• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben özellikle akşamları mide bulantısı cekiyorum ve çoğunlukla çıkarıyorum :(
Şişkinlik ve gaz da akşam saatleri oluyor ne yesem gaz yapıyor. Kolayını akşam en geç 5te yemekte buldum.
O da en hafif ne varsa. Ilerleyen saatlerde sadece elma tuketiyorum ve yatıyorum. Bence akşam çok yemek yemek de sindirimi zorlastiriyor.
Hele ki gebelikte bunu çok iyi anladım.
Kesinlikle öyle cnm 😌

Bu da benim minnos :KK68: zipliyodu icerde annesinin kuzusu yaa bu nasil bi duygu Allahim isteyen dileyen berkese nasip etsin insallah

Eklentiler

• 20200218_134013.webp
    20200218_134013.webp
    23 KB · Görüntüleme: 83
Cogu kiside de çıkıyor bu durum. Bebek beslenemedigi icin ya gelisme sağlanamıyor kalp atisi duyulmuyor ya da gelişme geriliği olup kalp durmasi vs oluyor onemli bi durum aslinda. Burda da ben dahil kac kisi igne oluyoruz hergun
Belki bendede vardır bakalım. Tesekkurler canım.

Kizlar ya benim bu hafta birden bire uçuk çıktı ve dudağımda çenemde sırtımda boynumda büyük büyük sivilceler çıktı neden olabailir şimdiye kadar olmadi olmadida acaba bilen varmı veya ben gibi olan varmı ?? 😅
Hiç sorma ya ben varım :işsiz: hayatımda ilk defa uçuk çıktı dudağımın altında hemen. Şok oldum görünce. Bir de sivilcelenme bende de başladı maalesef. Bu dönemde pek makyaj yapmayın diyorlar ama zati genelde makyaj yapmıyorum bilerek. Anlamadım ben de 🙄😬😬
Bu da benim minnos :KK68: zipliyodu icerde annesinin kuzusu yaa bu nasil bi duygu Allahim isteyen dileyen berkese nasip etsin insallah
MaşAllah ya artık herkes hareketlerini görüyor. 🥰 Biz de görürüz inşallah merakla bekliyorum o zamanı 😍😍

Ben özellikle akşamları mide bulantısı cekiyorum ve çoğunlukla çıkarıyorum :KK43:
Şişkinlik ve gaz da akşam saatleri oluyor ne yesem gaz yapıyor. Kolayını akşam en geç 5te yemekte buldum.
O da en hafif ne varsa. Ilerleyen saatlerde sadece elma tuketiyorum ve yatıyorum. Bence akşam çok yemek yemek de sindirimi zorlastiriyor.
Hele ki gebelikte bunu çok iyi anladım.
Aynen bende öyle yapıyorum canım☺️

Maşallah sağlıkla gelsin minik kuzu 🐣🧿
Dünden beridir felaket başım ağrıyor ya. Kafamı kıpırdatamıyorum bile. Hamilelikte ne zor oluyormuş baş ağrısı ya :olamaz:
Bende de oluyor arada. Nane yagi ile masaj yapıyorum, gebelikte ilaç mümkün mertebe almamaya çalışıyorum.

Maaşallah. Ne kadar da büyümüş. Cinsiyet belli mi?
Yok yaa hic cinsiyetin konusu bile acilmadi ama.bana kiz gibi geldi sanki :)
Hiç sorma ya ben varım :işsiz: hayatımda ilk defa uçuk çıktı dudağımın altında hemen. Şok oldum görünce. Bir de sivilcelenme bende de başladı maalesef. Bu dönemde pek makyaj yapmayın diyorlar ama zati genelde makyaj yapmıyorum bilerek. Anlamadım ben de 🙄😬😬

MaşAllah ya artık herkes hareketlerini görüyor. 🥰 Biz de görürüz inşallah merakla bekliyorum o zamanı 😍😍
Seninle neredeyse ayniyiz 1 gun var aramizda simdilik en azindan :)) sen de gorursun insallah annesii

Canım senin hangi genlerinde sorun vardı ?
MTHFR C677T HETEROZİGOT
MTHFR A1298C HETEROZİGOT
AYNI ZAMANDA PROTEIN S EKSİKLİĞİMDE VAR CANIM GÜNDE 1 TANE CORASPİN 1 DE 4000 LİK ENOX VURULUYORUM
maşaallah sübhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım benim

MTHFR C677T HETEROZİGOT
MTHFR A1298C HETEROZİGOT
AYNI ZAMANDA PROTEIN S EKSİKLİĞİMDE VAR CANIM GÜNDE 1 TANE CORASPİN 1 DE 4000 LİK ENOX VURULUYORUM

maşaallah sübhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım benim
Aminn canim hepimiz insallah saglikla kavusalim bebeklerimize :KK68:

Kızlar 8+1 bugün mide bulantilarim var en son gecen hafta cuma gördü doktor bebisin kalp atisini duyduk🥰 29 şubat icin randevu verdi (3 hafta) mide bulantilarim var özellikle yaptiginiz bisey var mi bu bulantilar icin?

Kızlar 8+1 bugün mide bulantilarim var en son gecen hafta cuma gördü doktor bebisin kalp atisini duyduk🥰 29 şubat icin randevu verdi (3 hafta) mide bulantilarim var özellikle yaptiginiz bisey var mi bu bulantilar icin?
2 3 yudum kök zencefil çayı demleyıp yudumluyorum..sanki iyi geldi gibi

Son düzenleme:
Back
X