• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugün sanki daha iyiyim çok şükür dilimi ısırayım
Dün eve gidince hapı içtim ama onuda çıkardım 2 saat sonra herhalde 2 saat içinde etkimiş olmalı ki bugün iyiyim.
Yarın minnoşumu görmeye gideceğiz 9+6. günü tam 10. haftasının son günü 11 e gireceğiz inşallah :KK36:

Geçmiş olsun canım ilaçlarla düzeliyor değerler merak etme, sen iyi ol yeter ki, kansızlık bayginliga sebep olur mu bilmiyorum, bizim ailede hipertansiyon olduğu için hiç yaşamadım öyle bir durum :KK43: yuksekligindense düşük olması bir nebze iyidir. Dikkat etmek gerek.
bizdede hep hipertansiyon var benim hep düşüktür normal tansiyonum bile 10 larda çıkıyor dün çok kötü oldum ayağa kalkamadım düşüp bayılacak gibiydim bukadar düşmesi de olumsuz birşey değildir umarım doktora da soracağım gittiğimde

Bende 2 kilo almışım 2 ayda o kadar kustugum hâlde 🙄
Dr uyardı gereğinden fazla yeme diye
Şuan yediklerinin bebege hic faydası yok..
Bol su içmek gerekmis🙄
Iyide zaten cok yiyemiom ki anlamadim bu kilo isini

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Sağlıklı bi şekilde kucagimiza almak nasip olur insallah..

Bende 2 kilo almışım 2 ayda o kadar kustugum hâlde 🙄
Dr uyardı gereğinden fazla yeme diye
Şuan yediklerinin bebege hic faydası yok..
Bol su içmek gerekmis🙄
Iyide zaten cok yiyemiom ki anlamadim bu kilo isini

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Sağlıklı bi şekilde kucagimiza almak nasip olur insallah..
kuzum ben toplamda 6 kiloyu buldu verdiğim ya valla hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse :işsiz:

Kızlar bugün sanki daha iyiyim çok şükür dilimi ısırayım
Dün eve gidince hapı içtim ama onuda çıkardım 2 saat sonra herhalde 2 saat içinde etkimiş olmalı ki bugün iyiyim.
Yarın minnoşumu görmeye gideceğiz 9+6. günü tam 10. haftasının son günü 11 e gireceğiz inşallah :KK36:
Maşallah Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸

oy ben seni yerim maşallah sübhanallah . Normal zamanlarımda olsa cok bişe gorunmuyorki derdim ama gebelikte yolk kesesi oluşunca bile ay ne tatlı demeye basladım . Her an her saniyesi çok değerli her milim büyümesi harika bi duygu :) Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim canim kesinlikle haklisin 😍 insan hamile olduğu zaman daha bi farklı.oluyor. olaylara bakış açımız bile daha duygusal 🙂

Acaba belli bir aya kadar hizli alip sonra durur mu ya da bu surekli açlık hissi bir sure sonra gecer mi? Tecrubem yok bu konuda malesef :KK43:
Ne yazık ki cnm dr larda genelde ilk 4 ay çok kilo önermiyorlar asıl kilo ondan sonra alınıyor ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım toplam ama bu sefer bende korkuyorum şu an 1 kilo aldım açlık hissi herkeste farklı

Back