2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben doğum için sadi konuğa gitmeyi düşünüyorum. çok memnun kalan var çevremde. bazen hastanelerde yer olmayınca özele sevk ediliyormuş. öyle bir durumda da uygun olursa acıbademe gitmek isterim.
kontrollerimi sadi konukta yaptırıyorum memnumum ama doğum için kararsızım.

2 gündür akşam yemeğinden sonra mide ağrım oluyor.Baya bi yatana kadar beni rahatsız ediyor.Aranızda bu tarz ağrı yaşayan varmı kızlar?

2 gündür akşam yemeğinden sonra mide ağrım oluyor.Baya bi yatana kadar beni rahatsız ediyor.Aranızda bu tarz ağrı yaşayan varmı kızlar?
Benimde oluyor canım ya bulantı için ilaç kullanmama rağmen hatta ağrı ve yanma için gaviscon vermişti doktorum ama çok fazla ilaç içiyorum diye onu içmemeye çalışıyorum

Canlar yarın ikili test yaptiricam çok çok dua edin bize inşallah bi sorun çıkmadan yolumuza devam ederiz
İnşallah kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin benimde 14 şubatta randevum offf inşallah sağlıkla devam ediyordur bu hafta geçmez bana cuma günü kontrolden sonra ailelerin yanına gidicez daha söylemedik onlara söyleyeceğiz şehir dışında iki tarafın ailesi de umarım o güzel heyecanı da yaşarım

Inşallah canım benim ben yakın çevreme söyledim ya dayanamadım. Zaten 3 kaybim olduğunu da biliyorlardı. Ay şu bebeği görme zamanlari o kdr heyecan yapiyorum ki anlatamam. Şu testimizide sağlıkla atlatalım inşallah.

Biz yanyanayken söyleyelim istedik ve ancak gidebiliyoruz zaten kalbini duymadan söyleme taraftarı değildim bakalım inşallah senin de güzel geçer güzel haberler alır miniğini güzel güzel görürsün

Biz yanyanayken söyleyelim istedik ve ancak gidebiliyoruz zaten kalbini duymadan söyleme taraftarı değildim bakalım inşallah senin de güzel geçer güzel haberler alır miniğini güzel güzel görürsün
Inşallah canım.dogru söylüyorsun geçen hafta söyledim ben eşimin ailesine ama kendi ailem mecburen öğrenmek zorunda kaldi çünkü eşim askere gitti. Ama insan gercekten çok degisik duygular yaşıyor inşallah sonuna kadar yaşamak nasip olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…