• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba, güzel Hamişleer :anneadayı: Bende 6 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum tarihi 1 ekim gibi görünüyor ama Eylülde doğum gerçekleşir gibi görünüyor nasipse:) İlk gebeliğim de 2016 ekim idi. Eylül ayında doğum yaptım. Hem Eylül hem ekim gruplarını takipteyim 😍 hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı inşAllah :KK68:

Merhaba, güzel Hamişleer :anneadayı: Bende 6 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum tarihi 1 ekim gibi görünüyor ama Eylülde doğum gerçekleşir gibi görünüyor nasipse:) İlk gebeliğim de 2016 ekim idi. Eylül ayında doğum yaptım. Hem Eylül hem ekim gruplarını takipteyim 😍 hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı inşAllah :KK68:
hoşgeldin canımm bakalım bizde eylül mü olacağız ağustos mı acaba :KK48:

Kızlar ben de hiç mide bulantısı kusma vs gibi bişey yok. Sadece 1 haftadır falan akşamları yemekten sonra acayip karnım şişiyor inanılmaz gaz birikiyor. Nefeslerim sıklaşıyor o kadar yani. Normal mi sizce? Hiç midesi bulanmayan var mı bide?

Kızlar ben de hiç mide bulantısı kusma vs gibi bişey yok. Sadece 1 haftadır falan akşamları yemekten sonra acayip karnım şişiyor inanılmaz gaz birikiyor. Nefeslerim sıklaşıyor o kadar yani. Normal mi sizce? Hiç midesi bulanmayan var mı bide?
ne güzel canım valla ben 2.5 haftadır bulantılar yüzünden 5 kilo verdim hiçbir şey yiyemiyorum
bence bol su içersen geçer ödem, gaz falan olabilir o şişkinlik

Canım ben öyleyim karnım şişiyor gaz sancısı oluyor birde.

hiç mide bulantısı yaşamadım. inşallahta yaşamam. işyerinde sefil olurum.
gaz için soda sizi kurtarır emin olun.
şuan sadece sancım var sabahtır geçmedi. adet oluyor gibiyim. korkuyorum öfffff

Bende de yok mide bulantı çok nadir akşam üstü azıcık bulanır gibi oluyor o kadar

Kızlaaar doktordan çıktım. 6hafta 5 günlük ölçtü. Kalp atışını dinletmedi. Daha küçük etkilenebilir dedi. Hemen sordu tabi kalp atışı görebiliyor musunuz diye 😊 evet dedi. Allaha şükür bir sorun yok şimdilik 😊
gösterdi mi sana atışı canım benim dr göstermişti yaprak gibi bişey titriyordu :halay:

Kızlar karnımın sol tarafında dün akşamdan beri anlamsız bir ağrı var arada girip çıkıyor, 9 haftalik oldum artık yerleşme olduğunu düşünmüyorum kanama akıntı vs yok. Ama canımı sıktı, biraz gerildik esimle acaba bebek etkilenip kalbine bisey olmuş olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum:KK43: allahım nolur erkekler bu dönemde biraz anlayışlı olsa :mad:

ben de aldım yalnız değilsin :rolleyes: ne bulantı ne tiksinti hiçbişicikler olmadı. ben 1.5 kilo aldım pozitif sonucu aldığımdan beri. 3. ayı 2 kiloy fazlayla falan bitiririm gibi geliyor:emir_bebek:
bendede hiç bir şey yok ondan alıyoruz bende 20 haftaya kadar 1 kilo daha alsam iyi diyorum akşam yemeklerine dikkat etmeye başladım :olamaz:

Back