2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
MTHFR C677T HETEROZİGOT
MTHFR A1298C HETEROZİGOT
AYNI ZAMANDA PROTEIN S EKSİKLİĞİMDE VAR CANIM GÜNDE 1 TANE CORASPİN 1 DE 4000 LİK ENOX VURULUYORUM
anladım canım geçmiş olsun. benimde
mthfr a1298c homozigot,
pai homozigot

çıktı banada ilk başta coraspin 1 tane ve 4000 lik oksapar vermişti ama şimdi coraspini kesti sadece iğne yapıyorum

Kızlar 8+1 bugün mide bulantilarim var en son gecen hafta cuma gördü doktor bebisin kalp atisini duyduk 29 şubat icin randevu verdi (3 hafta) mide bulantilarim var özellikle yaptiginiz bisey var mi bu bulantilar icin?
Ayran benim ilacım.. Çok zor bulantı ile hayata devam etmek. Yasayan biliyor. Inşallah kısa surede biter hepimizin.

Maşallah sağlıkla gelsin minik kuzu

Bende de oluyor arada. Nane yagi ile masaj yapıyorum, gebelikte ilaç mümkün mertebe almamaya çalışıyorum.
Nane yağı iyi geliyorsa ben de alayım o zaman. Zati hiçbir ilaç almıyorum bilerek.
Bende aynı durumdayım canım sabah gözümu baş ağrısıyla açtım :-/
Bu 2. ağrıyışı benim. Resmen gün boyu sürüyor
Yok yaa hic cinsiyetin konusu bile acilmadi ama.bana kiz gibi geldi sanki :)

Seninle neredeyse ayniyiz 1 gun var aramizda simdilik en azindan :)) sen de gorursun insallah annesii
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum

Belki geçer diye hiç ilaç almadım ama sabahtan beridir aynıyım resmen

ben de en son ağrıdığında direndim almamaya, halbuki daha önce doktoruma sormuştum bunu.... daha şiddetlendi, 3 parolle bile geçemedi, işe gidemedim ertesi gün de devam etti falan... bu deneyimden sonra azcık başladığını hissedeyim hemen bir parola alıyorum geçiyor...

Nane yağı iyi geliyorsa ben de alayım o zaman. Zati hiçbir ilaç almıyorum bilerek.

Bu 2. ağrıyışı benim. Resmen gün boyu sürüyor

İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum
Bana çok iyi geliyor, böyle zamanlarda bitkisel içerikli ürünler kullanmak daha sağlıklı

anladım canım geçmiş olsun. benimde
mthfr a1298c homozigot,
pai homozigot

çıktı banada ilk başta coraspin 1 tane ve 4000 lik oksapar vermişti ama şimdi coraspini kesti sadece iğne yapıyorum
sanada geçmiş olsun kuzum benim benim 2 tane kayıptan sonra anlaşıldı 3.de iğneye geç kalmışız 4. boş gebelikti bu 5. nasip olursa inşaallah benim diğer doktor oksapar vermişti ama bu doktorum domuz jelatini var içinde o yüzden lütfen clexan yada enox başka iğne istemiyorum dedi elimde olan oksaparları eczaneye bırakmak zorunda kaldım

Kızlar size ikili test ile ilgili birsey söyleyeceğim benim kardeşim benden 13yas küçük ve ikili tarama da zihinsel engelli olacağı söylendi. %95 oran verdiler nereye gitsek aynı sonuç çıktı. Annem aldırmayı kafasından bile geçirmesi şuan 13 yaşında ve okul birincisi il ikincisi o kadar fazla zekaya sahip. 8 aylıkken cümle kurabiliyordu. Sonra biz araştırdık zeka seviyesi yüksek çıkınca bile sorun olduğu söyleniyor

Kızlar 8+1 bugün mide bulantilarim var en son gecen hafta cuma gördü doktor bebisin kalp atisini duyduk 29 şubat icin randevu verdi (3 hafta) mide bulantilarim var özellikle yaptiginiz bisey var mi bu bulantilar icin?
Mide bulantısı için aç kalma. Mideyi çok doldurma. Çubuk kraker, galate vs. güzel kokular kokla.

Yaaaa gerçekten mi oksaparin icinde domuz katkısı mi var
Benim elimde hic açılmamış 1 paket oksapar var acaba değişir mi eczane..ilac olmuş olsa bile kullanmak cok kötü hissettirdi bana şuan..

Çok çok geçmiş olsun tekrardan canım inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun bu sefer oksapar hakkında hiç bunu duymamıştım çok kişi de kullanıyor bir araştırayım merak ettim

Kuzum şöyle bişey buldum ama

Eklentiler

• 8E70E5B3-0D30-4AE5-B955-2EFD9E4A3D88.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…