• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet cnm bakıp gorucez ınşaallah cok çatlamayız..
Annemde bir tane bile çatlak yok umarim irsi bi durum olur 😌

Değişiyor ya. Benim annemdede hiç çatlak yok çok şükür benimde çatlağım olmadı ilk hamileliğimde. Kız kardesimde tam tersi oldu baya bi çatlağı oldu ama onunda kızı 4 kilo üstü doğdu ondandır bence. Sen genede yağ sür sendede olmaz belki fazla kilo almamaya çalış.

Arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz ? Isaretler ne yönde 🙈 Gerçi bu işin kriteri yok aslında da maksat muhabbet olsun. Misal arkadaşımın ilk çocuğu kız, onda hiç bulantı mulantı olmadı, ikinci oğlan onda deli gibi bulantıları oldu. Kız çirkinleştirir, oğlan güzelleştirir derler onun tam tersi oldu. Bnmde ilk kız 4,5 yaşında şuan. Onda hiç çirkinleşmemistim, ama bulantılarım olmuştu. 12. haftada geçmişti. Şuan 2. gebeliğim. Deli gibi bulantılarım oluyo. Ilkinde de bunda da normalde hiç meyve yemeyen ben deli gibi meyve yiyorum. Meyve yiyenin kız olur derler. Busefer değişiklik olup oğlan olaydı iyiydi 😂 " Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da " ya bağlayalım konuyu nihayetinde 😍🙏 Buarada sudan ve çaydan tiksindim. Kahve sigara zaten esamesini bile anmıyorum. Sizde durumlar nasıl?
kız hissediyorum. Ultrasonda görünce bu his geldi belirtilerden falan değil. Zaten ilk gebeliğim. Ama sonuçta sağlıklı olsun da önemli olan o

Hindistan cevizi yağı için sert sürülmesi zor diyorlar ısıtıyor musun nasıl kullanıyorsun?
Elektrik sobasının önüne 2 dk koydum hemen eridi üst kısmı. Kullandıktan 5 dk sonra tekrar dondu. Tencere içine su koyup onu da içine yerleştirip te eritebilirsin canım su ısındıkça o da yumuşar

Slm kizlar progestan i alttan kullananlar akintiniz çok oluyor mu. Baya akıntı oluyor birazda korktum acikcasi

Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi

Eklentiler

• 20200215_142051.webp
    20200215_142051.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 68
Ben de şimdi geldim doktordan 9+4 diye beklerken 10+1 oldum diye süpriz yaptı miniğimiz. Tüm değerleirm normal tsh yüksek diye ben panik yapmıştım ama doktorum takılma ben inanmıyorum 3 çıktı diye bişey olacağına ama 15 gün sonra tekrarla dedi.

İkili testin sonuçlarında yanılma payı olduğu için, 16. haftada 4lü test yaptırmayı ddaha uygun gördüğünü söyledi. Bir dahaki randevum 4 hafta sonra 13 mart 😪 nasıl dayanacaksam

Eki Görüntüle 2590567
Minigime masallah😍🧿🤗 sağlıkla gelsin hepsi🙏

Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Maşallah çok büyümüş🧿🧿 cinsiyet için daha erken benim dr umda 16 haftadan önce emin olamayız dedi😊

Masallah ne guzel ya 🤩 yavas yavas 2 li test zamanlari yaklasiyor herkesin

Back
X