- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.621
Bende sağlıklı olsundan yanayimda eşim bey erkek istiyorinşallahh hayırlısıyla önce sağlıklı sonra kız olsun çok isterim tabii
ilk çocuk mu kuzummBende sağlıklı olsundan yanayimda eşim bey erkek istiyor
Evet kuzum ilk bebişilk çocuk mu kuzumm
benim eşimde kız istiyor kız çocuklarını çok seviyoruz ikimizde
ilkin heyecanı çok farklıymış ya valla Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet kuzum ilk bebiş
Amin amin inşallah kasım ayında evlendim daha çiçeği burnunda gelinimilkin heyecanı çok farklıymış ya valla Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ay çok güzelllAmin amin inşallah kasım ayında evlendim daha çiçeği burnunda gelinimama hemen bebisimiz olsun istedik rabbim nasip etti çok şükür
Ne güzel ya maşallah kasımda evlenip ocakta gebe olmak ...ben de güya hemen evlenince hamile olmak istemistim 3 yıl oldu hiç korunmadik ve olmadi. Zor surecler yaşadık bi de kürtaj oldum. Artık mal gibi süreci yaşıyorum korkumdan. Heyecanim kaçtı sanırım bu kadar zor sahip olunca.ben bebek hemen oluyo sanıyordum. İlk geceden hamile olanlarada hayranım. Ne ballillarAmin amin inşallah kasım ayında evlendim daha çiçeği burnunda gelinimama hemen bebisimiz olsun istedik rabbim nasip etti çok şükür
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes erken şimdi yapmayın dedi de biz hemencik olsun dedikAy çok güzelll
Aratmadan veren Rabbime şükürler olsun isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ay millet bekleseniz ilerde Allah korusun olmazsa hadi niye yapmıyorsunuz diye sizi darlardıRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes erken şimdi yapmayın dedi de biz hemencik olsun dedik
Oy masallah rabbim aratmadan hemencecik nasip etmis cok şükürAmin amin inşallah kasım ayında evlendim daha çiçeği burnunda gelinimama hemen bebisimiz olsun istedik rabbim nasip etti çok şükür
Çok geçmiş olsun cok üzüldüm ama rabbim peşinden mutluluk haberi göndermiş aciyi hafifletmiş cok şükür..Merhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
ben hem devlete hem Ozele gidiyorum..Kızlar özel hastanemi devlet hastanesimi sizce arada çok fark varmı maddi durum çok şükür iyi ama özele gerek duymuyorum sizin düşünceleriniz ne bu konuda
canım ben özele gidiyorum çünkü burdaki devlet hastaneleri çok ilgisiz ve nasıl desem hijyen açısından özel hastanelere göre yetersiz, artan suriyeliler olsun vs. ben acillik olduğumda bile tiksinerek gidiyorum açıkçası, o yüzden özel hastane diyorum, doktorun ilgili oluyor istediğin saatte arıyorsun soru sorabiliyorsunKızlar özel hastanemi devlet hastanesimi sizce arada çok fark varmı maddi durum çok şükür iyi ama özele gerek duymuyorum sizin düşünceleriniz ne bu konuda
Benimde yarın inşallah bi sorun çıkmaz kuzum dua edelimben hem devlete hem Ozele gidiyorum..
15 günde 1 şeklinde ayarladım..
Çokta iyi oluyo bence..2 farkli dr görüşü almış oluyorum..
Yarin devlette randevum var..Bakalım ne olucak insallah herşey yolundadır kalbim ağzımda atiyo
Haklisin yani devletteki doktorumdan memnunum ama sanırım bundan sonra bende özele gidicemcanım ben özele gidiyorum çünkü burdaki devlet hastaneleri çok ilgisiz ve nasıl desem hijyen açısından özel hastanelere göre yetersiz, artan suriyeliler olsun vs. ben acillik olduğumda bile tiksinerek gidiyorum açıkçası, o yüzden özel hastane diyorum, doktorun ilgili oluyor istediğin saatte arıyorsun soru sorabiliyorsun
Aynen ya kalp atışını bile duyduğumda tepkisiz kaldim..çünkü ilk gebeligimdede duymuştum..bağlanmak istemiyorum kotu bisey olursa cok koyuyo..Ne güzel ya maşallah kasımda evlenip ocakta gebe olmak ...ben de güya hemen evlenince hamile olmak istemistim 3 yıl oldu hiç korunmadik ve olmadi. Zor surecler yaşadık bi de kürtaj oldum. Artık mal gibi süreci yaşıyorum korkumdan. Heyecanim kaçtı sanırım bu kadar zor sahip olunca.ben bebek hemen oluyo sanıyordum. İlk geceden hamile olanlarada hayranım. Ne ballillar
Insallah hersey yolundadır cnmBenimde yarın inşallah bi sorun çıkmaz kuzum dua edelim
Ben kontollere devlet hastanesine gidiyorum . Bir sorunum yok. Fazla sıra beklemiyorum, tahlillleri incelemeleri titizlikle yapıyorlar.Kızlar özel hastanemi devlet hastanesimi sizce arada çok fark varmı maddi durum çok şükür iyi ama özele gerek duymuyorum sizin düşünceleriniz ne bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?