- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Benim de belim çok ağrıyor adet günümden beri.bebe yerleşiyor ondan annesi, korkma kendini çok yorma, allahın izniyle onun orda yeri rahattır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de belim çok ağrıyor adet günümden beri.bebe yerleşiyor ondan annesi, korkma kendini çok yorma, allahın izniyle onun orda yeri rahattır
Vücut adapte olmaya çalışıyor. Hayırlısı ile bu gunler de gececekBenim de belim çok ağrıyor adet günümden beri.
Sağlık ocağında da böyle bir sistem olduğunu bilmiyordum artık geçti yarın sabah gittiğimde alırım Dr dansonuç barkodu alın kan alan kişiden internetten bakın öğleden sonra sonuçlarınıza
Arkadaşlar kesesini gören var mı aranıza ve boyutu neydi?
Benim de ilk 271 çıkmıştı. Kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum yükselmesi onemliÇok sağolun
Hamilelik boyunca her adet döneminde o ağrıyı yaşayabilirsinselam kızlar benim arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor hiç kanamam olmadı çok şükür sizde de oluyor mu
ben de cumartesi umuyorumİnşallah cuma gorcem sen gördün mü
Bende salı gideceğim hem kese hem de kalp atısı duyarım diye tahmin ediyorumben de cumartesi umuyorum
Bende öyle biliyorum ama insan Bi tedirgin oluyor yaBenim de ilk 271 çıkmıştı. Kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum yükselmesi onemli
ayy inşallah yaaa ne zormuş beklemek kalp atışınıda bir duysak allahın izniylebebe yerleşiyor ondan annesi, korkma kendini çok yorma, allahın izniyle onun orda yeri rahattır
aslında adet dönemini geçeli bugün 14 gün oluyorHamilelik boyunca her adet döneminde o ağrıyı yaşayabilirsin
Benim daha önce öyle olmuştu
ben gördüm canım 1,11 cm yazıyordu mm yazmamışlar benimkindeArkadaşlar kesesini gören var mı aranıza ve boyutu neydi?
ben de cumartesi umuyorum
Bende öyle biliyorum ama insan Bi tedirgin oluyor ya
Kese yuvarlak mı fasulye şeklinde miben gördüm canım 1,11 cm yazıyordu mm yazmamışlar benimkinde
Yalnız değilimBende olmuştum
bende gördüm pazartesi günü keseyi haftaya perşembe bir daha çağırdı riskli gebelik grubundayım ben sıkı takip o yüzden 10,1 cm kese boyutum gayet normal dedi haftasıyla uyumlu yerleşim yeri güzel şekli güzel dedi sabırla bekleyeceğiz dedi 6. gebeliğim bakalım hayırlısı inşaallahArkadaşlar kesesini gören var mı aranıza ve boyutu neydi?