- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.901
çok şükür şimdi iyiyim canım Allah kimseye yaşatmasınÇok geç mis olsun canm.simdi nasılsın geçti mi a
Sancıların.kum taş çok sancı yapar ablamdan biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür şimdi iyiyim canım Allah kimseye yaşatmasınÇok geç mis olsun canm.simdi nasılsın geçti mi a
Sancıların.kum taş çok sancı yapar ablamdan biliyorum
Aayyyneeennn bende de var öyle bir ağrıyor ki kuyruk sokumum resmen yürürken acı çekiyorum yalnız değilmişim demek kiKızlar bel ve kuyruk sokumumda ağrı var son günlerde sizce normal mi? Bulantılarım hızla artıyor , sanki hamilelik gün geçtikçe daha da zorluyor beni. Allah hepimize yardım etsin
İyi olmana sevindim.amin canmçok şükür şimdi iyiyim canım Allah kimseye yaşatmasın
Bizde de yasak cnm..bi sebebi yok sadece önlem amaçlı 2 kaybım oldugu icin..kızlar doktoru birlikte olmayı yasaklayan var mı? varsa sebebi neydi?
valla bizde doktor kalp atışını duyana kadar yasak dedi sonra duyduk kahverengi lekeler olunca doktor bişey demedi yapın yada yapmayın diye ama yinede korkuyoruz 1 ayı geçti kaç gün oldu saymadım amakızlar doktoru birlikte olmayı yasaklayan var mı? varsa sebebi neydi?
Valla benim doktor vitaminlerle birlikte verdi folik asitde icinde canim hatta tahlil sonuclarinada bakti aynen bu sekilde devam et kullan dedi ozellille sordum hem vitamin hem minarel hemde folik asit her doktor farkli soluyo galiba12. haftaya kadar devam. ben bu folikasit bırakma meselesini pek anlamadım ya internette de doktorumda 12. haftaya kadar sadece folik asit diyor. sonra multivitamine geçiliyor diye biliyorum
işte ben de anlayamadım bu meseleyi umarım yaptıklarımız doğrudurValla benim doktor vitaminlerle birlikte verdi folik asitde icinde canim hatta tahlil sonuclarinada bakti aynen bu sekilde devam et kullan dedi ozellille sordum hem vitamin hem minarel hemde folik asit her doktor farkli soluyo galiba
Gecmis olsun cnm aynen gereksiz laubali doktor okadar cokki gevsek grvsek davranmalari sinir bozucu Allah eksiktr etmesin ama aratmasindaMerhabalar kızlar nasılsınızz giremiyorum bayadır
Neler geldi başıma ahh
Pazar günü akşam banyomu yaptım işe gideceğim diye güzelce yatağıma yattım birden bir kasık ağrısı başladı şiddetli, sağ tarafımda yalnızca, kendime gelemedim hangi pozisyonda durursam durayım olmuyor ağrı beni durdurmuyor öyle kötüydü ki, dedim bebeğim kesin düşüyor.. Apar topar acile gittik, acildeki kadın doğum doktoru beni ayrı sinir etti zaten eve yakın diye devlet hastanesine gittik ama gitmemem gerektiğini bir kez daha anladım sağolsunlar.. Bana diyor ki bebekte bişey yok siz biraz abartıyorsunuz sanki psikolojik bir rahatsızlığınız mı var eşime dönüyor ilaç mı kullanıyor eşiniz panik atak mı var diyor. Ay delirtti adam beni gecenin 2 sinde derdim ne acile geleceğim canım yanmasa.. Sonra tek taraflı ağrı olunca apandisitten şüphelendim ve doktora sordum umursamaz tavırla sanmıyorum ama genel cerrahiye bi görünün dedi, adamı yumruklamamak için kendimi zor tuttum gerçekten, uykusundan uyandırıldı diye tavrı o kadar iğrençti ki.. Sen nöbetçi doktorsun bunun parasını alıyorsun adi herif... Her neyse genel cerrahiye gittik hemen idrar testi kan testi derken meğer ben kum döküyormuşum yani keyfimden gitmemişim acile
Sadece parol taktılar serum olarak gebelik olunca başka da bir şey yapmadılar acılar içinde kıvrandım tam 2 gün, dün acım hafifledi inanın sadece oturur 1 pozisyonda ağrım olmuyordu öyle uyudum uyandım çok zordu.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Rabbim kimseyi vicdansız doktorlara da düşürmesin.. Siz siz olun acile de gidiyorsanız özel hastaneye gidin ben artık öyle yapacağım..
Yalniz olmadığıma sevindim :))Aayyyneeennn bende de var öyle bir ağrıyor ki kuyruk sokumum resmen yürürken acı çekiyorum yalnız değilmişim demek ki
Insallah canim onlara guveniyoruz bizdeişte ben de anlayamadım bu meseleyi umarım yaptıklarımız doğrudur
Cok tesekkur ederimhadi gözün aydın canım benim
Çok sevindim cnm darısı başıma inşallah cuma günü bende duyarım
Insallah canim benim cok guzel bi duygu az kaldi yarindan sonra seninde
Bende onu denedim bi ara ama oda bi kac gun sonra yemedimide bulantımı durduran tek şeyin tost olduğunu keşfettim dün. mecbur yediklerimi çıkardıkça ufak bir tost yapıp yiyorum
ay deme bi o ayakta tutuyor beni yoksa halim duman.Bende onu denedim bi ara ama oda bi kac gun sonra yemedi
Bana demedi ama ben esime yasak dedim korkuyom bisi olur diye tedbiri birakmamk gerekkızlar doktoru birlikte olmayı yasaklayan var mı? varsa sebebi neydi?
Sende olmaz belki canim herkesin farkli bunyesi suan karnim acliktan delincek ama yiyemiyomay deme bi o ayakta tutuyor beni yoksa halim duman.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK BOL BOL SU İÇMEYE ÇALIŞMerhabalar kızlar nasılsınızz giremiyorum bayadır
Neler geldi başıma ahh
Pazar günü akşam banyomu yaptım işe gideceğim diye güzelce yatağıma yattım birden bir kasık ağrısı başladı şiddetli, sağ tarafımda yalnızca, kendime gelemedim hangi pozisyonda durursam durayım olmuyor ağrı beni durdurmuyor öyle kötüydü ki, dedim bebeğim kesin düşüyor.. Apar topar acile gittik, acildeki kadın doğum doktoru beni ayrı sinir etti zaten eve yakın diye devlet hastanesine gittik ama gitmemem gerektiğini bir kez daha anladım sağolsunlar.. Bana diyor ki bebekte bişey yok siz biraz abartıyorsunuz sanki psikolojik bir rahatsızlığınız mı var eşime dönüyor ilaç mı kullanıyor eşiniz panik atak mı var diyor. Ay delirtti adam beni gecenin 2 sinde derdim ne acile geleceğim canım yanmasa.. Sonra tek taraflı ağrı olunca apandisitten şüphelendim ve doktora sordum umursamaz tavırla sanmıyorum ama genel cerrahiye bi görünün dedi, adamı yumruklamamak için kendimi zor tuttum gerçekten, uykusundan uyandırıldı diye tavrı o kadar iğrençti ki.. Sen nöbetçi doktorsun bunun parasını alıyorsun adi herif... Her neyse genel cerrahiye gittik hemen idrar testi kan testi derken meğer ben kum döküyormuşum yani keyfimden gitmemişim acile
Sadece parol taktılar serum olarak gebelik olunca başka da bir şey yapmadılar acılar içinde kıvrandım tam 2 gün, dün acım hafifledi inanın sadece oturur 1 pozisyonda ağrım olmuyordu öyle uyudum uyandım çok zordu.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Rabbim kimseyi vicdansız doktorlara da düşürmesin.. Siz siz olun acile de gidiyorsanız özel hastaneye gidin ben artık öyle yapacağım..
amin canım amin inşaallah benimde belim biraz ağrımaya başladı bir kaç gündürKızlar bel ve kuyruk sokumumda ağrı var son günlerde sizce normal mi? Bulantılarım hızla artıyor , sanki hamilelik gün geçtikçe daha da zorluyor beni. Allah hepimize yardım etsin
birlikte olduk lekelenmem oldu acil hastaneye gittik hemen yasak dedi tedbir amaçlı ilk 3 aykızlar doktoru birlikte olmayı yasaklayan var mı? varsa sebebi neydi?
Gecmis olsun cnm aynen gereksiz laubali doktor okadar cokki gevsek grvsek davranmalari sinir bozucu Allah eksiktr etmesin ama aratmasinda
sağolun kızlar Rabbim kimseye yaşatmasınGEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK BOL BOL SU İÇMEYE ÇALIŞ
amin canım amin inşaallah benimde belim biraz ağrımaya başladı bir kaç gündür
birlikte olduk lekelenmem oldu acil hastaneye gittik hemen yasak dedi tedbir amaçlı ilk 3 ay