- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.001
Slm kızlar göğüs hassasiyetiniz hep aynı mı benim bugün biraz azaldı gibi korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik testler yapıldımı sizemalesef canım. İlk kontrolüm 5 haftalıkkendi daha birşey görünmemişti sadece kese vardı 6. Haftadada aynı şekildi. 7. Haftada yolk kesesi göründü. Bugün 9+3 tü kalp atışı ve bebeği görmeyi beklerken bebek var çok küçük kalmış kalp atışı yok. Yolk kesesi ve kese büyük bir şekilde net görünüyordu.
Doktor cuma gününe kadar bekle kendiliğinden düşmezse kürtaj ederiz dedi. İnşallah kendiliğinden düşer. Hayırlısı buymuş. Senin kaç haftalıktı canım?Canm ya aynı benimde böyle olmuştu ağustosta.yolk kesesinde görmüştük.bebek yoktu. Geç döllenme diyerek beklenildi.kalp atisida yoktu. .sonra lekem geldi kanama derken düşük yaptım. Vardır bir hayır. Üzme kendini .
Evet ondada birşey çıkmadıGenetik testler yapıldımı size
Oglum daha kucuk diye emzirmeyi 2 ay once kestik.Uylu duzeni yok.O yuzdenHoşgeldiniz.Neden bozuk moraliniz
![]()
Canim gogus hassasiyeti degisiyor gun icinde bazen bisey hissetmiyorum ama ozellikle uzanip kalktigimda cok agriyor sonra normale donuyorSlm kızlar göğüs hassasiyetiniz hep aynı mı benim bugün biraz azaldı gibi korkuyorum
benim çok fena yaa küçücüklerdiSlm kızlar göğüs hassasiyetiniz hep aynı mı benim bugün biraz azaldı gibi korkuyorum
Ekim oluyor. Ekim annesi olacaksınızOglum daha kucuk diye emzirmeyi 2 ay once kestik.Uylu duzeni yok.O yuzdenBide bnim son adet tarihim 7 ocak Tahmini dogum tarihim ekime cikti Eylul olmasi gerekmiyor mu?
Yaa ye cnm ye yarasın bebiseKızlar benim kafa sürekli yemeklerde. Aklıma düşeni canım istiyor. Salçalı yemekler hariç. Kızıma hamileyken uyumaktan canım bişey isteyememiş sanırım. Bugün aklıma ciğer şiş geldi karpuz geldiaklımdan kovmaya çalışıyorum resmen. Bu arada kara bir çocuğum olacak sanırım. Eskiler öyle der. Çoksiyah zeytin yiyorum
![]()
Geçmiş olsun cnm ya inşallah kotu bisey yokturKızlar merhaba. Bir saat önce şiddetli bel ağrısı ile doktoruma koştum hemen ultrasona soktu. Bebekte cok şükür sorun yoktu. Bel ağrısı sandığım şeyde böbrek ağrısıymış.Enfeksiyon yahut taş olabilirmiş doktorumun tahminine göre. Kan idrar verdim yarın da görüntü vereceğim. Ne alaka şimdi ya. Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş sanırım.
![]()
Sabah falan çok yoğundu sanki şuan azaldı duştan sonra duşa girmeden yoğundubenim çok fena yaa küçücüklerdi1,5-2 beden büyüdüler ve arada zonkluyolar hızlı hareket edemiyorum cok erken değil mi boyle olması için
Pihtilasma vs testi yaptırdınız mi pekiEvet ondada birşey çıkmadı![]()
Dikte tutup vuruyorum aslinda ama sanırım deriyle alakalı galiba ince ve hassasBen kan sulandırıcı iğneyi daha öncede kullanmıştım morarmıştı göbeğim bu defa doktorum verdiğinde kendisine morardığını söyledim bana iğneyi vururken dik olarak tut yani egimli tutma dedi bende öyle yapıyorum morarma olmadı
Dus rahatlatiyor canim korkma senSabah falan çok yoğundu sanki şuan azaldı duştan sonra duşa girmeden yoğundu
6haftslik görünüyor du ama 8 yada 9 haftalikdi canm. Kahverengi leke geldi 3gun sonra açık renk olup adet olurgibi yoğun gelmişti. Çok sürmedi sancıyla düştü.rabbim kolaylık versin canm. Atlatırsın ins kısa zamandaDoktor cuma gününe kadar bekle kendiliğinden düşmezse kürtaj ederiz dedi. İnşallah kendiliğinden düşer. Hayırlısı buymuş. Senin kaç haftalıktı canım?
benim de ara ara azaldığı oluyo korkma annesi duş iyi gelmiştir belki kan dolaşımına o yuzden oyle hissetmiş olabilirsinSabah falan çok yoğundu sanki şuan azaldı duştan sonra duşa girmeden yoğundu
Olmaz mi canim oluyor tabi ara ara oluyor boyle agrilar vsKızlar benim kasigima arada iğne batıyor gibi oluyo sizede oluyor mu
Ay bende korktum canim normal olsun daOlmaz mi canim oluyor tabi ara ara oluyor boyle agrilar vs