2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar benim 1 haftadır ağzımdaki tat çok kötü. İnanın bildiğiniz teneke tadı var akşama kadar da geçmiyor. Sanki küflü bir demiri yalamış gibiyim. Birşey yesemde anlık geçiyor. Yediğimi yuttuğum anda eski tat geri geliyor. Benim gibi olan varmı. Nasıl çözüm buldunuz?

Endişelerim bitmiyor ya sabahlara kadar değişik rüyalar görüyorum bir an önce 14 Şubat gelse Sağlıklı şekilde görsem miniğimi yine
Hamilelikte kötü rüya çok görülürmüş canım. Ben de öyleyim maalesef. Saçma sapan rüyalar görüyorum. Ama bak Allah'tan az kalmış zamanın bebeğini görmeye. İyi düşün sen
Kötü olmuş canım ya. Çubuk kraker ve leblebi bulundur yanında hep. Belki iyi gelir. Bir de Geceleri alarm kur ya da yatağın başucuna hapı koy belki o zaman hep görür atarsın. Ben öyle çözüm buldum yoksa insan unutuyor her gün her gün
Günaydın kızlar . Benim doğum ağustos sonu gorunuyor ben Eylül anneleri topiğinde devam etme kararı aldım :) Hepinize merhaba.
Hoş geldin o zaman aramıza

O bende de var ya. Ağzıma bir şey atasım geliyor sürekli o yüzden. Elma falan yiyorum. Ama geçici çözüm. Bir de sabahları ağzım aşırı kuru oluyor benim

maalesef benim de oyle ve çözüm bulabilmiş değilim haftaya doktora gidicem ona sorarım artık

limonlu akide şekeri oneririm canım ekşiliği hem mideyi rahatlatıyor hem ağzınızdaki kötü tadı :)

hoşş bulduk cnm :)

Eki Görüntüle 2589133
Kızlar günaydın bunuda sabah uyandığımda yaptım sanki düne göre daha net
Dayanamadın değilmi:) tebrikler hamilesin. Bu testler hata payı neredeyse yok ve 2 testtede 2 çizgi çıkması hamileliğini garantiliyor. Kontrol çizgisi baskın bir şekilde çıktımı oda testin doğru ilerlediği anlamına gelir. Doktorun varsa bi ara randevu al. Belkide bebişinin kalp atışı başlamıştır. Sat üstünden nekadar geçti?

Saati 14 ettim ama nasıl ettim son 3 saat inşallah servistede kötü olmam
işin garibi 1 lokma yemedim ne acıktım ne bişey ama ne için bulanıyor bu mide hala

Merhaba kızlar
Kan hemoglabin sonuçlarım düşük cıktı. Kan hapına vs ne zaman başlamak gerekir? Sonucları cumartesi doktoruma göstereceğim ama size de danışmak istedim kan hapı kullanan var mı aramızda?

Saati 14 ettim ama nasıl ettim son 3 saat inşallah servistede kötü olmam
işin garibi 1 lokma yemedim ne acıktım ne bişey ama ne için bulanıyor bu mide hala
yemek yemedıkçe bulantın artar .Canım ben 6. haftadan 11 e kadar kan kustum ağzımdan kanlar geldi cok kilo kaybettim . Sonra geçiyor yavas yavas. Yanlız taze zencefil kökünü ıhlamurla kaynatıp içtim bir kaç kişiyede önerdim ve çok iyi geldi denemeni öneririm sana da .

bitmesini bekliyorum 4 gözle
bende 5 kilo verdim şu ana kadar
inşallah geçer gerçekten hiç geçmeyecek gibi...
bitki çaylarını ömrüm boyunca içemedim onlar daha çok midemi bulandırıyor kuzum ya

Hayır dayanamadım normalde 7 sinde olmam gerekiyordu , var doktorum ama biraz daha geçsin haftaya giderim diyorum

bitki çaylarını ömrüm boyunca içemedim onlar daha çok midemi bulandırıyor kuzum ya
canım limonlu falan denesen yada çiğnesen ?

Çekirdek te iyi gelmişti bana :)

eve gidince bi denemeye çalışırım kuzum aslında ben prilam ilacını geceden içince tüm günüm rahat geçiyordu ama dün gece unutmuşum artık alarm kuracağım
Yaa Allah tez zamanda geçirsin inşallah :) Çok zor gerçekten . bende 4 kilo verdim ama 3 ünü geri aldım zamanla geçiyor merak etme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…