2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
5+4 hamileyim bende daha önce 8 hafta kalp durması ve 2 tane kimyasal kayıbım var. Pıhtılaşma sorunum var igne ve coraspirin ile devam ediyoruz yarın kalp atışı için çağırdı dr. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağimiza almak nasip olur. 32 yaş 53 kg.

maaşallah sübhanallah güzel haberlerle gel inşaallah iğneye ne zaman başladınız acaba bendede pıhtılaşma var doktorum kalp atışını duyunca başlayacağız dedi ağrılarınız varmı birde benim afedersiniz vajina ağrım var regli oluyorken ki gibi

Benim dr. Bir dahaki hamilelikte coraspirin öğrenir öğrenmez kullanmamı söyledi. 4.5 te keseyi gördük ve direk iğneye başlamamı söyledi.

Allaha şükür agrım hiç yok ara ara batmalar oluyor.o kadar. Ama.her hamilelik farklı seyrediyor. Dr tavsiyesi ağrın olduğu an dinlen. Kendini yorma kalbini ferah tut En önemlisi.

Benim dr. Bir dahaki hamilelikte coraspirin öğrenir öğrenmez kullanmamı söyledi. 4.5 te keseyi gördük ve direk iğneye başlamamı söyledi.
ben bu doktora yeni gittim benimde diğer doktorum öyle demişti bu doktorum kalp atışını duyunca dedi bakalım ben zaten coraspin içiyordum sürekli devam coraspine iğnede kalbini duyunca bu doktor neden böyle dedi anlamadım

Allaha şükür agrım hiç yok ara ara batmalar oluyor.o kadar. Ama.her hamilelik farklı seyrediyor. Dr tavsiyesi ağrın olduğu an dinlen. Kendini yorma kalbini ferah tut En önemlisi.
regli oluyormuşum gibi ağrım var birde midem bulanmaya başladı sizde durumlar nasıl kızlar

Dr. Seçimi çok önemli. Kac tane dr degistirdim. Ticarete dökmüş gibi özel hastaneler özellikle. Memnunsan dr. Tavsiyesini dinle kafani karıştırmamaya çalış.

Dr. Seçimi çok önemli. Kac tane dr degistirdim. Ticarete dökmüş gibi özel hastaneler özellikle. Memnunsan dr. Tavsiyesini dinle kafani karıştırmamaya çalış.
bu doktorun dedikleri çok mantıklı geldi aslında bir önceki gebeliğimde iğneye beta hcg yükselir yükselmez başladık 8. haftaya kadar günde 150mg ecopirin ve 4000 lik 2 defa iğne vuruluyordum karnım mosmor oldu görselliği zaten umursamıyorum da neyse 8. hafta sonunda boş gebelik olduğunu öğrendik ve 80 taneye yakın iğne vuruldum düşün bu doktorum bence boş gebelik dış gebelik olur düşüncesiyle kalp atışını duyunca iğneye başlayalım diyor banada mantıklı geldi aslında zaten coraspin kullanıyorsun kalp atımına kadar coraspin yeterli olur dedi şimdilik çok memnunum bakalım hayırlısı inşaallah sağlıkla kavuşacağım Rabbim nasip ederse kuzuma bu sefer

merhaba arkadaşlar benimde sat tarihime göre 6 haftalık ama doktor kesemi gördü 4 haftalık olduğunu söyledi 4mm vajinal ultrason ile gördü.değerlerim geçen hafta cuma günü 167 idi pazartesi günü 774 çarşamba günü 1619. sizce nasıl bir artış olmuş.doktorum günde iki kat olması gerekiyor diyor ama heryerde iki günde iki kat yazıyor.birde ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum azosilin antibiyotik kullanıyorum.doktor bebeğe bir zararı yok dedi

Şuan kayseride misiniz ben yeni taşındım buraya iş için dr araştırıyorum varmı bildiğiniz duyduğunuz iyi biri ☺
yok canım orada yaşamıyoruzz ama görümcem dünyam hastanesinde doğum yapmıştı onu hatırlıyorum doktorunu bilmiyorum ama çok oldu

Evet benim ilk, daha önce düşüğüm olduğu için öğrenir öğrenmez hemen doktor takibine girmek istedim. Sizin ikinci bebek olmasının da etkisiyle tecrübeli ve tabii daha rahatsınız:) umarım gönlünüze göre bir doktor bulursunuz.
Heyecan ve endişe bir arada bakalım yolunda gider de hayırlısıyla duyarız inşallah.

Kızlar birşey sorucam pastırma bebeğe zararlı mı bugün hiç aklıma gelmedi canım istedi diye yedim biraz ama sonra zararlıdır falan diyenler oldu Bi bilginiz var mı
Canım mümkün olduğunca çiğ et, pastırma çiğ köfte işlem görmüş etler salam sosis gibi ve de iyi yıkanmamış yeşilliklerden, çok yumuşak yapılı peynirlerden uzak durmak gerekiyor Ama canın istediyse minnacık at agzına

Evet buda mantıklı sonuç ta dr.kisinin hikayesini dinleyerek bir tedavi planı uyguluyor ben 2 dusugumdede aynı kişiye gittim. Bende şöyle bi sorun var beta hcg düzenli yükseliyor kese gorunemeden gebelik sonlanıyor. Bu sebeptende herşeyi göze alıp keseyi görür görmez iğneye geçtik. Sadece ilk hamileligimde kalp atışı aldık duzensizdi atışı ve 4 gün sonra kontrolde tamamen durduğunu öğrendik.

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…