• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün dr. kontrolüm vardı 20 ocakta 6+6 idi şimdi 9+5 olmuş 2.90 cm.

Antibiyotik yeni bittiği için idrar kültürü veremedim. Haftaya vereceğim İdrar yolu enfeksiyonu geçmiş olsun artık
slm, benim de idrar yolu enfeksiyonum var. monurol şase verdi. 3 gün arayla iki kere kullan dedi. ilk dozu kullandım ama ikinciye gerek var mı önce bir test mi yaptırsam diye düşünüyorum açıkçası. Senin lokosit ya da epitel kaç çıkmıştı?

Benim lökosit 57,epitel 26 eritrosit 4 çıktı donaxyl verdi ama başka bir dr. Gerek yok dedi

Kizlar mide bulantisi yaşayıp birden kesilen oldumu hic. Benim bulantim bu sabahtan beri hic yok. Bebegemi birsey oldu acaba diye de dusunmeye basladim. Gece de laf kez kramp girdi kasiklarima. Dsha dun gittim dr a surekli gidemem ki

Merhaba bende 2020eylül annesi olacağım inşallah ve gruba katılmak ve hep birlikte bu zamanı geçirmek isterim B BUSR4 beni de eklerseniz 26yaşındayım 3. bebeğimi bekliyorum başlangıç kilom 60idi 8+2 günümdeyim tahmini doğumum 14eylül olarak görüldü

Kizlar mide bulantisi yaşayıp birden kesilen oldumu hic. Benim bulantim bu sabahtan beri hic yok. Bebegemi birsey oldu acaba diye de dusunmeye basladim. Gece de laf kez kramp girdi kasiklarima. Dsha dun gittim dr a surekli gidemem ki
Ben. hatta doktora da dedim mide bulantılarım ara ara geçiyor diye olabiliyor korkma sen kötü bi durum olduğunda zaten belirti vermiyor genelde anlamayız malesef bişey olsa da :( ben de ayın sonunda randevum çok var ve nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Merhaba bende 2020eylül annesi olacağım inşallah ve gruba katılmak ve hep birlikte bu zamanı geçirmek isterim B BUSR4 beni de eklerseniz 26yaşındayım 3. bebeğimi bekliyorum başlangıç kilom 60idi 8+2 günümdeyim tahmini doğumum 14eylül olarak görüldü
sağlık dolu gebelik hikayesi diliyorum arkadaşım hoşgeldin

Kizlar gunaydin az once bebegimi gordum ve kalp atisinida duydum cok sukur Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin🙏😊🥰hersey cok guzel dedi sat a gore 6+4 ama ultrosona gore 6+3 gorunuyor 🥰2 hafta sonraya verdi tekrar randavu 😊
Gözünaydın. Eğer yarın benimki de 6+4 çıkarsa seninle aynı oluyoruz.

Merhaba ben de varım 😊 yaş 30 ilk gebeliğim. 7+4 oldum 😍 allah hepimize sağlıklı sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin. Adanadayım bu arada😚😚
Hoş geldin aramıza 🥰
Kızlar kalp atışı için haftasonunu bekleyemedim. Yarına randevu aldım. Çok heyecanlıyım.
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz, güzel haberlerle gel yarın inşallah 🤲🏻 🤗 🌸
Hoş geldin aramıza 🥰 🥰
Kizlar gunaydin az once bebegimi gordum ve kalp atisinida duydum cok sukur Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin🙏😊🥰hersey cok guzel dedi sat a gore 6+4 ama ultrosona gore 6+3 gorunuyor 🥰2 hafta sonraya verdi tekrar randavu 😊
Ayy ne mutlu maşallah 🧿🧿😍😍 ne güzel bir his o atışı duymak. Eşim video çekmişti. Açık açıp izliyorum :KK51:

Hoş geldin aramıza 🥰

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz, güzel haberlerle gel yarın inşallah 🤲🏻 🤗 🌸

Hoş geldin aramıza 🥰 🥰

Ayy ne mutlu maşallah 🧿🧿😍😍 ne güzel bir his o atışı duymak. Eşim video çekmişti. Açık açıp izliyorum :KK51:
Aynen aynen bende ole habire videoyu izliom her izledigimde gozlerim tekrar tekrar doluyo😊

Kızlarr merhabalarrr folik asiti bırakan oldumu hala devam ediyormusunuz acabaa ??
12. haftaya kadar devam. ben bu folikasit bırakma meselesini pek anlamadım ya internette de doktorumda 12. haftaya kadar sadece folik asit diyor. sonra multivitamine geçiliyor diye biliyorum

Merhabalar kızlar nasılsınızz giremiyorum bayadır
Neler geldi başıma ahh
Pazar günü akşam banyomu yaptım işe gideceğim diye güzelce yatağıma yattım birden bir kasık ağrısı başladı şiddetli, sağ tarafımda yalnızca, kendime gelemedim hangi pozisyonda durursam durayım olmuyor ağrı beni durdurmuyor öyle kötüydü ki, dedim bebeğim kesin düşüyor.. Apar topar acile gittik, acildeki kadın doğum doktoru beni ayrı sinir etti zaten eve yakın diye devlet hastanesine gittik ama gitmemem gerektiğini bir kez daha anladım sağolsunlar.. Bana diyor ki bebekte bişey yok siz biraz abartıyorsunuz sanki psikolojik bir rahatsızlığınız mı var eşime dönüyor ilaç mı kullanıyor eşiniz panik atak mı var diyor. Ay delirtti adam beni gecenin 2 sinde derdim ne acile geleceğim canım yanmasa.. Sonra tek taraflı ağrı olunca apandisitten şüphelendim ve doktora sordum umursamaz tavırla sanmıyorum ama genel cerrahiye bi görünün dedi, adamı yumruklamamak için kendimi zor tuttum gerçekten, uykusundan uyandırıldı diye tavrı o kadar iğrençti ki.. Sen nöbetçi doktorsun bunun parasını alıyorsun adi herif... Her neyse genel cerrahiye gittik hemen idrar testi kan testi derken meğer ben kum döküyormuşum yani keyfimden gitmemişim acile :işsiz:
Sadece parol taktılar serum olarak gebelik olunca başka da bir şey yapmadılar acılar içinde kıvrandım tam 2 gün, dün acım hafifledi inanın sadece oturur 1 pozisyonda ağrım olmuyordu öyle uyudum uyandım çok zordu.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Rabbim kimseyi vicdansız doktorlara da düşürmesin.. Siz siz olun acile de gidiyorsanız özel hastaneye gidin ben artık öyle yapacağım..

Back