- 13 Mayıs 2019
- 308
- 423
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.101
Canım allahım evladını sana bağışlasın inşallah. Kayıp yaşayıp sonra hamile kalmak çok başka oluyor ya nazlanmiyorum bile agrım olsa sizin olsa o sağlıklı olsun ben çekerim diyor inşan. Allahım hepimizin bebislerini korusun dünyanın en masum canlılarından biri onlar ❤İnşallah canım. Benimde kayıplarım oldu arada sıyrılan ve doğan 18 aylık bir oğlum var şükür Allah sanada kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Bunlar gercekten birer mucize yerim o mucizeleriiii.
Oyyy Masallah kocaman❤Kızlar kocaman bi maşallah alırım. Minigim zıplayıp durdu ilk defa bu kadar hareketli gördüm.bu arada 2 li test haftaya ertelendi ❤
Aminnn canım cümlemizin mucizelerini bagışlasın. Evet okadar kayıp, tedavi, aşılama falandan sonra insan inanamıyor. Ben ilk hamileliğimi hep bir tedirginlik düşük korkusuyla geçirdim. Doğumda kucagıma verdiklerinde inanamadım bu şimdi benimmi diye agladım durdum ve belki inanmazsın oğlum doğduktan uzun bir zaman sonrasına kadar hala bu benimmi şimdi? Bende anne oldummu rüyamı dedim durdum. Ama çokkk güzel birşeymiş evlattt. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Canım allahım evladını sana bağışlasın inşallah. Kayıp yaşayıp sonra hamile kalmak çok başka oluyor ya nazlanmiyorum bile agrım olsa sizin olsa o sağlıklı olsun ben çekerim diyor inşan. Allahım hepimizin bebislerini korusun dünyanın en masum canlılarından biri onlar ❤
TV de ben de izlenecek bir şey bulmam hiçbir zaman. Zati eşim de maç izliyor hiç benlik değilnapıyosunuz kızlar
ben oturdum kitap okuyorum benimki tavla oynuyor. tvde de doğru düzgün bişey yok bu ara
Amin canım benim amin ❤ muhetemelen bende senin gibi olucam çünkü mide bulandım dışında hiç bi şey yaşamadım diğerlerinde hiç geçmeyen kasik ağrıları vardı ve bunda da dr a kasiklarim ağrımıyor bi sorun var kesin dedim. Daha yeni yeni adapte oluyorum. Ama hala inanamiyorum yeterki sağlıkla doğsun annesi ona gözü gibi bakacak ❤Aminnn canım cümlemizin mucizelerini bagışlasın. Evet okadar kayıp, tedavi, aşılama falandan sonra insan inanamıyor. Ben ilk hamileliğimi hep bir tedirginlik düşük korkusuyla geçirdim. Doğumda kucagıma verdiklerinde inanamadım bu şimdi benimmi diye agladım durdum ve belki inanmazsın oğlum doğduktan uzun bir zaman sonrasına kadar hala bu benimmi şimdi? Bende anne oldummu rüyamı dedim durdum. Ama çokkk güzel birşeymiş evlattt. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
eskiden iyi kötü film verirlerdi bazen şimdi o da yokTV de ben de izlenecek bir şey bulmam hiçbir zaman. Zati eşim de maç izliyor hiç benlik değil
Ben de internette takılıyorum
napıyosunuz kızlar
ben oturdum kitap okuyorum benimki tavla oynuyor. tvde de doğru düzgün bişey yok bu ara
Amin canım benim amin ❤ muhetemelen bende senin gibi olucam çünkü mide bulandım dışında hiç bi şey yaşamadım diğerlerinde hiç geçmeyen kasik ağrıları vardı ve bunda da dr a kasiklarim ağrımıyor bi sorun var kesin dedim. Daha yeni yeni adapte oluyorum. Ama hala inanamiyorum yeterki sağlıkla doğsun annesi ona gözü gibi bakacak ❤
amiiiiin insana sağlık lazım zaten. sağlığı yerinde olan huzur da buluyor valla. allah hiçbirimizi sevdiklerimizin sağlığıyla imtihan etmesin inşallah:) valla bende oğlumu emzirmekle uğraşıyorum ikinciside geldiğinde vay halime 2 taraflı emerlerse:)) oğlum arka dişlerini çıkarıyor ve çok huysuz. Yavrum canı yandığı her halinden belli oluyor. Tv ye falan hiç zaman kalmıyor onunla uğraşmaktan. İnşallah 7 ay sonra hepiniz öyle olacaksınız. İnsan en sevdiği diziyi falan herseyi unutuyor. Allahım sağlık versin yavrularımıza.
Ben 7 hafta 1 günlüğüm ama 2 kiloda ben almışım 10 gündür bulantım olduğu halde ilk zamanlar aldım çok acıkıyordum hep ondan oldu.Kızlar 8.haftadayiz cogumuz, kac kilo aldiniz? Ben kendimi durduramiyorum malesef. 3 kilo almisim bu surecte, cok mu vahim dersiniz?
Benim de idrarda yanma yoktu ama cok yuksek cikti enfeksiyon iki kutu şase seklinde antibiyotik kullandim. Ben de cok su icerim ama olunca oluyo sanirimGünde en az 2 litre su içen birisiyim aslında suyla aram çok iyidir
Evet maalesef şimdi her yer dizi. Ben dizi de izlemiyorum. Allah'tan film arşivim var ordan izliyorum hepeskiden iyi kötü film verirlerdi bazen şimdi o da yok
Evde tartım yok kaç oldum bilmiyorum ama hep evde olduğum için almışımdır kesinKızlar 8.haftadayiz cogumuz, kac kilo aldiniz? Ben kendimi durduramiyorum malesef. 3 kilo almisim bu surecte, cok mu vahim dersiniz?
Artik gecmis gibi dedim ama ben acikmaya devam ediyorumBen 7 hafta 1 günlüğüm ama 2 kiloda ben almışım 10 gündür bulantım olduğu halde ilk zamanlar aldım çok acıkıyordum hep ondan oldu.
Evde tartım yok kaç oldum bilmiyorum ama hep evde olduğum için almışımdır kesinhavalar güzel olsa yürüyüş yapacağım ama fena soğuk ❄
2 ayda 3 kilo alarak gitsek gayet iyi ama her ay 3 kilo alirsak nasil olur bilmiyorum. Kilo kaygim yok hic tutmuyorum kendimi ama yeter ki saglikli beslenelim iyi hamilelik gecirelimEvde tartım yok kaç oldum bilmiyorum ama hep evde olduğum için almışımdır kesinhavalar güzel olsa yürüyüş yapacağım ama fena soğuk ❄
Bende yaklaşık 2 hafta hiç bir şey yemedim ona ragmen son 10günde aldım sanırım 1,5 kilo falan ben tam buna takarken tv de magazinde aslıhan doğan mı ne var ya o 4 aylık hamileymiş ve sadece yarım kilo almış yuhh dedim2 ayda 3 kilo alarak gitsek gayet iyi ama her ay 3 kilo alirsak nasil olur bilmiyorum. Kilo kaygim yok hic tutmuyorum kendimi ama yeter ki saglikli beslenelim iyi hamilelik gecirelim
Bende şimdiye kadar iştahsızlık vardı dün tartıldım 1 kilo vermişim. 2 gündür acıkıp duruyorum bakalım böyle devam ederse kaç kilo alırım bilmiyorum. İlk hamileliğimde toplamda 10 kilo almıştım.Kızlar 8.haftadayiz cogumuz, kac kilo aldiniz? Ben kendimi durduramiyorum malesef. 3 kilo almisim bu surecte, cok mu vahim dersiniz?
Yarim kilo mu vay canina! Ben kendimi bildim bileli 50 kilo degismezimdi ve yemekle aram hic olmamistir, doymak icin yerdim ama simdi aşkla yiyorum resmenBende yaklaşık 2 hafta hiç bir şey yemedim ona ragmen son 10günde aldım sanırım 1,5 kilo falan ben tam buna takarken tv de magazinde aslıhan doğan mı ne var ya o 4 aylık hamileymiş ve sadece yarım kilo almış yuhh dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?