• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya ikili test için sözleştiğimiz tsrih 27 şubattı ama beklemek çok zor geliyor o gün de çok yoğunum zaten okulda, acaba önümüzdeki hafta gitsem mi? Haftaya 12.haftanın içinde oluyorum
11 13 hafta arası yapılıyo galiba..
Gidilebilir sanki tam bilgim yok bana test hakkında bisey söylemediler daha..

Bana ilk öğrendiğimden beri kız gibi geliyordu ama annem ve kv oğlan mı ki dedi, annem de rüyasında görmüş erkek bebeğe işaret eder falan yazınca acaba erkek mi demeye başladım 😃
Benim cinsiyet tahmini hep tersi olmuştur ☺️ilk hamilelegimde okadar erkek hissediyordum ki doktor bakıyor kız diyor tamam diyorum diğeri kesin erkek diyecek ona da kız deyince şok olduk☺️(ikiz bebeklerdi)tabi cok sevinmistik çünkü kız isteğim ağır basıyordu ama hissin erkekti.

Ben de şimdi geldim doktordan 9+4 diye beklerken 10+1 oldum diye süpriz yaptı miniğimiz. Tüm değerleirm normal tsh yüksek diye ben panik yapmıştım ama doktorum takılma ben inanmıyorum 3 çıktı diye bişey olacağına ama 15 gün sonra tekrarla dedi.

İkili testin sonuçlarında yanılma payı olduğu için, 16. haftada 4lü test yaptırmayı ddaha uygun gördüğünü söyledi. Bir dahaki randevum 4 hafta
hulyacaa hulyacaa

iyiyiz canım çok şükür kıpır kıpır gördüm 🙏🏻❤❤❤Minik sevgilime çok iyi dedi doktorumuz şükürler olsun
maşallah çok tatlı 🥰 kocaman olmuş

Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda 😍
Selam vermek istedik🙋‍♀️

Eklentiler

• IMG-20200215-WA0000.webp
    IMG-20200215-WA0000.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 74
Günaydın kızlarr 🥰🥰
Günaydınlar canım :KK36:
Kızlar bugün ben de kalp atışı duydum. 8+1 olduk bugün. Her şey normal görünüyor. Doktorun dediğine göre benim bebek apartmanın en üst katına yerleşmiş 😂😂 kızım aşağıdaydı bu kendine sağlam yer bulmuş yani 😊
Oo ne güzel garantiye almış kendini. 😅 MaşAllah miniğe canım 🧿🥰
Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda 😍
Selam vermek istedik🙋‍♀️
Selamını sevsinler miniğin 😍😍🧿 maşallah ne güzel :KK36:

Kızlar bugün ben de kalp atışı duydum. 8+1 olduk bugün. Her şey normal görünüyor. Doktorun dediğine göre benim bebek apartmanın en üst katına yerleşmiş 😂😂 kızım aşağıdaydı bu kendine sağlam yer bulmuş yani 😊
Oy oy masallah sıkıca tutunsun annesine❤

2 3 haftadır o kadar çok ekşi çekiyor ki canım, geçen gün kivi ve yeşil elmaya bi yüklendim nerdeyse sirke de içecektim😅😂 sonuçta dilim mahvoldu ama olsun 😛😛
Ben o tezi çürüttüm ilk hamileliğimde ekşi yedim ama tatlıyı görmek dahi istemiyordum :) elimde domates ve tuz vardı hep:))

Back
X