2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ama çok güzel kitap okuyor. Öğrenmiş benden kitabın başına oturuyor kendince bişiler söyle söyleye sayfaları çeviriyor 😍
Anlar anlamaz demeden sürekli konuş, anlat canım. Valla doğduğundan beri konuşuyorum ben🤣 Bazen anneme derdim konuşmaktan yoruluyorum sözde evde tekim. Hala da ne yapıyorsam önce açıklayıp sonra yapıyorum. Başlarda hı hı diye sürekli sorarak tekrarlardı şimdi maşallah anlamadığı yok🥰

Benle hala oturup kitap okuyamıyoruz sonu emmeye varıyor hemen🤣 Babasıyla resimlere bakıyorlar o anlatıyor artık becerebildiği kadar🤪

Aslında çok istiyoruz ama Suanlik vazgeçtik.cunku çatıda tepemizde nargile içmeyin çocuk kosturtmayin mangal yapmayın halı yikamayin misafir agirlamyin bebeğimiz rahatsız oluyor dedikce azitip terbiyesizlesen insanlra denk geldik.biri yönetici yan dairede öteki altımızda oturuyor.ozellikle ses yapıyorlar ama inanılmaz duvarlara vurmalar eşya dusurmeler avazı ciktigi kadar çocuk bagirtmalar kapı carpmalar yüksek sesle konuşmalar.bi de özellikle yaptıklarını söylüyorlar o kadar da pişkin kötü insanlar.evi yeni aldık bu sekilde ki korkunç seslere yenidoğan bebegimizin çok urkecegini düşünüyoruz.buyuzden de beklemeye karar verdik.
Apt huzuru insanı cok etkiliyor cok önemli. Umarım siz de, herkes de huzuru bulur..
Bu Arada yatak geldi. Montessorinin bi anlami kalmadi karyolaya yatak koyunca, cok yuksek oldu. Marangoza yaptırmadigima çok pisman oldum. Direk yerden modeller var dusunursen onlar daha iyi olur.
Biz showroomda gormeden almıştık.
Sığma konusundaysa,yan yana degil de bi uca kivrilirsan sığabiliyorsun

Bir de, deli deli yattigi için rahat edemedi bugün. Seninki nasil anne yanina sığıyor? Artık ufakliga da 2 kişilik almak istemedim ablasi gece boyunca yatagin her yerinde yatiyo hala da carpa carpa.
Buraya alisir mi bebe acaba sizin bebekler nasil sığıyorlar yataklara kizlar?

Son düzenleme:
Apt huzuru insanı cok etkiliyor cok önemli. Umarım siz de, herkes de huzuru bulur..
Bu Arada yatak geldi. Montessorinin bi anlami kalmadi karyolaya yatak koyunca, cok yuksek oldu. Marangoza yaptırmadigima çok pisman oldum. Direk yerden modeller var dusunursen onlar daha iyi olur.
Biz showroomda gormeden almıştık.
Sığma konusundaysa,yan yana degil de bi uca kivrilirsan sığabiliyorsun

Bir de, deli deli yattigi için rahat edemedi bugün. Seninki nasil anne yanina sığıyor? Artık ufakliga da 2 kişilik almak istemedim ablasi gece boyunca yatagin her yerinde yatiyo hala da carpa carpa.
Buraya alisir mi bebe acaba sizin bebekler nasil sığıyorlar yataklara kizlar?
Benim anne yanı 80*130 çarpıyor uyanır gibi olup geri uyuyor 😁emekliyor gibi surundugu için kafasını çarptığı için ince süngerimsi korumalık var kafa en uca bitisik uyuyor öyle 🤦🏻‍♀️bu aralar daha sakin uyuyor sanki zamanla sınırlı alanda uyumaya alisirlar herhalde.antalyada evler özellikle Kepez bölgesinde yalıtım olarak hiçbirsey yapılmadan inşa ediliyor çok büyük sıkıntı bir de üstüne nasıl yaşaması gerektiğini bilmeyen tipler olunca çekilmez oluyor.kendi çapımızda birşeyler yaptırmaya çalışsak herşey uçmuş gitmiş dışarıya adım atmaya korkar olduk😒 Instagramda beğenmiştim ben korkuluğu çıkabilen yatak kısmı düz olan çatılı gibi ama fiyat fazlaydı.sizinki kapısız düz modelmiydi.bir de iç yatağı nasıl aldınız?ben onu da cm olarak az ama doğal latex istiyorum.umarim bebisiniz rahat rahat yatar netten aldıysanız değişim yapmak zorundalar istediğiniz gibi olmadıysa eğer tabi.

Herhangi bir kelime anne, baba, mama, meme. Hiçbiri yok benim oğlanda. Geçen biri anne nerde dedi gösteremedi yok öğretemedim dedim 🥺
Anneyi geç söylüyor birçok bebek bence.bizim kız herşeyi tekrarlıyor o an ne dersek baba nene dede arkadaşının ismi ela teyzesinin köpeğinin ismini bile Lili diyo ama anne demiyor🤷dil birçok şeyde olduğu gibi genetik olabiliyor zaten birgün birden sokuluveriyorlar😌

Ben dahil evdeki herkese abla diyor,hepimiz kendimizi genç hissediyoruz 😊
Uzun bir süre bana da aba dedi🤣 Babayı o kadar güzel içten söylüyordu ki sinir oluyordum😋 Bir cilveli, bir cilveli😍 Çok şükür şimdi aynılarını bana yapıyor. Üstüne annemmm diyerek gelip sarılıyor artık. Bekleyin güzel günler yakın yani🥰

Uzun bir süre bana da aba dedi🤣 Babayı o kadar güzel içten söylüyordu ki sinir oluyordum😋 Bir cilveli, bir cilveli😍 Çok şükür şimdi aynılarını bana yapıyor. Üstüne annemmm diyerek gelip sarılıyor artık. Bekleyin güzel günler yakın yani🥰
Bir şeye kızdığımda abammm diye gelip sarılıyor çok komik.İnşallah annemmm de der yakında 🙏

Benim anne yanı 80*130 çarpıyor uyanır gibi olup geri uyuyor 😁emekliyor gibi surundugu için kafasını çarptığı için ince süngerimsi korumalık var kafa en uca bitisik uyuyor öyle 🤦🏻‍♀️bu aralar daha sakin uyuyor sanki zamanla sınırlı alanda uyumaya alisirlar herhalde.antalyada evler özellikle Kepez bölgesinde yalıtım olarak hiçbirsey yapılmadan inşa ediliyor çok büyük sıkıntı bir de üstüne nasıl yaşaması gerektiğini bilmeyen tipler olunca çekilmez oluyor.kendi çapımızda birşeyler yaptırmaya çalışsak herşey uçmuş gitmiş dışarıya adım atmaya korkar olduk😒 Instagramda beğenmiştim ben korkuluğu çıkabilen yatak kısmı düz olan çatılı gibi ama fiyat fazlaydı.sizinki kapısız düz modelmiydi.bir de iç yatağı nasıl aldınız?ben onu da cm olarak az ama doğal latex istiyorum.umarim bebisiniz rahat rahat yatar netten aldıysanız değişim yapmak zorundalar istediğiniz gibi olmadıysa eğer tabi.
Ay benimki de alışır insallah ya, azi disi cikiyo yine sabahladık zaten uyumadan 😓
Madem yeni ev yapiyosun konfor sagla di mi, yalıtım yap da daireni alan hem para versin hem dua etsin yaa..
Her sey cok pahalı oldu. Bizimki kapisiz. Fotoğrafını atarım.
Ic yatagi bi kadin söylemişti gezerken biz unuttuk. Ince alin demisti.
Dht yaylı aldik canım. Büyügunki latex.
Yatakta sorun yok da karyola tam koruma gelmedi bana :/ magazaya gittik ordan bilgisayardan baktik iade olsa 3te 1 fiyati kesiyolar yanlis hatirlamiyosam. iki çocuk olunca inan o kadar zor ki. Iyice bakip soramıyorsun al çık derdindeydik. Buyugu inat etti arabadan cikmadi arada gittik ona baktik. Ufaklik zaten durmuyo esim sabirsiz 😁
Sağol insallah rahat yatar🥰

Son düzenleme:

Eklentiler

• SmartSelect_20211216-203700_Chrome.jpg
    SmartSelect_20211216-203700_Chrome.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 39
O kadar gerginim ki belki aynı duyguları yaşıyoruzdur. Oğlumun geleceği için çok tedirginim üstelik çok uzak gelecekte değil yarın için diğer gün için gireceğimiz yıl için... Batıyoruz..

O kadar gerginim ki belki aynı duyguları yaşıyoruzdur. Oğlumun geleceği için çok tedirginim üstelik çok uzak gelecekte değil yarın için diğer gün için gireceğimiz yıl için... Batıyoruz..
Havam değişsin iki dakika nette dolaşayım diyorum. Daha çok psikolojim bozuluyor😔 Kaygı ve endişeden olmayan uykularda kaçıyor. Bilmiyorum ne olacak sonumuz😞

Batıyoruz değil,resmen battık..osmangazi köprüsü geçiş ücreti 600tl olmuş.geçiş garantiliydi zaten.yandık ki ne yandık😭😭😭😭

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. böyle bir dönemde çocuk büyütmekte,yetiştirmekte çok zor. Hangisinde koruyacağımızı şaşırdık. Büyüğüm hergün okulda binlerce insanın arasına giriyor, hastalığından mı koruyalım. Çeşit çeşit aile, çeşit çeşit öğrenci var. Psikolojiler allak bullak. Akran zorbalığından mı koruyalım. Küçüğümüzün ihtiyaçlarına mı yetişelim. Herşeyin başı sağlık elbet, Allah gördüğümüzden ayırmasın ama sürekli bir muhakeme halindeyim. Her hafta bez alıyoruz, sadece bez masrafı bile aylık 600₺ yi aşabiliyor. Daha uygun fiyatlıları da denedim, poposunu kızarttı yada gece çişi taşırdı. Kullandığım markada devam etme durumunda kaldım. Markete gidiyoruz, kasa sırasında beklerken insanlarla konuşıyoruz, herkes aynı durumda, herkes çok zorlanıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ARKadaşlar, bebeğinizin burnu tıkalıyjen hiç anne sütü damlatmayı deneyen oldu mu? İşe yaradı mı? Sprey vs kullnıyorum bu arada, spreyi sıktırmamak için o kadar ağlıyor ki açılan burun tekrar tıkanıyor🙈 biliyorsunuz benim kızın ilaç ve türevlerine karşı grevi var

ARKadaşlar, bebeğinizin burnu tıkalıyjen hiç anne sütü damlatmayı deneyen oldu mu? İşe yaradı mı? Sprey vs kullnıyorum bu arada, spreyi sıktırmamak için o kadar ağlıyor ki açılan burun tekrar tıkanıyor🙈 biliyorsunuz benim kızın ilaç ve türevlerine karşı grevi var
Ben anne sütü hiç denemedim canım.geçenlerde benim de oğlum grip olmuştu günlerce öldüm öldüm dirildim.burun spreyini sıktırmıyordu gece burnu tıkanıp uyandığında da burun spreyi sıkacağımı anlayıp avaz avaz ağlıyordu.buhar zaten hiç yaptırmıyor.çok zor günlerdi 😭😭😭 en son eczaneden yakaya damlatılan burun açan damlalardan almıştık da o biraz rahatlatmıştı.size geçmiş olsun canım inşAllah tez zamanda iyileşir minnoş.

Ben anne sütü hiç denemedim canım.geçenlerde benim de oğlum grip olmuştu günlerce öldüm öldüm dirildim.burun spreyini sıktırmıyordu gece burnu tıkanıp uyandığında da burun spreyi sıkacağımı anlayıp avaz avaz ağlıyordu.buhar zaten hiç yaptırmıyor.çok zor günlerdi 😭😭😭 en son eczaneden yakaya damlatılan burun açan damlalardan almıştık da o biraz rahatlatmıştı.size geçmiş olsun canım inşAllah tez zamanda iyileşir minnoş.
amin canım çok saol❤️cold mix den bahsediyor olmalısın, değil mi? benim onla kötü anılarım var😁 şimdilik biraz daha erteleyim de olmazsa yine onu denerim

X