- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Merhaba arkadaşlar liste olan mesajım ilk mesajımdı malesef moderator silmiş. İlk sayfadaki 2. Mesaja bakarsanız benim mesajım yerine hamilelik takvimi tanıtımı eklenmiş, ben de seviyorum hamilelik takvimini ama benim adıma paylaşılmasından hoşnut değilim.
Neyseki listenin ekran görüntüsü bende vardı şimdiki konu sahibine özelden attm o paylaşsın. @Mune veKazen konunun ilk sayfasında benim adıma yazılmış mesajı silerseniz sevinirim. 2. Mesaj olarak gorunuyor. Teşekkürler.
öyle kuzum ama biz ayda yılda bir gidiyorduk şimdi gebelik durumum var artık hiç gidemeyiz herhaldekayseri gelini olmak bol kilo demek yaaa çok güzel yemekleri var hamur işi memeleketi resmen
Merhaba arkadaşlar liste olan mesajım ilk mesajımdı malesef moderator silmiş. İlk sayfadaki 2. Mesaja bakarsanız benim mesajım yerine hamilelik takvimi tanıtımı eklenmiş, ben de seviyorum hamilelik takvimini ama benim adıma paylaşılmasından hoşnut değilim.
Neyseki listenin ekran görüntüsü bende vardı şimdiki konu sahibine özelden attm o paylaşsın. @Mune veKazen konunun ilk sayfasında benim adıma yazılmış mesajı silerseniz sevinirim. 2. Mesaj olarak gorunuyor. Teşekkürler.
Kızlar benimde randevum pazartesi ve çok heyecanlıyımm
ayda yılda bir gittiğim bile bana kesin 2 kilo olarak dönüyoöyle kuzum ama biz ayda yılda bir gidiyorduk şimdi gebelik durumum var artık hiç gidemeyiz herhalde
Benim ki 3 ay yasak dedi çayı da kahveyi de çok severim kahveyi hiç içmiyorum ( kalp hastasıyım) o yüzden çayda günde 1 bardakkızlar doktorunuz kahve ve çayı yasakladımı
yağlama çok mu yapıyorlarayda yılda bir gittiğim bile bana kesin 2 kilo olarak dönüyo
valla geçmiyor canım, pazartesiye az kaldı hayırlısıyla bakalımBenimde yarın zaman geçmiyorbu gece uyuyamam
ayyy bayılıyorum ona yapıyorlar ama benim favorim mantıyağlama çok mu yapıyorlar
onuda yemeye başlayınca durduramıyorsun kendini ya
mantıyı biz ordan yaptıklarından alıp getiriyoruz ya arada burda da yapıyoruzayyy bayılıyorum ona yapıyorlar ama benim favorim mantı
Geçmiş hikaye çok önemli herkes kendi hastasını kendi biliyor sağ sağlim alalım kuzularımızı kucağımıza inşaallahEvet buda mantıklı sonuç ta dr.kisinin hikayesini dinleyerek bir tedavi planı uyguluyor ben 2 dusugumdede aynı kişiye gittim. Bende şöyle bi sorun var beta hcg düzenli yükseliyor kese gorunemeden gebelik sonlanıyor. Bu sebeptende herşeyi göze alıp keseyi görür görmez iğneye geçtik. Sadece ilk hamileligimde kalp atışı aldık duzensizdi atışı ve 4 gün sonra kontrolde tamamen durduğunu öğrendik.
canım benim kayınvalidem bana çok yakın sağolsun yapmayıda sever mantı diyorum ertesi güne hazır oluyor ama kilo açısından diyemiyorum fazlamantıyı biz ordan yaptıklarından alıp getiriyoruz ya arada burda da yapıyoruz
bide hamur işi diye bir dükkan var orda da mesela teyzeler yapıyor, bazen az kalmış oluyorsa gidip ordan alıyorum tavsiye ederim
Bendede aynı durum var ilaveten protein S eksikliği var doktorum MTHFR HETEROZİGOT için artık iğne vermediklerini söylüyorlar ama bence bu konuda kendi doktorun ne diyorsa onu yap bacımMerhaba kızlar, bir sorum var benim Mthfr 1298 heterozigot kan pıhtılaşmam var coraspin alıyorum sadece. ilk gebeliğimde iğne kullanmıştım ama sonra dr lar kullanmana gerek yok demelerine rağmen korkudan bırakmamıştım. İlk gebelik tüp bebekti o zaman drlar her durumda iğne kullandırıyodu ama sonra 12. haftada kesmemi istedi. şimdiki gebelik için ne yapmalıyım kafam karıştı, iğne olmak da çok zor ama ya birşey olursa diye de korkuyorum. İğne olan arkadaşların tromboli paneli sonuçları nedir acaba yazabilirler mi?
hmmm anladım kuzum şanslısın o zamancanım benim kayınvalidem bana çok yakın sağolsun yapmayıda sever mantı diyorum ertesi güne hazır oluyor ama kilo açısından diyemiyorum fazla
hmmm anladım kuzum şanslısın o zamancanım benim kayınvalidem bana çok yakın sağolsun yapmayıda sever mantı diyorum ertesi güne hazır oluyor ama kilo açısından diyemiyorum fazla
Geçmiş hikaye çok önemli herkes kendi hastasını kendi biliyor sağ sağlim alalım kuzularımızı kucağımıza inşaallah
çokk aminnnInşallah bu defa umutluyum. Inşallah bebişlerimiz bizimle olacak. Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Benim dr um da vermiyo ama işte insanın içini kemiriyo bu düşünce. acaba benimle aynı durumda olup iğne kullanan var mı diye de merak ediyorumBendede aynı durum var ilaveten protein S eksikliği var doktorum MTHFR HETEROZİGOT için artık iğne vermediklerini söylüyorlar ama bence bu konuda kendi doktorun ne diyorsa onu yap bacım
valla geçmiyor canım, pazartesiye az kaldı hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?