- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Kızlar dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış sizce haftama göre düşük mü doktor pazartesi bidaha kan istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım beta değerin artışı önemli miktara takılma sen 2 günde 2 kat artması lazım pazartesi sonucuna göre belli olurKızlar dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış sizce haftama göre düşük mü doktor pazartesi bidaha kan istedi
Geç döllenme de olduysa düşük olabilir değer demi kötü düşünmeyim yanicanım beta değerin artışı önemli miktara takılma sen 2 günde 2 kat artması lazım pazartesi sonucuna göre belli olur
Insallh cnm ınsalh uzanıyorum dünden beri bklmİnşallah devam etmez ama gönlünü ferah tut birşey olmaz kanamadan da Allahın izniyle.
Bugun muhtemelen 300 dur. Senle aramızda 2 gun var benim 2 gun oncekı degerım de 300 duKızlar dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış sizce haftama göre düşük mü doktor pazartesi bidaha kan istedi
Yani çok düşük değil demi haftaya göreBugun muhtemelen 300 dur. Senle aramızda 2 gun var benim 2 gun oncekı degerım de 300 du
Geç döllenme olmuştur ondan veya değerin az çıkmış olabilir.canım beta değerin artışı önemli miktara takılma sen 2 günde 2 kat artması lazım pazartesi sonucuna göre belli olur
Sağlık ocağında verdim kanı sonucu yarın alırım artıkSonucun noldu bacım?
aynen kötü düşünmenize gerek yok benim de adet günümde 159 çıktıGeç döllenme de olduysa düşük olabilir değer demi kötü düşünmeyim yani
sonuç barkodu alın kan alan kişiden internetten bakın öğleden sonra sonuçlarınızaSağlık ocağında verdim kanı sonucu yarın alırım artık
bende bugün verdim tekrar sağlık ocağında çok korkuyorum değer düşecek diyeSağlık ocağında verdim kanı sonucu yarın alırım artık
bakıyorum ben inşallah çıkar bugünsonuç barkodu alın kan alan kişiden internetten bakın öğleden sonra sonuçlarınıza
inşallah yükselmiştir hayırlısı ilebakıyorum ben inşallah çıkar bugün
Çok sağolunaynen kötü düşünmenize gerek yok benim de adet günümde 159 çıktı
Haber verirsin canımbakıyorum ben inşallah çıkar bugün
bebe yerleşiyor ondan annesi, korkma kendini çok yorma, allahın izniyle onun orda yeri rahattırselam kızlar benim arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor hiç kanamam olmadı çok şükür sizde de oluyor mu
inşallah hayırlısıylaHaber verirsin canım
Ben kan vererek kendim takip ettim canım doktora gitmedim cumartesi gidicem. Sen de öyle yapabilirsin.Merhaba 5 ocak pazar günü öğrendim kan testinde 28.01 çıktı ama doktor birşey söyleyemem vs falan dedi açıkçası canımı sıkıp gönderdi. Adete 2gun vardi bu gün 2gun geçti ama ne yapicam bilmiyorum bekle dedi 10 gün falan ama merak ediyor ve korkuyorum. Hiç kanama vs görmedim ama dehşet bir göğüs ağrısı ve kasik batması tarzı birşey yaşıyorum. Sizce oturup beklesem mi yoksa bir daha bi kan testi yaptırıp baktirsam mi? Hepimizin bebekleri hayırlı olsun Allah im sağlıkla kavuşmak nasip etsin..