• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar prilamdan zofere kendim geçebilir miyim, doktorun yazması mı gerekiyor illa?

Canım hangi Dr a gideceksin o hastanede
İlk çocukta da oraya mı gittin
Gidince tavsiye edersen yazmanı isterim kuzum

Hayır canım ilk doğumumu Özel İlgi hastanesinde yaptım 2 sene önce. Dr.umdan memnundum ama hastaneden memnun kalmadım. Şimdi ki doktorun adını bilmiyorum canım. Eşimin kuzeni aldı randevuyu. O çok memnunmuş. 2. Kez o doktora doğurtcak. Haftaya salı gidicem. Görüşlerimi iletirim tabi ki sana. Fiyat da alıcam.

Merhaba kızlar bizde 9+2 olduk miniğimle doktor 12. Haftada ikili test yapacağız dedi aranızda ikili test yaptıran var mı nasıl oluyor nelere bakıyor doktor
Detaylı usg ve kan tahlili canım. İlk hamileliğimde dr ultrasonda bebeğim başından ayak parmaklarına kadar herseyi detaylı bir şekilde bakmıştı. Kan tahlilindede down sendromu varmı yokmu ona bakmıştı.

B BUSR4 canım benide hamiş listesine eklermisin. Yaş 36, doğum 18 Eylül, 52 kiloyla başladı hamileliğim. 2. Bebeğim.

Kızlar bugün 8. Haftamıza giriyoruz 7 yi bitirip 4 hafta sonra yani 12 haftalık olunca doktor randevumuz ama içimde bi korku var acaba ilerliyor mu ne oluyor diye birde belirtilerim kesildi bulantım başlarda coktu şuan yok bi terslik ihtimali var mı

hap içmeyi unutanlara bende katıldım dün kuzenimin çocuğunun doğum günü vardı oraya gittik gelincede unutmuşum içmeyi gece kaldırırdı bir güzel kusturdu beni hayir miğdemde boş safra geliyor unutmuştum o acı tadı burnumun direği sızladı resmen bitecek inşallah da daha ne kadar kullanıcaz aliskankanlikmi yapıyor anlamadım ki🤔

Kizlar merhaba ben sabaha karşı bı uyandım yüzüstü uyumuşum karnım çok sancı yaptı elimle hafif yokladım ağrı vardı bişey yoktur demi korkuyorum ☹️☹️

Sabah 7'de çok tedirgin uyandım. Herhangi sıkıntım olmadığı halde bebek için çok endişeleniyorum. Doktora gitmem lazım diye uyandım öyle bir şey olmadığı olmadığı halde. 1 saat nedensiz dolandım. Tekrar uyku ağır bastı uyudum.
Allah hepimizi bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Hep dua ediyorum.

Back
X