- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.417
- 548
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.681
Hoş geldin canım aramıza, hayırlı olsunMerhaba bende tahmini eylülde anne olacağım :) Bebeğim 7 haftalık henüz çok miniğiz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım aramıza, hayırlı olsunMerhaba bende tahmini eylülde anne olacağım :) Bebeğim 7 haftalık henüz çok miniğiz :)
Hoş geldin canım aramıza, hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim canmBen 4 haftadan beri kullanınca alıştım artık. Vajinal kesinlikle daha etkili ve hiç bir yan etkisi olmuyor. İçin rahat olsun![]()
![]()
HoşgeldinMerhaba bende tahmini eylülde anne olacağım :) Bebeğim 7 haftalık henüz çok miniğiz :)
Amin amin, inşallahMerhaba Hoşbulduk :) amin canım teşekkür ederimrabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
![]()
Oralardaki hastaneleri hic bilmiyorum cnm..Selamlar kızlar, istanbul anadolu yakasında maltepe ataşehir taraflarında doktor önerileriniz var mı? Şuan 11 haftalığız 16. Haftadan sonra doktor değiştirmem gerekicek, ama hiçbir fikrim yok doktor konusunda
Evet konuşmalar cok olunca sayfa sayfa okuyorum bendeAramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz
2 gündür düzenli giremedim saatlerdir okuyorum kızlar
Her miniklerin fotoğrafında ayrı bir mutluluk yaşadım maşallah büyümüşler
Bugün saat 4 de bizimde randevumuz var en son 7.haftada gitmiştim doktora
Bugün 11 haftalık olduk bakalım neler bekliyor bizi
Gideceğim Dr a ilk kez gidiyorum umarım beğenir memnun kalırım
Hoşgeldinbüyüyüp kocaman olucak insallah annesi
![]()
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ♥
2 gündür düzenli giremedim saatlerdir okuyorum kızlar ☺
Aynen sag salim dunyaya grlsinlerdeSoylemedi valla benim dr komik bi adam yasaglikli olsun da neyse dedim.
Evet duymuştum ben de onları. Öyle yaparsın artık canımgebelikte kullanılan boyalar varmış sanırım onlara bakacağım birkaç ay sonra![]()
Hoş geldin canım aramızaMerhaba bende tahmini eylülde anne olacağım :) Bebeğim 7 haftalık henüz çok miniğiz :)
Güzel haberlerle gel inşallahAramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ♥
Ağızdan mı aldınız? Ağızdan alınca yan etkileri daha fazlaymış. Ben vaginal alıyorum, günde 3 kez alıyordum 8. Haftaya kadar, şimdi sadece akşamları 200 mg. Tek problem çok fazla akıntı oluyor onun dışında bir yan etkisini görmedim.Kizlaar progestan kullanan varmı ben ilk defa dün gece aldım ama hala kolumu kaldıracak dermanim yok normal mi sizce
Hani foto atsana canim bi mahsuru yoksaKızlar bugün ben de kalp atışı duydum. 8+1 olduk bugün. Her şey normal görünüyor. Doktorun dediğine göre benim bebek apartmanın en üst katına yerleşmişkızım aşağıdaydı bu kendine sağlam yer bulmuş yani
![]()
Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Selam vermek istedik![]()
Gozunaydin cnm cok sevindim bana erkek gibi geldiSelam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Hosgeldin aramiza agrilar icin normal diyolar bebek kendine yer actigi icin agri olurmusMerhaba bende Eylül annesi olacam kısmetse 10 haftalık olduk bugün şükür ama hala hafif adet sancısı gibi ağrım oluyor ara ara ilk hamileliğimde hiç bilmemiştim var mı benim gibi olan![]()
Hosgeldin aramiza canim Rabbiminde izniyle buyucek insallahMerhaba bende tahmini eylülde anne olacağım :) Bebeğim 7 haftalık henüz çok miniğiz :)
Ayy cok heyecanli geldiginde bi foto atarsin sende benimde carsamba gunu heyecanla bekliyorumAramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ♥
Masallah me kadar da belli artik bebekleriniz nazar degmesinMerhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Selam vermek istedik![]()
merhaba hoşbuldummmEvet duymuştum ben de onları. Öyle yaparsın artık canım
Hoş geldin canım aramıza![]()
Güzel haberlerle gel inşallah![]()
![]()
Hani foto atsana canim bi mahsuru yoksa
Gozunaydin cnm cok sevindim bana erkek gibi geldi
Hosgeldin aramiza agrilar icin normal diyolar bebek kendine yer actigi icin agri olurmus
Hosgeldin aramiza canim Rabbiminde izniyle buyucek insallah
Ayy cok heyecanli geldiginde bi foto atarsin sende benimde carsamba gunu heyecanla bekliyorum![]()