• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bana doktorum yetmedigi taktirde 3e cikarabilirsin dedi. Broşür şeklinde reçetesi vardı. Orada da öyle yazıyordu. Bana da önceleri ilaç yetmiyor gibi geliyordu ama 3e çıkarmayı tercih etmedim. İnsan yine de çekiniyor fakat doktor tamamen zararsız olduğunu belirtmişti.
vallahi şu an bile bulantım zirvede ben çıkartacağım sanırım

bizdede hep hipertansiyon var benim hep düşüktür normal tansiyonum bile 10 larda çıkıyor dün çok kötü oldum ayağa kalkamadım düşüp bayılacak gibiydim bukadar düşmesi de olumsuz birşey değildir umarım doktora da soracağım gittiğimde
Sorarsın canım bize de haber vermeyi unutma 🙋‍♀️
Dilerim her şey yolundadir🙏

Bugün sağlık ocağında tartıldım ve 2 kilo vermişim😑
Aile hekimim kilo vermek iyi degil dedi, hiç yiyemiyorum ki kızlar nolucak bu halim🤢
Istah kapandı ve sürekli bulantı hissi... Prilam kurtardı beni az da olsa🙏 Ancak yine de 2 kilo gitmiş....

Canım ben oksapar coraspirin kan sulandırmak için kullanıyorum. Zofer mide bulantısı için kullanıyorum bide folik asit.
Bende oksapar pruluton igne prosgestan folik asit kullanıyorum. 12. Haftadan sonra corasprin baslicaklarmis nedenini bilmiyorum. Baska dr simdiden kullan diyo kafam karisik

Benimde ilk ama heyecanım 2 ilk düşük yaptım ama inşallah Rabbim cümlemizle tamamına erdirmeyi nasip eder ❤
geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye
ilk sayfadaki tabloya ekleyim senide
tahmini doğum tarihin
yaşın
kaç kilo ile hamile kaldığın gibi bilgileri bana verirsen hemen ekleyim :)

geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye
ilk sayfadaki tabloya ekleyim senide
tahmini doğum tarihin
yaşın
kaç kilo ile hamile kaldığın gibi bilgileri bana verirsen hemen ekleyim :)
Tahmini doğum tarihi 09/27/2020
21 yaşındayım
70 kilo ile de hamile kaldım

Merhaba hanımlar aç karnıma ilacı içtiğim zaman gün boyu çok kötü oluyorum siz nasıl bir çözüm buldunuz folikasit için
Birde nezaman dan sonra bulantılarınız azalmaya başladı

Merhaba hanımlar aç karnıma ilacı içtiğim zaman gün boyu çok kötü oluyorum siz nasıl bir çözüm buldunuz folikasit için
Birde nezaman dan sonra bulantılarınız azalmaya başladı
akşam yemeğinden sonra alıyorum folikasiti. bulantıları da prilam dr kesti çok şükür ama doz artıracağım sanırım.

Bende oksapar pruluton igne prosgestan folik asit kullanıyorum. 12. Haftadan sonra corasprin baslicaklarmis nedenini bilmiyorum. Baska dr simdiden kullan diyo kafam karisik
Bebeğe giden kan akışının yeterli olması için dir canım ben corasprini gebeliği öğrenir öğrenmez başladım.

Back