- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.181
HosbuldukHoşgeldin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımMerhaba Allah izin verirse eylül ayında bende bir meleğin annesi olucam ilk tecrübem olucak her günün ayrı bir önemi var![]()
Merhaba Allah izin verirse eylül ayında bende bir meleğin annesi olucam ilk tecrübem olucak her günün ayrı bir önemi var![]()
Hoş buldum canım benim ❤Hoşgeldin :)
Çok hoş buldumhoşgeldin canım
Evet 6+4 günlükken duydum şükürler olsun ki şuan 7+4 günlüğüz ❤Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Kalp atışını falan gördünmü?
Maşallah canım. Bende pazartesi duyacağım inşallah 8+6 günlüğüz bugün.Evet 6+4 günlükken duydum şükürler olsun ki şuan 7+4 günlüğüz ❤
Maşallah maşallah Rabbimin izni ile duyarsın inşallah sağlıkla da kucağımıza almak en büyük duam hepimiz içinMaşallah canım. Bende pazartesi duyacağım inşallah 8+6 günlüğüz bugün.
bizdede hep hipertansiyon var benim hep düşüktür normal tansiyonum bile 10 larda çıkıyor dün çok kötü oldum ayağa kalkamadım düşüp bayılacak gibiydim bukadar düşmesi de olumsuz birşey değildir umarım doktora da soracağım gittiğimdeGeçmiş olsun canım ilaçlarla düzeliyor değerler merak etme, sen iyi ol yeter ki, kansızlık bayginliga sebep olur mu bilmiyorum, bizim ailede hipertansiyon olduğu için hiç yaşamadım öyle bir durumyuksekligindense düşük olması bir nebze iyidir. Dikkat etmek gerek.
kuzum ben toplamda 6 kiloyu buldu verdiğim ya valla hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyseBende 2 kilo almışım 2 ayda o kadar kustugum hâlde
Dr uyardı gereğinden fazla yeme diye
Şuan yediklerinin bebege hic faydası yok..
Bol su içmek gerekmis
Iyide zaten cok yiyemiom ki anlamadim bu kilo isini
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Sağlıklı bi şekilde kucagimiza almak nasip olur insallah..
Maşallah Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün sanki daha iyiyim çok şükür dilimi ısırayım
Dün eve gidince hapı içtim ama onuda çıkardım 2 saat sonra herhalde 2 saat içinde etkimiş olmalı ki bugün iyiyim.
Yarın minnoşumu görmeye gideceğiz 9+6. günü tam 10. haftasının son günü 11 e gireceğiz inşallah![]()
amin hepimizin inşallah canımm dün çok kötüydü midem de o yüzden kızlara haber edeyim dedim :)Maşallah Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Hangi ilaclari aliyorsunuzÇok teşekkür ederimmdahada buyucekler insallah
Çok teşekkür ederim canim kesinlikle haklisinoy ben seni yerim maşallah sübhanallah . Normal zamanlarımda olsa cok bişe gorunmuyorki derdim ama gebelikte yolk kesesi oluşunca bile ay ne tatlı demeye basladım . Her an her saniyesi çok değerli her milim büyümesi harika bi duygu :) Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Ne yazık ki cnm dr larda genelde ilk 4 ay çok kilo önermiyorlar asıl kilo ondan sonra alınıyor ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım toplam ama bu sefer bende korkuyorum şu an 1 kilo aldım açlık hissi herkeste farklıAcaba belli bir aya kadar hizli alip sonra durur mu ya da bu surekli açlık hissi bir sure sonra gecer mi? Tecrubem yok bu konuda malesef![]()
Canım ben oksapar coraspirin kan sulandırmak için kullanıyorum. Zofer mide bulantısı için kullanıyorum bide folik asit.Hangi ilaclari aliyorsunuz
hoşgeldin canımMerhaba Allah izin verirse eylül ayında bende bir meleğin annesi olucam ilk tecrübem olucak her günün ayrı bir önemi var![]()