2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar gören birisi acil cevaplayabilir mi acaba? prilam dr yu günde 3 tane olarak alan var mı ya da sabah 1 akşam 1 şeklinde alan? gece yatmadan 2 tane alıyorum ama sabah kalktığımda inanılmaz bulantım oluyor yine. gün içinde de sabahki kadar ağır olmasa da yine oluyor. bünyem mi alıştı ne oldu bilmiyorum ama çok kötü oluyorum

Gunaydin gozunaydin cok guzel bir duygu Rabbim cok buyuk mucize gibi bisey

Ben recetesini okudugumda 2 tane yeterli degilse sabah bi tane aksam 2 tane diuodu sana yeterli gelmiyo istersen receteyi oku canim yada doktorunu arayip soyle bendede cok fazla uyku yaori kafam kalkmiyo onu icince

Ben recetesini okudugumda 2 tane yeterli degilse sabah bi tane aksam 2 tane diuodu sana yeterli gelmiyo istersen receteyi oku canim yada doktorunu arayip soyle bendede cok fazla uyku yaori kafam kalkmiyo onu icince
okudum aynen bende de uyku yaptığı için 3 e çıkarıp çıkarmamakta kararsızım

Oh oh masallah, rahatladim

Acaba belli bir aya kadar hizli alip sonra durur mu ya da bu surekli açlık hissi bir sure sonra gecer mi? Tecrubem yok bu konuda malesef

Slm kizlar. Doktor um lekem bitince progestan i alttan kullanabilirsin demişti. Kullanan var mı. Birde sabah yutup akşamda vajinadan mi kullanılıyor .yada sadece gece yatmadan vajinada mi kullanılıyor.
Merhaba, 2 yıl boyunca kullandim tup bebek tedavisinde. En yuksek etkiyi vajinal olarak sagliyor, doktorum vajinal kullandirdi. Simdi dogal bir gebelik yasadim,tedavimi bilen baska bir doktor kalp atisina kadar yine vajinal kullandirdi.Oral alimlarda mide bulantisi da yan etkisi.

Bana doktorum yetmedigi taktirde 3e cikarabilirsin dedi. Broşür şeklinde reçetesi vardı. Orada da öyle yazıyordu. Bana da önceleri ilaç yetmiyor gibi geliyordu ama 3e çıkarmayı tercih etmedim. İnsan yine de çekiniyor fakat doktor tamamen zararsız olduğunu belirtmişti.

Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah Dedigin sekilde rivayetler var; sola yerlestiyse kiz saga yerlestiyse erkek gibi ama tabi bu rivayetlerle idare edicez artik gercegi ogrenene kadar.

Günaydın kızlar dün kusmalarım geçti diye yazarken gece yine başladı öldüm öldüm dirildim içimde sanki kezzap vardı

Geçmiş olsun canım ilaçlarla düzeliyor değerler merak etme, sen iyi ol yeter ki, kansızlık bayginliga sebep olur mu bilmiyorum, bizim ailede hipertansiyon olduğu için hiç yaşamadım öyle bir durum yuksekligindense düşük olması bir nebze iyidir. Dikkat etmek gerek.

canım gyne ferrosanol bende kullandım ama midem rahatsız oldugu ıcın emilim olmuyordu bi süre sonra damardan almaya başlamıştım şimdi tam düşmedi ama düştüğünü hissedebiliyrum benimde 7 lere düşüyor depolarım bosalıyor . Sana tavsiyem ilacı aldıgında bol c vitamini al süt ürünleri alma ilaçla bir süre cunku ilacı vucuttan atıyor gerçi biliyorsundur. Bende haftaya baslayacağım gyno ferrosanol a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…