• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ee fotograf nerdeee :KK43:
Fotografimiz da bu 😁 hareket etmek icin erken dedi dr ben onu sordum. Bi de kalbi kac atiyor dedim cinsiyet mi tahmin edeceksin dedi 😂😂

Eklentiler

• 20200214_092938.webp
    20200214_092938.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 58
kızlar 2 gün once burda geçiyor geçiyor merak etmeyin diye hava atıyordum ya :) geri geldi kusmalar perişağnımmmmm dr en son zofran verdi baya rahatlattı ama durumum fotodaki gibi benle aynı durumda olan varmı ?
Görsel harika 😀 ben de aynen öyleyim. Azalarak bitiyor derken 11. Haftanın içinde beni iki gün boyunca mahvetti bulantı ve halsizlik. Şimdi 12. Haftanın sürprizini bekliyorum. Ayrıca kötü olduğum günler içim yanıyor ama su içince midem kötü oluyor.

İnsallah canım gecicidir ya da düzeltilir çünkü dediğin gibi kolum ve ellerim kaşınıyor resmen yara yapıcam yani
Benimde yuksek cikti ilaclardan yada alisma evresinden dolayı olabilir dediler. 5 gun sonra tekrar kan verdim normal cikti. Dr bu kadar kisa surede dusemez dedi yanlis yapılmış dedi. Bu hafta icnde tekrar vericem bakalim nasil olmus

Kızlar çatlak kremi ya da türevlerine başlayan var mı? Ben hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım dün.
Aynen hindistan cevizi yağını zaten kullanıyodum bende sürmeye başladım cok kuru çatlamaya meyilli bi cildim var..ama karin büyüdükçe başka urunlede desteklemek lazim sanki

Fotografimiz da bu 😁 hareket etmek icin erken dedi dr ben onu sordum. Bi de kalbi kac atiyor dedim cinsiyet mi tahmin edeceksin dedi 😂😂
Ayyy Masallah minige ❤
Atistanda mi anlaşılıyor cinsiyet..
Benim dr herşeye cok güzel cok iyi maşallah diyo muaynede sorucam herseyi unutuyorum zate😁

Back
X