2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Pihtilasma vs testi yaptırdınız mi peki
Tüm testleri yaptırdık demişlerdi. Gene yaptırmalarını söylicem bakalım ne çıkacak. Eşimde küçük bir problem vardı omu başladı gene bilmiyorum. Antibiyotik vermişlerdi geçmişti.

Amin canım inşallah benimkide cuma gününe kadar kendiliğinden düşer tek temennim bu.

Nasıl bir şok tahmin edebiliyorum hayırlısıyla gelsinler tebrik ederim

Canım senin hangi genlerinde sorun vardı ?

Kizlar ya benim bu hafta birden bire uçuk çıktı ve dudağımda çenemde sırtımda boynumda büyük büyük sivilceler çıktı neden olabailir şimdiye kadar olmadi olmadida acaba bilen varmı veya ben gibi olan varmı ??

ben de sivilce çıkarmaya başladım. hiç ellemiyorum dağılmasın diye. hormonlarla alakalıdır sanırım

Hamile kaldığında zayıf olan kadınlar daha fazla kilo alabilirler, bu normal bir şey. Vücut ileride süt vs yapmak için ihtiyaç duyacağı yağı depolamaya çalışıyor. Ben önceki hamileliğimde 56 ile başladım ilk 3 ayda 5 kilo almıştım. Bu hamilelikte 65 ile başladım 3 ayda 1,5-2 kilo civarı aldım. Bir de benim ilk günler aşırı iştahım vardı şimdi azaldı. Öncekinde de 3 aydan sonra iştahım normale dönmüş, kilo alımın da durmuştu

Yaaa ne güzel bir haber, Allah ikisini de sağlıkla kucağınıza aldırdın. Cuma günü de ben kontrole gideceğim, keşke bana da böyle bir sürpriz olsa Çünkü benim sağ çocuğum yok ve yaşım nedeniyle bundan sonra da tekrar çocuk yapma şansım olmayacak

Şuan 2si dudağımda, biri bıyık bölgesinde biri de burnumda 4 uçuğum var İlk defa bu kadar büyük uçuk çıkarıyorum. Sanırım havaların aşırı soğumasından oldu, çünkü ile arabayla gidip gelmeme rağmen dudaklarım ve ellerim çatlamıştı.

Canım kilo sorun değil yeterki sağlık açısından sıkıntı yaratmasın tek korkum o olur . Aldığım kiloları bebek azıcık.buyuyunce veririm zaten. Yeterki sağlıkla ilerleyelim

Aynen oyle bende ise arabayla gidiyor geliyorum ama cildim falanda ınanılmaz kurudu

Çok sağol canım, Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah. Tek olsun sağlıkla gelsin hemen arkadan bir daha olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…