• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ♥️
2 gündür düzenli giremedim saatlerdir okuyorum kızlar ☺️
Her miniklerin fotoğrafında ayrı bir mutluluk yaşadım maşallah büyümüşler
Bugün saat 4 de bizimde randevumuz var en son 7.haftada gitmiştim doktora
Bugün 11 haftalık olduk bakalım neler bekliyor bizi
Gideceğim Dr a ilk kez gidiyorum umarım beğenir memnun kalırım

Selamlar kızlar, istanbul anadolu yakasında maltepe ataşehir taraflarında doktor önerileriniz var mı? Şuan 11 haftalığız 16. Haftadan sonra doktor değiştirmem gerekicek, ama hiçbir fikrim yok doktor konusunda
Oralardaki hastaneleri hic bilmiyorum cnm..
Insallah içine sinen bi dr bulursun😍

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ♥️
2 gündür düzenli giremedim saatlerdir okuyorum kızlar ☺️
Evet konuşmalar cok olunca sayfa sayfa okuyorum bende😌
Kocaman olmuştur artık
Güzel haberle gel inşallah cnm😍

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ♥
2 gündür düzenli giremedim saatlerdir okuyorum kızlar ☺

hoşbulduk :) miniğin de seni görecek :KK200: inşallah doktoru beğenirsin, bizlerin hassasiyetini anlayacak doktorlarla yola devam etmek çok önemli :dua:

Allahım ne güzel resimler gelmeye başlamış öyle. Maşallahhh 😍 Ben devlete gittim 2 kere orada da bebeği doğru dürüst göremedim tabi. Tam kan tahlillerimi yaptırıp sonuçları aldım. Haftaya salı Medicine güneşli de başlayacağım dr.a. hem ilk kontrolümüz olacak kısmen bebeğimizi ilk defa görücez hem ikili testi de uygun görürse dr yaptırıcaz. 2. Gebelik olunca biraz daha rahat oluyor insan. 🤗

gebelikte kullanılan boyalar varmış sanırım onlara bakacağım birkaç ay sonra :dondurma:
Evet duymuştum ben de onları. Öyle yaparsın artık canım :KK51:
Merhaba bende tahmini eylülde anne olacağım :) Bebeğim 7 haftalık henüz çok miniğiz :)
Hoş geldin canım aramıza 🌸 🥰🥰
Güzel haberlerle gel inşallah 😍 😍

Kizlaar progestan kullanan varmı ben ilk defa dün gece aldım ama hala kolumu kaldıracak dermanim yok normal mi sizce
Ağızdan mı aldınız? Ağızdan alınca yan etkileri daha fazlaymış. Ben vaginal alıyorum, günde 3 kez alıyordum 8. Haftaya kadar, şimdi sadece akşamları 200 mg. Tek problem çok fazla akıntı oluyor onun dışında bir yan etkisini görmedim.

Kızlar bugün ben de kalp atışı duydum. 8+1 olduk bugün. Her şey normal görünüyor. Doktorun dediğine göre benim bebek apartmanın en üst katına yerleşmiş 😂😂 kızım aşağıdaydı bu kendine sağlam yer bulmuş yani 😊
Hani foto atsana canim bi mahsuru yoksa 😊

Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda 😍
Selam vermek istedik🙋‍♀️

Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Gozunaydin cnm cok sevindim bana erkek gibi geldi😊

Merhaba bende Eylül annesi olacam kısmetse 10 haftalık olduk bugün şükür ama hala hafif adet sancısı gibi ağrım oluyor ara ara ilk hamileliğimde hiç bilmemiştim var mı benim gibi olan 🙄
Hosgeldin aramiza agrilar icin normal diyolar bebek kendine yer actigi icin agri olurmus😊

Merhaba bende tahmini eylülde anne olacağım :) Bebeğim 7 haftalık henüz çok miniğiz :)
Hosgeldin aramiza canim Rabbiminde izniyle buyucek insallah🙏😊
Ayy cok heyecanli geldiginde bi foto atarsin sende benimde carsamba gunu heyecanla bekliyorum😊

Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda 😍
Selam vermek istedik🙋‍♀️
Masallah me kadar da belli artik bebekleriniz nazar degmesin 🧿🧿🧿Rabbim banada nasip etsin goreyim carsamba gunu 🙏

Hani foto atsana canim bi mahsuru yoksa 😊

Gozunaydin cnm cok sevindim bana erkek gibi geldi😊

Hosgeldin aramiza agrilar icin normal diyolar bebek kendine yer actigi icin agri olurmus😊

Hosgeldin aramiza canim Rabbiminde izniyle buyucek insallah🙏😊

Ayy cok heyecanli geldiginde bi foto atarsin sende benimde carsamba gunu heyecanla bekliyorum😊

merhaba hoşbuldum canım 🙏😊 amin hepimizin minikleri sağlıkla büyüyecek inşallah 😍

Back
X