• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben Sadi KOnuk'a gittim hep. Merkezi randevu sisteminden randevu alıp gidiyorum, kimliğinle kayıt oluyorsun kayıt bankosunda. Barkod veriyorlar. Dr. kapısındaki ekranda ismin çıkınca giriyorsun bazen barkodları önceden de alabiliyor hemşire. Gebe 2 ve gebe3 de muayene oldum. Gebe3'deki ultrason bana daha iyi gibi geldi. Hiç kalabalık olmadı benim gidişlerim de. erken gittiğim halde yarım saatte kan, idrar verme işlerim dahil bitiyor. Başka sorun varsa sorabilirsin.
çok sevindim anlatmış olmana arkadaşım tşk ederim. kan idrar vs tarama testi hepsi aynı bina içindemi peki

Oğlumdan önceki iş yeri hatası ağır kaldırma yalnış hareket falan ama sağlıksızsa düşüyor yada kalbi atmıyor bence. Ozamanlar herseye baktılar birşey bulamamışlardı:KK43:
kan pıhtılaşması sorunu çıktı bende genetiğe gönderdi dr. neden düşüyor bebeklerim kalbi neden atmıyor diye araştırınca.

Normalde çok üşümeme rağmen(yazın bile ayaklarım üşür) ayaklarım hiç üşümedi hatta bazen yandı diyebilirim🙈 kese şekli de en baştan beri uzun inceydi, hiç yuvarlak olmadı. Sanırım kese tahmini bende de tuttu.
benim kesede ince uzun sivri biber gibi diğer hafta gideceğim umarım cinsiyeti gönlümdekini nasip eder rabbim :anneadayı:

Eklentiler

• IMG_20200203_090144.webp
    IMG_20200203_090144.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 41
Benimde 7+3 de böyleydi 😊
yuvarlağa yakın senin ama inan çok bi fikrim yok bu konuda bide kesenin içindeki konuma göre tahmin yapılıyor sağa daha yakınsa erkek sola yakınsa kesenin içinde bebek kız diyorlar ama ne ne kadar doğru bilemeyiz yinede rabbim gönlündeki ne ise onu nasip etsin sana da:KK200:

kızlar ben her yerde kaşar peynirin çok iyi bir kalsiyum kaynağı olduğu ve sık sık tüketilmesi gerektiğini okuyorum siz ne düşünüyorsunuz

kızlar ben her yerde kaşar peynirin çok iyi bir kalsiyum kaynağı olduğu ve sık sık tüketilmesi gerektiğini okuyorum siz ne düşünüyorsunuz
Canım yalnız üretim şekli onun çok önemli bu tost peyniri eritme peyniri varya onlar kalmış tarihi geçmiş peynirlerle üretiliyor güvenilir markanın taze kaşar peyniri yazanı tercih edersen daha sağlıklı bende okumuştum en cok kalsiyum içeren peynir kaşar diye peynir altı suyu kullanılıyormuş çünkü ☺️

Merhaba kızlar, ikili test veya fetal DNA yaptıran var mı? Fetal DNA epey maliyetli bir testmiş ama daha güvenilir olduğu söyleniyor. Yaptırmayı düşünen var mı?
Canım açıkcası ben ikili test gerekliyse insallah olmaz da dörtlü test yaptırcam onlar genellikle %95 gibi sonuç veriyor hani daha önce kaybım olmaması yaşımda çok ileri değil o sebeplerle fetal dna düşünmüyorum hem çok pahalı hemde diğer bir boyut diyelim ki sorunlu bir bebek çıktı o zaman ne yapıcam hiç bilmiyorum. Ondan %95 ten kaçan bebek de biraz benim kısmetim de diye düşünüyorum ne yalan söyleyim

Back
X