2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kuzum benim eritrosit çok yüksekti kum dökmüştüm ben
lökosite de internetten baktım şimdi

Testlerde idrarda lökosit görülmesi tehlikeli bir durum değildir. Vücut hastalıklarla savaşırken ölen lökositleri idrarla atar. Vücut enfeksiyonla savaşmak için daha fazla miktarda lökosit üretmektedir.

yazıyor. idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin ilaçla düzeliyor ama korkma hamilelikte kullanılan ilaçlar var. purinol verir suda karıştırılıp içiliyor soda gibi bişey o söküp atıyor herşeyi

Günaydın kızlar . Benim doğum ağustos sonu gorunuyor ben Eylül anneleri topiğinde devam etme kararı aldım :) Hepinize merhaba.

eritrositin yüksek değil ama bakteri pozitif demiş eğer ateşin yoksa korkma bence . Hamilelikte iye olabiliyor sıksık bende olmuştum monurol şase verdi doktorum düzeldi cok geçmiş olsun :)

enfeksiyon çıkmış idrarda bacı. geçmiş olsun. antibiyotikle hallolur inş, ben 7. haftadayım hiç idrar istemedi.

Dün aynılarını yaşadım çok geçmiş olsun, ama prilamı sabah yutarsan da uyku yapıyor zencefil çayı var mı olduğun yerde, onu yapsan iyi gelir belki

Dün aynılarını yaşadım çok geçmiş olsun, ama prilamı sabah yutarsan da uyku yapıyor zencefil çayı var mı olduğun yerde, onu yapsan iyi gelir belki
sabahta içmedim ilk uyandığımda iyiydim servisten indikten sonra olanlar oldu
valla bitki çayları benim midemi dahada bulandırıyor biliyor msuun polo şeker attım ağzıma ferahlattı azıcık bugün geçecek böyle artık

Canım bende birinden kıllanmasının çok olduğunu bebeğin testesterom hormonu yani erkek olmasıyla alakalı olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemicem
benımde saç dökülmem vardı gebelıkten once o durdu gobegımde falan kıllanma basladı ama cinsiyeti bilmiyorum hala bi öğreneyimde paylaşırım erkekse doğru olabilir bu fikir :))

Geçmiş olsun canım elinde olan yiyeceklerden deneme yap bazı şeyler öyle oldu benim görünce midem bulanıyor gibi oluyo ağzıma bi kaç tane atınca çok kötü olmuyorum. özellikle kuruyemişte bunu yaşıyorum

Uykusuzluk perişan ediyor maalesef. Hele bir de işe gitmek zorunda olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…