2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Olumlu düşün sen her zaman. Miniklerimiz hep bizimle unutma ki olumsuzluk hep olumsuzluğu çeker. İyi düşün iyi şeyler olsun dimi ama
İnşallah canım ya inşallah cuma günü mutlu mutlu haberlerle gelirim yine sevgililer günümde minik sevgilimi görücem

Bende Bi an durakladım ağustos nasıl oluyor diye benimkide 17 aralikti ben dün gittim ama minnacikti teyzesi demek daha büyüyecek
Benim de 17 Aralık.ama geç döllenme demişti.sata göre 8+1 di bugün 7+2 çıktı şükür.gecen kontrole göre 6+1 olması gerekirdi .çok şükür kalp atışını da gördük ve dinledikRabbim sağlıkla devam ettirsin kucağımiza alalım büyütelim inşallah

Kızlar benim dr randevum ayın 17 sinde ve bebeğim 9+3 olacak. Galiba ben kalp atışı ve kocaman olmuş bir bebekle karşılaşacam:)) ne güzel ya şu ilk bebiş resimlerini gördüm içim kıpır kıpır oldu çok sevindirici bir durum. Darısı geri kalanlarımızın başına inşallahhhhhh.

Kızlar kocaman bi maşallah alırım. Minigim zıplayıp durdu ilk defa bu kadar hareketli gördüm. bu arada 2 li test haftaya ertelendi ❤
Ayy aynı benim oğluma benziyor erkekmi acaba kız bu bebiş. Benim oğlumun 10 haftalık ultrason fotoğrafına baktım aynılar. Erkekler daha erken belli olurmuş ya ondan.

Y
Ayy aynı benim oğluma benziyor erkekmi acaba kız bu bebiş. Benim oğlumun 10 haftalık ultrason fotoğrafına baktım aynılar. Erkekler daha erken belli olurmuş ya ondan.
bencede erkek ben ne olursa olsun raziyim yeterki sağlıkla geldin kucagima ❤

Bende Bi an durakladım ağustos nasıl oluyor diye benimkide 17 aralikti ben dün gittim ama minnacikti teyzesi demek daha büyüyecek
Yerim.ben onun minnakligini canım 1 hafta bile o kadar fark ediyormuş ki riskli gebeyim.diye biz haftada 1 2 haftada bir gidiyoruz ve ciddi anlamda bebislerde fark oluyor

Saati 14 ettim ama nasıl ettim son 3 saat inşallah servistede kötü olmam
işin garibi 1 lokma yemedim ne acıktım ne bişey ama ne için bulanıyor bu mide hala
Kızlar kocaman bi maşallah alırım. Minigim zıplayıp durdu ilk defa bu kadar hareketli gördüm. bu arada 2 li test haftaya ertelendi ❤
Maşallah ki ne maşallah kocaman olmuş

Aa bende senin gibi düşünüyordum.hic yiyemiyorum neredeyse 4 kilo kadar verdim. Bende rahatladım valla iyi oldu söylediğin canm teşekkür ler

Ybencede erkek ben ne olursa olsun raziyim yeterki sağlıkla geldin kucagima ❤
Ybencede erkek ben ne olursa olsun raziyim yeterki sağlıkla geldin kucagima ❤
Tabiki öyle valla sağlıkla alalım kucağımıza. Benim oğlum 10. Haftada ultrason görüntüsü aynı böyleydi 12. Haftasındada yüzde 80 erkek demişti. Hadi bakalım az kaldı ayyy içim kıpır kıpır oldu valla canım iyiki attın bu görüntüleri. Benim başlarda bebek görünmedi az kalsın kürtaj oluyordum falan bu büyük moral oldu. Haftaya bende inşallah kalp atışını duyar oğluşumun kardesini görürüm.

Ayyy canım kıyamam inşallah kalp atışını da duyacaksın. 3 kaybından sonra mucizem oldu bebeğim inşallah sağlık la gelsinler

Oyyyyy maşaallah sübhanallah bacım kocaman olmuş ya yavrum benim çok duygulandım çok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah ne kadar olmuş birde niye haftaya dedi

Ayyy canım kıyamam inşallah kalp atışını da duyacaksın. 3 kaybından sonra mucizem oldu bebeğim inşallah sağlık la gelsinler
İnşallah canım. Benimde kayıplarım oldu arada sıyrılan ve doğan 18 aylık bir oğlum var şükür Allah sanada kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Bunlar gercekten birer mucize yerim o mucizeleriiii.

Oyyyyy maşaallah sübhanallah bacım kocaman olmuş ya yavrum benim çok duygulandım çok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah ne kadar olmuş birde niye haftaya dedi
Kuzum 10+5 olduk ilacım bittiği için 2 gun erken gittim 11 haftalıkken yapmak daha sağlıklı olur dedi. 2 gun için git gel yapmiyim haftaya gel dedi bende tamam dedim ❤ kuzum o kdr tuhaf oldum ki bu gün içimde kelebekler uçtu resmen. Ben bunları hiç yasayamicakmisim gibi geldi. Hala onun içimde olduğuna inanasım gelmiyo. Bambaşka bi aşkmış evlat allahım cümlemizin meleklerini bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…