2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya ikili test için sözleştiğimiz tsrih 27 şubattı ama beklemek çok zor geliyor o gün de çok yoğunum zaten okulda, acaba önümüzdeki hafta gitsem mi? Haftaya 12.haftanın içinde oluyorum
11 13 hafta arası yapılıyo galiba..
Gidilebilir sanki tam bilgim yok bana test hakkında bisey söylemediler daha..

Bana ilk öğrendiğimden beri kız gibi geliyordu ama annem ve kv oğlan mı ki dedi, annem de rüyasında görmüş erkek bebeğe işaret eder falan yazınca acaba erkek mi demeye başladım
Benim cinsiyet tahmini hep tersi olmuştur ilk hamilelegimde okadar erkek hissediyordum ki doktor bakıyor kız diyor tamam diyorum diğeri kesin erkek diyecek ona da kız deyince şok olduk(ikiz bebeklerdi)tabi cok sevinmistik çünkü kız isteğim ağır basıyordu ama hissin erkekti.

hulyacaa

iyiyiz canım çok şükür kıpır kıpır gördüm ❤❤❤Minik sevgilime çok iyi dedi doktorumuz şükürler olsun
maşallah çok tatlı kocaman olmuş

Günaydın kızlarr
Günaydınlar canım
Oo ne güzel garantiye almış kendini. MaşAllah miniğe canım
Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Selam vermek istedik
Selamını sevsinler miniğin maşallah ne güzel

Oy oy masallah sıkıca tutunsun annesine❤

2 3 haftadır o kadar çok ekşi çekiyor ki canım, geçen gün kivi ve yeşil elmaya bi yüklendim nerdeyse sirke de içecektim sonuçta dilim mahvoldu ama olsun
Ben o tezi çürüttüm ilk hamileliğimde ekşi yedim ama tatlıyı görmek dahi istemiyordum :) elimde domates ve tuz vardı hep:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…