2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Merhaba,
Siz bana teşekkür ettiniz ama bir baktım ki başka başlığa gidip 2020 Eylül annelerine buradan devam edelim demişsiniz. hatta o konu da bu konu. Bu konu Ağustos Anneleri kategorisi içindeydi. Mevcut konuyu bırakıp gidip oradan devam edelim derseniz bizde konuları birleştirip heosini doğru yerde toplarız. İlk mesajda liste de yoktu....

hatta ilk mesajda ;

Merhaba eylül anne adayı olarak konuyu açmıştım fakat takip edemeyeceğim takip edebilecek biri konu acarsa orda görüşelim inş.

diye yazmışsınız. Bu mesajdan ne anlamalıyız ? Takip edemeyeceğim diyince bu konuyu bulduk buna bağladık tüm konuları. Şu anda problem nedir anlayamadım ?

Merhaba kızlar, bir sorum var benim Mthfr 1298 heterozigot kan pıhtılaşmam var coraspin alıyorum sadece. ilk gebeliğimde iğne kullanmıştım ama sonra dr lar kullanmana gerek yok demelerine rağmen korkudan bırakmamıştım. İlk gebelik tüp bebekti o zaman drlar her durumda iğne kullandırıyodu ama sonra 12. haftada kesmemi istedi. şimdiki gebelik için ne yapmalıyım kafam karıştı, iğne olmak da çok zor ama ya birşey olursa diye de korkuyorum. İğne olan arkadaşların tromboli paneli sonuçları nedir acaba yazabilirler mi?

ayyy bayılıyorum ona yapıyorlar ama benim favorim mantı
mantıyı biz ordan yaptıklarından alıp getiriyoruz ya arada burda da yapıyoruz
bide hamur işi diye bir dükkan var orda da mesela teyzeler yapıyor, bazen az kalmış oluyorsa gidip ordan alıyorum tavsiye ederim

Geçmiş hikaye çok önemli herkes kendi hastasını kendi biliyor sağ sağlim alalım kuzularımızı kucağımıza inşaallah

mantıyı biz ordan yaptıklarından alıp getiriyoruz ya arada burda da yapıyoruz
bide hamur işi diye bir dükkan var orda da mesela teyzeler yapıyor, bazen az kalmış oluyorsa gidip ordan alıyorum tavsiye ederim
canım benim kayınvalidem bana çok yakın sağolsun yapmayıda sever mantı diyorum ertesi güne hazır oluyor ama kilo açısından diyemiyorum fazla

Bendede aynı durum var ilaveten protein S eksikliği var doktorum MTHFR HETEROZİGOT için artık iğne vermediklerini söylüyorlar ama bence bu konuda kendi doktorun ne diyorsa onu yap bacım

canım benim kayınvalidem bana çok yakın sağolsun yapmayıda sever mantı diyorum ertesi güne hazır oluyor ama kilo açısından diyemiyorum fazla
hmmm anladım kuzum şanslısın o zaman
ama kilo konusunda haklısın ya bende çok yememeye çalışıyorum

hmmm anladım kuzum şanslısın o zaman
ama kilo konusunda haklısın ya bende çok yememeye çalışıyorum

Bendede aynı durum var ilaveten protein S eksikliği var doktorum MTHFR HETEROZİGOT için artık iğne vermediklerini söylüyorlar ama bence bu konuda kendi doktorun ne diyorsa onu yap bacım
Benim dr um da vermiyo ama işte insanın içini kemiriyo bu düşünce. acaba benimle aynı durumda olup iğne kullanan var mı diye de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…