Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Merhaba bende Eylül annesi olacam kısmetse 10 haftalık olduk bugün şükür ama hala hafif adet sancısı gibi ağrım oluyor ara ara ilk hamileliğimde hiç bilmemiştim var mı benim gibi olan
Selamlar kızlar, istanbul anadolu yakasında maltepe ataşehir taraflarında doktor önerileriniz var mı? Şuan 11 haftalığız 16. Haftadan sonra doktor değiştirmem gerekicek, ama hiçbir fikrim yok doktor konusunda
Değişiyor ya. Benim annemdede hiç çatlak yok çok şükür benimde çatlağım olmadı ilk hamileliğimde. Kız kardesimde tam tersi oldu baya bi çatlağı oldu ama onunda kızı 4 kilo üstü doğdu ondandır bence. Sen genede yağ sür sendede olmaz belki fazla kilo almamaya çalış.