2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Haklisin yani devletteki doktorumdan memnunum ama sanırım bundan sonra bende özele gidicem
her yerin bir olmuyor kuzum ama sen memnunsan çok ilgiliyse devam edebilirsin de
ama mesela ikili tarama üçlü tarama testlerini bizim burda devlet hastanesi yapmıyormuş
yapacakları bi kan almak yani
onun için özele gitmek gerekecek vs.

Benim ilk kalbi atıp sonraki gittigmjzde durmustu. .geçen hafta duyduk bu bebegimizinkini ama o kadar korkuyorum ki oksapar kullaniyom. Ama ben ben değilim bi daha ölmez demi kızlar .
Kalbi attktan sonra pıhtılaşma dışında ne sebepten dolayı durabilir ki?

Onu bende merak ediyorum insallah olmaz bi daha. Bende igne kullanıyorum. Olursa neden olur diye dusunuyorum insallah iyi olacak iyi dusunelim

Birde kizlar rahmi besleyen damarlarda direnci olan varmi. Bende varmis bebegin beslenmesi buyumesi icin sikinti ama baska nelere sebep olur acaba

Allah razı olsun dua için çok sevinirim koku yok sarı lekelenme ara ara oluyor rengi bazen beyazımtırak bazen sarı oluyor
koku yoksa korkma kuzum enfeksiyonda çok kötü kokuyor çünkü
ben erken gebelik belirtilerinde çoğu kişiden sarı beyaz akıntıyı duydum o yüzden kafana takma onu

Amin amin inşallah kasım ayında evlendim daha çiçeği burnunda gelinim ama hemen bebisimiz olsun istedik rabbim nasip etti çok şükür
Şanslısın Ben de ağustosta evlendim. Yaştan dolayı erken çocuk sahibi olmak istedik. Sonra olmaz falan. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız miniklerimiz

Insallah bu ay Rabbim izin verirse olucak
Inşallah kuzum hiç acele etmiyorum daha saldım gayet mutlu ve relaxim sonuçta çok şükür 1 evlâdım var yasim ufak sagligim yerinde zamani gelince olur insallah zaten bu hafta tamamen yogunum kafaya takamam hic aman

Birde kizlar rahmi besleyen damarlarda direnci olan varmi. Bende varmis bebegin beslenmesi buyumesi icin sikinti ama baska nelere sebep olur acaba
benim kizimda olmuştu. detaylı ultrasonda çıkmıştı direnc tek taraflı. herhangi bi sorun olmuyo iciniz rahat olsun. doktor 32 ye kadar corasprin vermişti bebegin daha iyi beslenebilmesi icin ekstra baska bi durum yok

Kızlar merhaba İstanbul’da yaşayanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben önceki doğumumu medicalparkta yapmıştım ancak fiyatlar inanılmaz tavan yapmış. Bi Doğuma da o kadar para vermek anlamsız. Şuanda medipol mega ve Nisa hastanesi iyi gibi gözüküyor giden var mı bu hastanelere memnunmusunuz hastaneden ve doktorunuzdan ??

Kızlar sonunda zofer 4 mg ulastik 3 gündür çok kotuydum çıkarmadım ama midem kayniyo şu icemiyom. Valla çok mutsuzum suratı hep acı çekiyor halde .nesem gitti resmen bu hormonlar bu mide yanmalari .her yer kar yuruyecek hava yok evde tikili kaldik

vallahi nr yalan söyleyeyim ben de arayı bayağı açmak istiyorum. şöyle bi 7-8 sene olsa fena olmaz gibi
Tam rahata alışıyorsun ve herşey unutuyorsun bir yandan çok güzel uzun zaman geçince ilk kez hamile gibi oluyorsun ama bir yandan da acaba yapabilecek miyim unuttum herşeyi diye korkuyorsun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah cnm

ben doğum için sadi konuğa gitmeyi düşünüyorum. çok memnun kalan var çevremde. bazen hastanelerde yer olmayınca özele sevk ediliyormuş. öyle bir durumda da uygun olursa acıbademe gitmek isterim.

amiiiin inşallah.

benle kardeşim arasında 6 yaş fark var. ben tam ablaydım mesela. iyi ki o kadar fark varmış ve iyi ki sadece 2 kardeşiz. çok farklı yaş aralığını o yüzden seviyorum.

ben doğum için sadi konuğa gitmeyi düşünüyorum. çok memnun kalan var çevremde. bazen hastanelerde yer olmayınca özele sevk ediliyormuş. öyle bir durumda da uygun olursa acıbademe gitmek isterim.

Ben oraya randevu için baktım fakat sadece 3 aya kadar kabuk ediyorlar sanırım yoğunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…