• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende şimdiye kadar iştahsızlık vardı dün tartıldım 1 kilo vermişim. 2 gündür acıkıp duruyorum bakalım böyle devam ederse kaç kilo alırım bilmiyorum. İlk hamileliğimde toplamda 10 kilo almıştım.
10 kilo cok iyi hatta muhtesem! Saglikla gelsinler de az cok umursamiyorum. Kolesterol sorunum var tek dusundugum o yani. :KK200:

Yarim kilo mu vay canina! Ben kendimi bildim bileli 50 kilo degismezimdi ve yemekle aram hic olmamistir, doymak icin yerdim ama simdi aşkla yiyorum resmen :KK71:
Amann ye kuzum ne olacak doğumdan sonra bir kaç ay diyer yaptık mı gider hepsi cocuk kosturmacası olacak zaten hemen veririrz☺️

Valla ben 51 kiloydum, ilk hamileliğimde sorun olduğu için dr aşırı yedirmişti bana tam 25 kilo almıştım 2 sene içinde öyle aşırı dikkat etmeden düştüm bu sefer hamile kaldığımda 51,5 düm ☺️ Ki sezeryan yani öyle kalıyor falan diye düşünmeyin hic☺️

Kızlar ovülasyonuma bakarmısınızz🙏
Bende ovulasyonda 2 gün önce böyle silik oluyordu, ovulasyon günü ikisi de kıpkırmızı çatlamanın ertesi günü yine silik, sonraki gün zaten negatif yanş hiç çizgi yok. Bu test Ovulasyona 1gün var veya 1 gün geçti diyor sanki

Bende yaklaşık 2 hafta hiç bir şey yemedim ona ragmen son 10günde aldım sanırım 1,5 kilo falan ben tam buna takarken tv de magazinde aslıhan doğan mı ne var ya o 4 aylık hamileymiş ve sadece yarım kilo almış yuhh dedim 😂😂
Yarım kiloyu nasıl tespit etmişler acaba? Benim sabah wc öncesi sonrası kilom bile 1 kilo farkediyor 🙈

Merhaba kızlar
Kan hemoglabin sonuçlarım düşük cıktı. Kan hapına vs ne zaman başlamak gerekir? Sonucları cumartesi doktoruma göstereceğim ama size de danışmak istedim kan hapı kullanan var mı aramızda?
ben canım değerim 3 lerde olduğu için 6. haftadan beri gyno ferro diye bir ilac kullanıyorum ama hala düşük sürekli tansiyonum düşüyor acaba kansızlıktan mi bugün çok fazla yaşadım baygınlık geçirip durdum

2 ayda 3 kilo alarak gitsek gayet iyi ama her ay 3 kilo alirsak nasil olur bilmiyorum. Kilo kaygim yok hic tutmuyorum kendimi ama yeter ki saglikli beslenelim iyi hamilelik gecirelim
Canım.o iş nasıl olacak 2.buçuk ayda nerdeyse 4 kilo almışım bu gün 57 yi gördüm hayatım boyunca ilk defa bu kiloya çıktım 😞 bu kadarı sağlıklı değil ilerleyen.zamanlarda hamilelik şekeri vs tetiklemesin sonra 🤢

Slm kizlar. Doktor um lekem bitince progestan i alttan kullanabilirsin demişti. Kullanan var mı. Birde sabah yutup akşamda vajinadan mi kullanılıyor .yada sadece gece yatmadan vajinada mi kullanılıyor.

Slm kizlar. Doktor um lekem bitince progestan i alttan kullanabilirsin demişti. Kullanan var mı. Birde sabah yutup akşamda vajinadan mi kullanılıyor .yada sadece gece yatmadan vajinada mi kullanılıyor.
Canım.su an.progestan kullanmıyorum ama ilk.hamileligim de dusuk riskim vardı keza öyle oldu o zaman dr direk vajinadan al dedi etkisi daha fazla oluyormus ve yan etkilerinin hiçç birini görmüyormuşsun vajinadan al dediyse dr. Un ağızdan almana gerek yok zaten

Canım.su an.progestan kullanmıyorum ama ilk.hamileligim de dusuk riskim vardı keza öyle oldu o zaman dr direk vajinadan al dedi etkisi daha fazla oluyormus ve yan etkilerinin hiçç birini görmüyormuşsun vajinadan al dediyse dr. Un ağızdan almana gerek yok zaten
Teşekkür ederim.inan içmekten tiksindim diyebilirim. Sadece bir tane vajinadan kullanacağım demi yatmadan önce. Sabah yok.

Teşekkür ederim.inan içmekten tiksindim diyebilirim. Sadece bir tane vajinadan kullanacağım demi yatmadan önce. Sabah yok.
Ağızdan kaç kere alıyorsan o şekilde vajinadan devam ediceksin. Ben sabah ise gitmeden yarim saat önce 1 tane kullanıyordum akşam yatmadan öncede 1 tane

Back