Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 2 gün once burda geçiyor geçiyor merak etmeyin diye hava atıyordum ya :) geri geldi kusmalar perişağnımmmmm dr en son zofran verdi baya rahatlattı ama durumum fotodaki gibi benle aynı durumda olan varmı ?
Görsel harika ben de aynen öyleyim. Azalarak bitiyor derken 11. Haftanın içinde beni iki gün boyunca mahvetti bulantı ve halsizlik. Şimdi 12. Haftanın sürprizini bekliyorum. Ayrıca kötü olduğum günler içim yanıyor ama su içince midem kötü oluyor.
Benimde yuksek cikti ilaclardan yada alisma evresinden dolayı olabilir dediler. 5 gun sonra tekrar kan verdim normal cikti. Dr bu kadar kisa surede dusemez dedi yanlis yapılmış dedi. Bu hafta icnde tekrar vericem bakalim nasil olmus
Aynen hindistan cevizi yağını zaten kullanıyodum bende sürmeye başladım cok kuru çatlamaya meyilli bi cildim var..ama karin büyüdükçe başka urunlede desteklemek lazim sanki