2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet cnm bakıp gorucez ınşaallah cok çatlamayız..
Annemde bir tane bile çatlak yok umarim irsi bi durum olur

Değişiyor ya. Benim annemdede hiç çatlak yok çok şükür benimde çatlağım olmadı ilk hamileliğimde. Kız kardesimde tam tersi oldu baya bi çatlağı oldu ama onunda kızı 4 kilo üstü doğdu ondandır bence. Sen genede yağ sür sendede olmaz belki fazla kilo almamaya çalış.

kız hissediyorum. Ultrasonda görünce bu his geldi belirtilerden falan değil. Zaten ilk gebeliğim. Ama sonuçta sağlıklı olsun da önemli olan o

Hindistan cevizi yağı için sert sürülmesi zor diyorlar ısıtıyor musun nasıl kullanıyorsun?
Elektrik sobasının önüne 2 dk koydum hemen eridi üst kısmı. Kullandıktan 5 dk sonra tekrar dondu. Tencere içine su koyup onu da içine yerleştirip te eritebilirsin canım su ısındıkça o da yumuşar

Slm kizlar progestan i alttan kullananlar akintiniz çok oluyor mu. Baya akıntı oluyor birazda korktum acikcasi

Minigime masallah sağlıkla gelsin hepsi

Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Maşallah çok büyümüş cinsiyet için daha erken benim dr umda 16 haftadan önce emin olamayız dedi

Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Masallah ne guzel ya yavas yavas 2 li test zamanlari yaklasiyor herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…