2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen hindistan cevizi yağını zaten kullanıyodum bende sürmeye başladım cok kuru çatlamaya meyilli bi cildim var..ama karin büyüdükçe başka urunlede desteklemek lazim sanki
Sadece hindistan ceviziyle hiç çatlamayanlar olmuş ama dediğin gibi ciltten cilte değişir herhalde.

Içime erkek gibi doğuyo oyle hissediyorum..
Ilk bebek olucagi icin çokta onemli deil sağlıklı olsun yeter..
Cay kahve sigara benim için 5.ci haftada bitti..
Hepsinden ayrı ayrı tiksindim..
Nasıl bırakıcam diye düşünuyodum iyi oldu

2 3 haftadır o kadar çok ekşi çekiyor ki canım, geçen gün kivi ve yeşil elmaya bi yüklendim nerdeyse sirke de içecektim sonuçta dilim mahvoldu ama olsun

Bana ilk öğrendiğimden beri kız gibi geliyordu ama annem ve kv oğlan mı ki dedi, annem de rüyasında görmüş erkek bebeğe işaret eder falan yazınca acaba erkek mi demeye başladım

Ikili testi devlette yaptıranınız var mı, normal sıra almak yeter herhalde değil mi

Bir de şöyle bir şey keşfettim kızlar, ben gece 2 prilam yutmama rağmen sabah bulantılarım hiç kesilmedi. Acaba şekerim mi düşüyor bulantı ondan da olur diyip bal şerbeti yaptım kendime ve anında kesti

Yaaa cok kötü mide bulantisi kusma
Benim kusmam geçti ama bulantı devam ediyo..midemi boş bırakmıyorum devamli atıştırma halindeyim bos olunca midem çok bulaniyo

Ya ikili test için sözleştiğimiz tsrih 27 şubattı ama beklemek çok zor geliyor o gün de çok yoğunum zaten okulda, acaba önümüzdeki hafta gitsem mi? Haftaya 12.haftanın içinde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…