- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.881
Sleepy zaten hamileylen oh içerik temiz onu kullanırım dedim direk pişik yaptı goon çok güzel iyi geldi bize ama satış yapan marketlerin hepsi getirmez oldu 4aydn sonra kullanamadım netten de eşim getirtmiyor ısrarlar valla bizde tekrar primaya geçiş yaparız gibi duruyorAh bir bez derdi de bende var . Sleepy natürel, biyosu, goon, canbebe hepsi alerji yaptı bacaklarına kadar. Goonun dokusu primaya en yakını bence , sleepy biosu da doku olarak güzel, yumuşak. Doğduğu günden beri prime püre kullanıyordum . Artık Prima premium careye geçtik.
Şubatta kreşe başlayacaktı. Orada tuvalet eğitimi veriliyor " oh be bezden kurtulacağım" diyorken , salgın iyice arttı galiba başlatmayacağım
Sömestr bi hafta uzatılacak söylentileri var öyle olup vaka sayıları düşerse inşallah başltırsın ben 2yaşında eğitimi verip arada hatırlatıyorum nezaman hazır olurlarsa anne çiş diyip bırakıyorlar doktorumuz oğlumda öyle demişti ama evde sürekli aşina olsun diye herkes wc ye giderken ben çişe gidiyorum diye bağırabağıra gidiyordu komşular duysa ne der diye gülüşüyorduk inşallah ecmel nida da zorlamaz ablası abisi gibi olur