- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.621
Bol c vitamini, kemiklere faydalıSon günlerde portakal ve pembe greyfurt başka biseye elim gitmiyo..bayıla bayila yiyorum hemde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol c vitamini, kemiklere faydalıSon günlerde portakal ve pembe greyfurt başka biseye elim gitmiyo..bayıla bayila yiyorum hemde![]()
11 13 hafta arası yapılıyo galiba..Ya ikili test için sözleştiğimiz tsrih 27 şubattı ama beklemek çok zor geliyor o gün de çok yoğunum zaten okulda, acaba önümüzdeki hafta gitsem mi? Haftaya 12.haftanın içinde oluyorum
Aynen bu sıralar kendimi daha iyi hissediyorum. Belki de bulantılarım geçmiştir dedim ve denemek istedim galiba da öyle oldu şu an hala cok iyiyim.Günaydın canım. Neden içmedinki denememi? :)
Insallah cnm hepimize sifa olsunBol c vitamini, kemiklere faydalışifa olsun canım
![]()
Ahahhhaha aynen ben de içmedim, niye böyle bi şey yaptıysak![]()
Benim cinsiyet tahmini hep tersi olmuşturBana ilk öğrendiğimden beri kız gibi geliyordu ama annem ve kv oğlan mı ki dedi, annem de rüyasında görmüş erkek bebeğe işaret eder falan yazınca acaba erkek mi demeye başladım![]()
Inşallah canım teşekkür ederimBen de şu an her şey yolunda. Umarım sende de öyle olur.
![]()
Aslinda bilmiyorum canım yavas yavas baslarim bu haftadan sonra herhaldeKaçıncı haftada başlamayı düşünüyorsun canım?
Oyle bisey var ya dr um guncel olaylari takip ediyor demekkiMaşallahhhhh. Allah seniii :)))). Kalp atışından cinsiyetmi öğreniliyormuş :)))
Ben de şimdi geldim doktordan 9+4 diye beklerken 10+1 oldum diye süpriz yaptı miniğimiz. Tüm değerleirm normal tsh yüksek diye ben panik yapmıştım ama doktorum takılma ben inanmıyorum 3 çıktı diye bişey olacağına ama 15 gün sonra tekrarla dedi.
İkili testin sonuçlarında yanılma payı olduğu için, 16. haftada 4lü test yaptırmayı ddaha uygun gördüğünü söyledi. Bir dahaki randevum 4 hafta
maşallah çok tatlıhulyacaa
iyiyiz canım çok şükür kıpır kıpır gördüm❤❤❤Minik sevgilime çok iyi dedi doktorumuz şükürler olsun
Günaydınlar canımGünaydın kızlarr![]()
Oo ne güzel garantiye almış kendini.Kızlar bugün ben de kalp atışı duydum. 8+1 olduk bugün. Her şey normal görünüyor. Doktorun dediğine göre benim bebek apartmanın en üst katına yerleşmişkızım aşağıdaydı bu kendine sağlam yer bulmuş yani
![]()
Selamını sevsinler miniğinMerhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Selam vermek istedik![]()
MaşallahMerhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Oy oy masallah sıkıca tutunsun annesine❤Kızlar bugün ben de kalp atışı duydum. 8+1 olduk bugün. Her şey normal görünüyor. Doktorun dediğine göre benim bebek apartmanın en üst katına yerleşmişkızım aşağıdaydı bu kendine sağlam yer bulmuş yani
![]()
Oyyy Masallah minnosa aldık selamını Aslm ❤Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Ben o tezi çürüttüm ilk hamileliğimde ekşi yedim ama tatlıyı görmek dahi istemiyordum :) elimde domates ve tuz vardı hep:))2 3 haftadır o kadar çok ekşi çekiyor ki canım, geçen gün kivi ve yeşil elmaya bi yüklendim nerdeyse sirke de içecektimsonuçta dilim mahvoldu ama olsun
![]()
Ben çocuk düşününce saçımı boyatmayı bıraktımsaçlarını boyayan anneler sorum size. dip boyanız geldi mi ne alemdesiniz?![]()