• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Minnağım büyümüşte elini kolunu ayağını sallamaya, hareket etmeye başlamış 😍 9+1 24mm. 🙏🏻
oyyyy maşaallah sübhanallah bende geçen hafta cuma günü gittim 9+1 dik benimkide 23,45mm di yavrum benim
Canlar yarın ikili test yaptiricam çok çok dua edin bize inşallah bi sorun çıkmadan yolumuza devam ederiz 🙏🙏
çok çok güzel haberlerle geleceksin inşaallah canım benim cinsiyette gelir senden inşaallah
Inşallah canım benim ben yakın çevreme söyledim ya dayanamadım. Zaten 3 kaybim olduğunu da biliyorlardı. Ay şu bebeği görme zamanlari o kdr heyecan yapiyorum ki anlatamam. Şu testimizide sağlıkla atlatalım inşallah.
valla bende geçen hafta kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik dayanamadık artık benimde 3 kayıp 1 boş gebeliğim var biliyorsun bizde endişeliydik ama hep kayıplar 7 haftadaydı bunda 7 yi atlatınca söyledik
Inşallah canimmm 🙏🙏🙏 hepimiz güzel.haberleri sırayla veririz 😍
aminnnn inşaallah canım benim

oyyyy maşaallah sübhanallah bende geçen hafta cuma günü gittim 9+1 dik benimkide 23,45mm di yavrum benim

çok çok güzel haberlerle geleceksin inşaallah canım benim cinsiyette gelir senden inşaallah

valla bende geçen hafta kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik dayanamadık artık benimde 3 kayıp 1 boş gebeliğim var biliyorsun bizde endişeliydik ama hep kayıplar 7 haftadaydı bunda 7 yi atlatınca söyledik

aminnnn inşaallah canım benim
Aynen canım.bende sen gibi yaptım geçen hafta eşimin.ailesine söyledim 8. Hafta kritikti benimde atlatır atlatmaz söyledim vallahi 😍 aayyy çok heyecanliyim yaaaaa yarın olsun biran önce 🙏🙏 bu sıpa doğana kdr ben heyecandan ölmezsem iyi 😂

Canlar yarın ikili test yaptiricam çok çok dua edin bize inşallah bi sorun çıkmadan yolumuza devam ederiz 🙏🙏
Dualarımız seninle canım. Ferah tut içini. Güzel haberlerle geleceksin inşallah 🤲🏻 🤗
Ayrıca ne güzel hepimiz hamile olarak dua ediyoruz birbirimize. Ne güzel bir his :dua::KK51::KK51:

Aynen canım.bende sen gibi yaptım geçen hafta eşimin.ailesine söyledim 8. Hafta kritikti benimde atlatır atlatmaz söyledim vallahi 😍 aayyy çok heyecanliyim yaaaaa yarın olsun biran önce 🙏🙏 bu sıpa doğana kdr ben heyecandan ölmezsem iyi 😂
ay bacım bende aynıyım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah

Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle 🤭
Bizde bugün bebişi gördük ve bana sol gibi geldi sizce de öyle mi 🤭🤭 6+6 dayız şuan

Eklentiler

• Screenshot_20200210-173128_Gallery.jpg
    Screenshot_20200210-173128_Gallery.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 43
Maşallah 🧿 🧿 🧿
Evet sola doğru görünüyor canım yani erkek ama bakalım hayırlısı 🥰🤭
Aynen hayırlısı olsun bende çin rus japon takvimlerinin hepsi kız gösteriyor ama eşim ilk erkek olsun abilik yapsın diyor birde asker olduğu için bana birşey olsa başınızda dursun diye ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Tabi ALLAH bilir hayırlı olanı kız da olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeterki 🤗🤭

Kanuni’ye ben çok yakınım fakat orası hakkında iyi şeyler duymadım bebek ya da anne ölümleri çok oluyormus ş öyle duymuştum :işsiz::işsiz:
evet ben de öyle duymuştum. maalesef ben de yakınım oraya. giden tanıdıklarım oldu hatta biri düşük yaptı onu anlamadılar bile.

Aynen hayırlısı olsun bende çin rus japon takvimlerinin hepsi kız gösteriyor ama eşim ilk erkek olsun abilik yapsın diyor birde asker olduğu için bana birşey olsa başınızda dursun diye ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Tabi ALLAH bilir hayırlı olanı kız da olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeterki 🤗🤭
aaa sen de mi asker eşisin 😇

evet ben de öyle duymuştum. maalesef ben de yakınım oraya. giden tanıdıklarım oldu hatta biri düşük yaptı onu anlamadılar bile.

O yüzden orayı istemiyorum ama az önce sadi konuğun randevularına baktım netten hepsinde 1-2-3 aylık gebelikler bakılıyor diyor üstüne kabul etmiyor. Özele kaldık yine sanırım

özel için aklında bir yer var mı peki?

Birkaç hastaneyi arayıp fiyat aldım medipol,Nisa hastanesi ya da safa hastanesi. Nisa ve medipol aynı çatı altında zaten sadece Nisa daha küçük ve daha ucuz 😊 senin aklında bir yerler var mı? Bu arada kent hastanesinde Ali bey var o da iyi bir doktor ben sadece hastane küçük diye orayı düşünmüyorum yoksa doktor olarak çok çok iyi ve tecrübeli

Birkaç hastaneyi arayıp fiyat aldım medipol,Nisa hastanesi ya da safa hastanesi. Nisa ve medipol aynı çatı altında zaten sadece Nisa daha küçük ve daha ucuz 😊 senin aklında bir yerler var mı? Bu arada kent hastanesinde Ali bey var o da iyi bir doktor ben sadece hastane küçük diye orayı düşünmüyorum yoksa doktor olarak çok çok iyi ve tecrübeli
valla benim aklımda hiçbir yer yoktu ama geçen gün sefaköydeki rumeli özel e gittim. doktor o kadar iyi o kadar özenliydi ki keşke evime yakın olsa dedim. be sorduysam cevap verdi çok ilgilendi dakikalarca bebeğimizi gösterdi vs. hiç aklımda yokken orayı düşünüyorum şu an.

valla benim aklımda hiçbir yer yoktu ama geçen gün sefaköydeki rumeli özel e gittim. doktor o kadar iyi o kadar özenliydi ki keşke evime yakın olsa dedim. be sorduysam cevap verdi çok ilgilendi dakikalarca bebeğimizi gösterdi vs. hiç aklımda yokken orayı düşünüyorum şu an.

Evet ben de oraya gitmiştim diğer hamileliğimde detaylı ultrason için . Doktorlar hem ilgili hemde ücret makul. Ne tarafta oturuyorsun tam olarak 😊

Back