2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şişmiş olması gerekmiyor mu sütten🤔 Benim zaten normal üstüydü. Şimdi bir beden daha büyük. Gömleklerin düğmeleri kapanmıyor😠
Aralarında fark olması normal diye biliyorum ben. Sarkma emmeyi bıraktırınca daha net anlaşılacak😞
İlk zamanlar öyleydi kocaman ama benim oğlan sürekli emdiği için sönmüş balona döndüler 😔

Her ateşte başa sarıyorum sıfırlandım bianda ateşlendi oğlum calpol verdim ellerini bacaklarını yıkadım düştü şimdi yine çıkmış 38ken dolven verdim duşa soktum vücudunu yıkadım 37,5 şuan başı hala ateş gibi normal mi

3 gün kurali var ya, baska bi sıkıntısı yoksa öyle geçirebilirsin. Insallah hemen rahatlar bebislerimiz kucucukler..
Atesi dusuyor mu diye özellikle sordum bu ara influenza salgini var cocuklarda. Istanbulda, diger sehirlerde var mi bilmiyorum.
Allah kolaylık versin bebegine de şifa ♡

3 gün kurali var ya, baska bi sıkıntısı yoksa öyle geçirebilirsin. Insallah hemen rahatlar bebislerimiz kucucukler..
Atesi dusuyor mu diye özellikle sordum bu ara influenza salgini var cocuklarda. Istanbulda, diger sehirlerde var mi bilmiyorum.
Allah kolaylık versin bebegine de şifa ♡
Teşekkür ederim canım 38.5 geçince acile götürdüm dolven ver dedi verdim dedim iğne yaptı havada serindi biraz rahatladı 37.6 şuan emiyor rahatlarda uyur inş 😌

Teşekkür ederim canım 38.5 geçince acile götürdüm dolven ver dedi verdim dedim iğne yaptı havada serindi biraz rahatladı 37.6 şuan emiyor rahatlarda uyur inş 😌
geçmiş olsun canım, saf gül suyu aklında olsun. ben faydasını görmüştüm ateş düşürmede inşallah sende faydasını görürsün

Gerçekten hapa rağmen hamile mi kaldın 😧 hayırlısı böyleymiş aslında aralarında az yaş olması güzel bir şey öyle düşün şimdi zoe olur ama biraz büyüyünce arkadaş olurlar birbirlerini oyalarlar
Oğlan doğdu doğalı ağlamaya bayılıyor 😞 hiç yeni bebek sevinci isteği sıfır bende nasıl aliscam bilemiyorum

8B0D6859-0F45-4EA1-B139-23666A57E9BE.jpeg
kızlar bu nedir dra götürsem alerji deyip göndercek farklı bişi yedirmedim adam gibi dr yok delircem el ayak hastalığı ya da 6. Hastalık olabilir mi

X