- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.561
Oy maşaallah sübhanallahhulyacaa
iyiyiz canım çok şükür kıpır kıpır gördüm❤❤❤Minik sevgilime çok iyi dedi doktorumuz şükürler olsun
Maşaallah sübhanallah ay kuzum benimBen de şimdi geldim doktordan 9+4 diye beklerken 10+1 oldum diye süpriz yaptı miniğimiz. Tüm değerleirm normal tsh yüksek diye ben panik yapmıştım ama doktorum takılma ben inanmıyorum 3 çıktı diye bişey olacağına ama 15 gün sonra tekrarla dedi.
İkili testin sonuçlarında yanılma payı olduğu için, 16. haftada 4lü test yaptırmayı ddaha uygun gördüğünü söyledi. Bir dahaki randevum 4 hafta sonra 13 martnasıl dayanacaksam
Eki Görüntüle 2590567
Benimde karnım çıktı sanki kilo almadım hiç bence göbüş büyüyorKızlar 10+0 karnımın bu kadar çıkması normal mi? Ya da tüm bu şişlik gaz mı ben de anlam veremiyorum bisey de yiyemiyorum hep çıkarıyorum aslında
Aminn canım bende 2 martta gidicem 13+0 falan olucam inşAllah öğrenirim cinsiyetiniDoktorum da başını hiç yerden kaldırmıyor, çok edepli kız mı acaba diye takıldı banaBir dahaki gidişimde öğrenebileceğimi söyledi ama 1 ay sonra :/ nasıl dayanacaksam. Yorumun için teşekkür ederim canım. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım benim tekrarlandığında da pozitif çıktı enfeksiyon vücutta enfekte halde o yüzden avidite istedi çok şükür 3 aydan önceymişCanim benim ilk gebeligimde ayni sekilde yuksek cikmisti dr baska enfeksiyonlardan da yuksek çıkabilir yada yanlislik olmustur demisti hem avidite hem testi yeniden yaptırdık ikinci de negatif cikti avidite de yuksek cikmisti
Ayy ne güzel maşallah diyelimBen de şimdi geldim doktordan 9+4 diye beklerken 10+1 oldum diye süpriz yaptı miniğimiz. Tüm değerleirm normal tsh yüksek diye ben panik yapmıştım ama doktorum takılma ben inanmıyorum 3 çıktı diye bişey olacağına ama 15 gün sonra tekrarla dedi.
İkili testin sonuçlarında yanılma payı olduğu için, 16. haftada 4lü test yaptırmayı ddaha uygun gördüğünü söyledi. Bir dahaki randevum 4 hafta sonra 13 martnasıl dayanacaksam
Eki Görüntüle 2590567
Ben de böyleyim bazen. Gün gün değişiyor halim.Kızlar 10+0 karnımın bu kadar çıkması normal mi? Ya da tüm bu şişlik gaz mı ben de anlam veremiyorum bisey de yiyemiyorum hep çıkarıyorum aslında
Ben ölçüp içiyorum suyu. 2.5 litre falan içiyorum Bebişe çok faydası oluyormuş suyun. O yüzden mutfağa gidip gidip duruyorumkızlar 2 gün once burda geçiyor geçiyor merak etmeyin diye hava atıyordum ya :) geri geldi kusmalar perişağnımmmmm dr en son zofran verdi baya rahatlattı ama durumum fotodaki gibi benle aynı durumda olan varmı ?
Benim karnımda böyle benimde bulantılarım çok bende 1 kilo vermişim ama çok şişkinlik varKızlar 10+0 karnımın bu kadar çıkması normal mi? Ya da tüm bu şişlik gaz mı ben de anlam veremiyorum bisey de yiyemiyorum hep çıkarıyorum aslında
Ben instagramdan aldın pembebirkelebeğinatölyesi sayfasından bi göz at istersenkızlar ya ben hala istediğim gibi bir anı defteri bulamadım. alanlar hangi markadan aldılar acaba? çok detaya boğulmamış ve kullanışlı bir şey arıyorum.
Pampers’ ın premium protektion canimHangi bez pişik yapmadı peki
Ben ilk çocuğuma hamileyken öyleydim ve hep tedirginlikle geçti doğuma kadar ne bir bulantı ne aş erme ne sancı hiç hamile değil gibiydim. Benim düşükler falan olmuştu o yüzdende belirti bişey olmadığı için hamileliğimi kendime zehir ettim sen sakın öyle yapma canım. Her anın tadını çıkar. 2 aya tekmeleri hissettiğinde anlayacaksın okadarrrr mucize ve güzel birşeyki. Doya doya tadını çıkar.Merhaba. Bugün ben de 7+6 oldum. Doktprum beni de bugün çağırmıştı ama çalıştığım için öğleden sonraya kalacak diye yarın sabah gitmeye karar verdim. Çünkü tahlil vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.
Benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mıydı aranızda. Bir yandan bunu yaşamamak güzel bir şey ama bir yandan da insan tedirgin oluyor. Bir de benim hafif midemde bulanır gibi değişik bir his oldu birara. Sonra geçti.
Kızlar ben de bugun gittim dr . bulantı için ilaç yazdı hem de 2 hafta olmuştu dahafazla sabredemedim :) çok şükür iyi bebeğim sadece 3 gün geri çıktı dr bi sorun yok dedi
Benim pazartesi randevu 9+3 oluyor. Yazarım buraya takipte kal :)Haftaya carsamba günü gitmeyi düşünüyorum dra 9+3 olmuş olucaz inşallah..net belli olur mu vücudu acaba
Evet ya çok değişik ve güzel bişey doktor kollarını bacaklarını tek tek gösterdi uzun uzun baktı inceledi bana da anlattı kıpraşıp durdu miniğim deAyy ne güzel bir görüntü. Artık git gide her şey belli oluyor. Maşallah canım
Oyyy maşallah miniğe.9+1de boleydı kuzum
Ne duygusal bir anEvet ya çok değişik ve güzel bişey doktor kollarını bacaklarını tek tek gösterdi uzun uzun baktı inceledi bana da anlattı kıpraşıp durdu miniğim de❤
Maşallah kuzucuğa. 4 hafta sonra tam kocaman olacak annesi. Kimbilir ne hareketler yapacak. :)Ben de şimdi geldim doktordan 9+4 diye beklerken 10+1 oldum diye süpriz yaptı miniğimiz. Tüm değerleirm normal tsh yüksek diye ben panik yapmıştım ama doktorum takılma ben inanmıyorum 3 çıktı diye bişey olacağına ama 15 gün sonra tekrarla dedi.
Eki Görüntüle 2590567
Normal canım benim karnımda aynı. Tüm organların yer değiştirecek bebiş kendine yer yapıyor. Sonradan normal hamilelik şişliği başlıcak.Kızlar 10+0 karnımın bu kadar çıkması normal mi? Ya da tüm bu şişlik gaz mı ben de anlam veremiyorum bisey de yiyemiyorum hep çıkarıyorum aslında
Benimde hala midem bunaltim cok yok bence normal herkeste degisiyor.Evet bi belirti olmayınca insan garipsiyor ve terslik olduğunu düşünüyor..
Ama olmasin cnm herkesin bünyesi farkli..
Benim normalde de hassas midem vardi hamilelikle tavan yaptı kokulara tencere yemeklerine hic tahamullum edemiyorum yiyemiyorum..
Böyle olmasında cok cok iyidir bence kuzum
Benim bu ikinci gebeliğim. İlkinde ne bir bulantı ne bişey ve canım sadece domates istiyordu kilolarca domates alıyordum. 1 oğlum var Allah sağlıklı uzun ömür versin. Her nekadar kız istesemde içime erkek doğuyordu öylede oldu. Oğlumda dediğin gibi sigarayı kahveyi nasıl bırakacam derken 2. Ayda birden bir tiskinme geldi kokusuna bile tahammülüm yoktu ve birden bıraktım. Bu hamileliğimde canım hiçbirşey istemiyor mide bulantısı var yağ ve benzeri şeylere tahammülüm yok bakalım ne olacak. Sigara ve kahveyi azda olsa malesefki bırakamadım. Belkide ilk 7 hafta bebeğimin görünmemesi ve kalp atışını hala duyamadığımdanmı bilmiyorum inşallah pazartesi belli olduğunda tiskinme gelirde kendiliğinden bırakırım yoksa kendim bırakacam. Bir belirsizlik gidiyorum bakalım.Arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz ? Isaretler ne yöndeGerçi bu işin kriteri yok aslında da maksat muhabbet olsun. Misal arkadaşımın ilk çocuğu kız, onda hiç bulantı mulantı olmadı, ikinci oğlan onda deli gibi bulantıları oldu. Kız çirkinleştirir, oğlan güzelleştirir derler onun tam tersi oldu. Bnmde ilk kız 4,5 yaşında şuan. Onda hiç çirkinleşmemistim, ama bulantılarım olmuştu. 12. haftada geçmişti. Şuan 2. gebeliğim. Deli gibi bulantılarım oluyo. Ilkinde de bunda da normalde hiç meyve yemeyen ben deli gibi meyve yiyorum. Meyve yiyenin kız olur derler. Busefer değişiklik olup oğlan olaydı iyiydi " Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da " ya bağlayalım konuyu nihayetinde Buarada sudan ve çaydan tiksindim. Kahve sigara zaten esamesini bile anmıyorum. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?