Merhabalar kızlar nasılsınızz giremiyorum bayadır
Neler geldi başıma ahh
Pazar günü akşam banyomu yaptım işe gideceğim diye güzelce yatağıma yattım birden bir kasık ağrısı başladı şiddetli, sağ tarafımda yalnızca, kendime gelemedim hangi pozisyonda durursam durayım olmuyor ağrı beni durdurmuyor öyle kötüydü ki, dedim bebeğim kesin düşüyor.. Apar topar acile gittik, acildeki kadın doğum doktoru beni ayrı sinir etti zaten eve yakın diye devlet hastanesine gittik ama gitmemem gerektiğini bir kez daha anladım sağolsunlar.. Bana diyor ki bebekte bişey yok siz biraz abartıyorsunuz sanki psikolojik bir rahatsızlığınız mı var eşime dönüyor ilaç mı kullanıyor eşiniz panik atak mı var diyor. Ay delirtti adam beni gecenin 2 sinde derdim ne acile geleceğim canım yanmasa.. Sonra tek taraflı ağrı olunca apandisitten şüphelendim ve doktora sordum umursamaz tavırla sanmıyorum ama genel cerrahiye bi görünün dedi, adamı yumruklamamak için kendimi zor tuttum gerçekten, uykusundan uyandırıldı diye tavrı o kadar iğrençti ki.. Sen nöbetçi doktorsun bunun parasını alıyorsun adi herif... Her neyse genel cerrahiye gittik hemen idrar testi kan testi derken meğer ben kum döküyormuşum yani keyfimden gitmemişim acile
Sadece parol taktılar serum olarak gebelik olunca başka da bir şey yapmadılar acılar içinde kıvrandım tam 2 gün, dün acım hafifledi inanın sadece oturur 1 pozisyonda ağrım olmuyordu öyle uyudum uyandım çok zordu.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Rabbim kimseyi vicdansız doktorlara da düşürmesin.. Siz siz olun acile de gidiyorsanız özel hastaneye gidin ben artık öyle yapacağım..