Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana doktorum yetmedigi taktirde 3e cikarabilirsin dedi. Broşür şeklinde reçetesi vardı. Orada da öyle yazıyordu. Bana da önceleri ilaç yetmiyor gibi geliyordu ama 3e çıkarmayı tercih etmedim. İnsan yine de çekiniyor fakat doktor tamamen zararsız olduğunu belirtmişti.
bizdede hep hipertansiyon var benim hep düşüktür normal tansiyonum bile 10 larda çıkıyor dün çok kötü oldum ayağa kalkamadım düşüp bayılacak gibiydim bukadar düşmesi de olumsuz birşey değildir umarım doktora da soracağım gittiğimde
Bugün sağlık ocağında tartıldım ve 2 kilo vermişim
Aile hekimim kilo vermek iyi degil dedi, hiç yiyemiyorum ki kızlar nolucak bu halim
Istah kapandı ve sürekli bulantı hissi... Prilam kurtardı beni az da olsa Ancak yine de 2 kilo gitmiş....
geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye
ilk sayfadaki tabloya ekleyim senide
tahmini doğum tarihin
yaşın
kaç kilo ile hamile kaldığın gibi bilgileri bana verirsen hemen ekleyim :)
geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye
ilk sayfadaki tabloya ekleyim senide
tahmini doğum tarihin
yaşın
kaç kilo ile hamile kaldığın gibi bilgileri bana verirsen hemen ekleyim :)
Merhaba hanımlar aç karnıma ilacı içtiğim zaman gün boyu çok kötü oluyorum siz nasıl bir çözüm buldunuz folikasit için
Birde nezaman dan sonra bulantılarınız azalmaya başladı
Merhaba hanımlar aç karnıma ilacı içtiğim zaman gün boyu çok kötü oluyorum siz nasıl bir çözüm buldunuz folikasit için
Birde nezaman dan sonra bulantılarınız azalmaya başladı