• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
10 kilo cok iyi hatta muhtesem! Saglikla gelsinler de az cok umursamiyorum. Kolesterol sorunum var tek dusundugum o yani. :KK200:
Evet sağlıklı doğsunlar zaten doğumdan sonra çocukla uğraşmaktan kiloyu nasıl verdiğini anlamıyorsun bile heleki emeklemeye başladıktan sonra:) canım kolestrol varsa çok dikkat et çünkü hamilelik şekeride genelde çıkabiliyor. Şimdi sorun yok ama ileriki dönemlerde yediğimize içtiğimize dikkat etmemiz lazım.

Valla ben 51 kiloydum, ilk hamileliğimde sorun olduğu için dr aşırı yedirmişti bana tam 25 kilo almıştım 2 sene içinde öyle aşırı dikkat etmeden düştüm bu sefer hamile kaldığımda 51,5 düm ☺️ Ki sezeryan yani öyle kalıyor falan diye düşünmeyin hic☺️

Bende aynen 52 kiloyla başladım 62 kiloyla doğuma girdim. Şimdi gene 52 kiloyla başladım bakalım ne olacak. İkinci hamileliklerde kiloyu daha çok alıyormussun bakalım kaç kiloya çıkacaz.

Acaba belli bir aya kadar hizli alip sonra durur mu ya da bu surekli açlık hissi bir sure sonra gecer mi? Tecrubem yok bu konuda malesef :KK43:
Canım bu konuda benim de hiç bilgim yok dier gebeliklerin 8 haftayı geçmemişti. Ama bi yolunu bulmamız lazım ilerisi için hani alalım kilo o sorun değil ama sağlıksız alıyoruz. 🙄

Kızlar kocaman bi maşallah alırım. Minigim zıplayıp durdu ilk defa bu kadar hareketli gördüm. 😍 bu arada 2 li test haftaya ertelendi ❤
oy ben seni yerim maşallah sübhanallah . Normal zamanlarımda olsa cok bişe gorunmuyorki derdim ama gebelikte yolk kesesi oluşunca bile ay ne tatlı demeye basladım . Her an her saniyesi çok değerli her milim büyümesi harika bi duygu :) Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Merhaba Eylül anneleri ben de geldim araniza. Hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza ins😊
Hosgeldınn kuzusum:)
Hoşgeldiniz kızlarrrrrr :KK36:

Martilikiz07 Martilikiz07 dediğim konu vardı ya kuzum bak bu hemen at yorumlasın ikra :)

Hoşgeldiniz kızlarrrrrr :KK36:

Martilikiz07 Martilikiz07 dediğim konu vardı ya kuzum bak bu hemen at yorumlasın ikra :)

Ayy unutmustumm kuzum hemen atıyorum:)

Günaydın kızlar dün kusmalarım geçti diye yazarken gece yine başladı öldüm öldüm dirildim içimde sanki kezzap vardı :(
Kusmayı önlemek için dr bişey vermedimi? Ayy çok kötü bir durum. Benim kızkardesimde öyleydi 3 aydan sonra düzelmişti. Allah yardımcın olsun.

Back