2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar doktora gidince beslenme düzeni hakkında ne diyor ben daha gitmedim ama 75 kiloyum nasıl beslenmemiz lazım acaba

Merhaba ben forumda çok tecrübeli değilim kusura bakmayın; benim sorunum kendi mesajımdı ve çözülmüş teşekkürler. İşin doğrusu benim açtığım topikte dün gece ilk mesajı(eke koydum) değişmiş gördüm. Bundan doğal olarak çekindim çünkü nickname de olsa altında benim profilimle bir yazı yazılmıştı. O mesajı silip / konuyu takip edemeyeceğimi/ yukarda bahsettiğiniz mesajı yazdım. Diğer konunun agustos anneleri hesabında oldugunu farketmemiştim. Şuan ben ilk sayfada da kendi mesajımı görüyorum ve teşekkür ediyorum benim için bir sıkıntı kalmadı.

Eklentiler

• 317B6DC1-5331-4567-AF50-4704EF14B36F.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 45
canım benim kayınvalidem bana çok yakın sağolsun yapmayıda sever mantı diyorum ertesi güne hazır oluyor ama kilo açısından diyemiyorum fazla
hmmm anladım kuzum şanslısın o zaman
ama kilo konusunda haklısın ya bende çok
Bende sabah erkenden gidechim sabırsızlanıyorum inşallah sağlıklıdır
İnşallah canım

Bendede aynı durum var ilaveten protein S eksikliği var doktorum MTHFR HETEROZİGOT için artık iğne vermediklerini söylüyorlar ama bence bu konuda kendi doktorun ne diyorsa onu yap bacım

Merhaba Hamiş Anneler Bende 2. çocuğuma hamileyim. 6.12.2020 Pazartesi günü kan testiyle öğrendim. Tam 3 hafta 2 günlüktü öğrendiğimde. Şuan 3 hafta 5 günlük. Çok heyecanliyim. 5 yıl sonra sanki ilkmiş gibi geliyor Ilk gebeligimde burada 2015 Temmuz annelerinden çok faydalanmıştım. Çünkü hiçbirşey bilmiyordum. Hatta sonra facedende bir grup kurmuştuk onlarla baya bilgi alış verişi yapmıştık. Aynı anda aynı şeyleri yaşadığımız için benim acımdan çok öğretici olmuştu. Şimdi bende deneyimlerimi sizinle paylaşmaya geldim. Bir sorunuz olursa herzaman hazırım. Hepinize hayırlı doğumlar. Bebişleriniz sağlıkla gelsin inşallah

Bide ikiz oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…