2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bebekler hareketlenince buralar sessizleşti, herkes iyi mi?😍
Bol uykusuz günlerdeyim benim kız daha küçükken akşam 8 ile 10arası uyuyp diğer gün 9da uyanırdı şimdi beni yatırmadan yatmıyor ben yatıncada uyumuyor uyumadı 1.30u buluyor hergün öğle uykusuda 2-2.30 saatken 30dk ya düştü aşırı yorgunum bu ara göz altlarım mosmor geziyorum buna şükür ne diyim hastalanmasında böyle olmaya razıyım sen nasılsın iyisindir inşallah

Uyku derdi beni de çıldırtacak yakında😪 O kadar bitkin yorgunum ki. Oturup sabahtan akşama ağlasam rahatlayamam.
Gece dakikalara indi artık meme için uyanaşı. 2 çekip dönüyor sonra yeniden mızlayıp istiyor. O kadar sıkıldım ki meme derdinden.
Gündüz saatlerce uğraş ancak yarım saat uyusun. Soldaki azıları çıkıyor onun yüzünden heralde gündüzde inmiyor tepemden. Çok yetersiz hissediyorum çoğu zaman. Tek çocukla bir düzen kuramıyorum. Kaç tane çocukla ilgilenen annelerin süper güçleri var sanırım🥺

Uyku derdi beni de çıldırtacak yakında😪 O kadar bitkin yorgunum ki. Oturup sabahtan akşama ağlasam rahatlayamam.
Gece dakikalara indi artık meme için uyanaşı. 2 çekip dönüyor sonra yeniden mızlayıp istiyor. O kadar sıkıldım ki meme derdinden.
Gündüz saatlerce uğraş ancak yarım saat uyusun. Soldaki azıları çıkıyor onun yüzünden heralde gündüzde inmiyor tepemden. Çok yetersiz hissediyorum çoğu zaman. Tek çocukla bir düzen kuramıyorum. Kaç tane çocukla ilgilenen annelerin süper güçleri var sanırım🥺
Dimi. Niye böyle oldu bunlar ya tuvalet bile imkansız gibi millet şıkır şıkır giyinip geziyor uyku yemek bi yere insanlıktan çıktım ya 15 aylık kocaman oldu halbuki

Dimi. Niye böyle oldu bunlar ya tuvalet bile imkansız gibi millet şıkır şıkır giyinip geziyor uyku yemek bi yere insanlıktan çıktım ya 15 aylık kocaman oldu halbuki
Valla ben nası gezerdim iki çocukla dünyayı fethederdim ecmelle gezme bana zulm gibi geliyor uzun zaman sonra yarın tek çıkıcam oda diş çektirmeye gitcem ondada arkadaşlarla kahvaltıya gidim ddm eşim dio ki ağzın yüzğn yamuk hissetmicen yine dinlemedim yazdım arkadaşa babası yoğun bakıma alınmış tedbir amaçlı dedim tamam yaa kuzu kuzu dişimi çektirip gelicem evdeyim diyince insanlar şok oluyor sen mi die valla ben diyorum
Bu arada oldular demi okadar geçen kadının biri sordu valla bilmem dedim 30ağustos hesapla bide ona yormayım kendimi kadın şok 🤣

Benim oğlumda günde bir kere uyuyor.o da 1:15 dakika kadar.sonra gece 12 ya da 12:30 a kadar ayakta.yatağa götürdüğümde de ağlıyor çünkü halaaa oyun oynamak istiyor.yürümeyi geçtim resmen koşuyor 🤦‍♀️ Bir yere gitiiğimizde de asla yürümek istemiyor kucağımızı istiyor.okadar ağır ki kollarım kopuyor artık.azı dişlerini yeni çıkardı.geceleri sürekli uyandı uyuyamadı inletti bemi resmen 🙄🙄🙄

Bol uykusuz günlerdeyim benim kız daha küçükken akşam 8 ile 10arası uyuyp diğer gün 9da uyanırdı şimdi beni yatırmadan yatmıyor ben yatıncada uyumuyor uyumadı 1.30u buluyor hergün öğle uykusuda 2-2.30 saatken 30dk ya düştü aşırı yorgunum bu ara göz altlarım mosmor geziyorum buna şükür ne diyim hastalanmasında böyle olmaya razıyım sen nasılsın iyisindir inşallah
biz de yaklaşık bir aydır bitmeyen bir burun akıntısı var, uykusunu yemesini içmesini herşeyi etkiliyor. ne yaptıysam fayda etmedi, bir ileri bir geri gidip geliyoruz ama asla tamamen geçmiyor. o yüzden düzen falan kuramıyorum, inşallah bugünlerde geçecek diyorum

biz de yaklaşık bir aydır bitmeyen bir burun akıntısı var, uykusunu yemesini içmesini herşeyi etkiliyor. ne yaptıysam fayda etmedi, bir ileri bir geri gidip geliyoruz ama asla tamamen geçmiyor. o yüzden düzen falan kuramıyorum, inşallah bugünlerde geçecek diyorum
Geçmiş olsun canım geçecek inşallah.
Akıntı bizide mahvetti geniz içeri aktıkça öksürük balgam yaptı yün atlet giydiriyorum ozaman rahatlıyor onla biraz çok şükür. Bizim akıntı bide abartmıyorum rahat 3aydır var fazlasını bilmiyorum doktor bi sıkıntı görmedi sümüklü sümüklü gezdik

Geçmiş olsun canım geçecek inşallah.
Akıntı bizide mahvetti geniz içeri aktıkça öksürük balgam yaptı yün atlet giydiriyorum ozaman rahatlıyor onla biraz çok şükür. Bizim akıntı bide abartmıyorum rahat 3aydır var fazlasını bilmiyorum doktor bi sıkıntı görmedi sümüklü sümüklü gezdik
bende termal denedim ama bu seferde terledi sırtı isilik oldu🙈 bence bizim durumumuzda en büyük etken abileri - ablaları..benim oğlumun sınıfının yarısı hasta canım, illaki eve de taşıyorlardır mikrobu. ne diyelim Allah beterinden korusun

Yılın son günü uykusuz geçiyor zaten uykusuz başlamıştık bu yıla. Saat 2de uyuttum 20dk sonra ağladı emiyor şimdi 🥺 burnu çok tıkalı
canım ben seni çok iyi anlıyorum, bir aya yakındır çekiyorum... benim ki emmeyi bırakmak üzere sırf bu yüzden. tıkalı burunla ememiyor. inşallah senin ki kısa sürer, biran önce toparlar

bende termal denedim ama bu seferde terledi sırtı isilik oldu🙈 bence bizim durumumuzda en büyük etken abileri - ablaları..benim oğlumun sınıfının yarısı hasta canım, illaki eve de taşıyorlardır mikrobu. ne diyelim Allah beterinden korusun
Ayyy kıyamam yaa küçücük sırtları var zaten çok şükür ecmelde birşey olmadı termal denemedim ben direk yün kütür kütür babalı kızlı evde koyun gibi geziolar dalga geçiyorum evde koyunlar diye 🤣

Amiin canım ne kadar dikkat edin desekte anlamıyorlar okuldan gelip hemen elinizi yüzünü yıkayın diyorum bigün yapsalar diğer gün yapmıyorlar ecmeeeeel diye yapışıyorlar 🥴

Mutlu seneler kızlar 🥰
Bir şey sorucam ben göğüslerim zaten küçükler şimdi biri hap kadar biri de mandalina kadar filan kaldı. Emzirmeden sonra düzelir mi eşitlenir mi bunlar 🥺

Mutlu seneler kızlar 🥰
Bir şey sorucam ben göğüslerim zaten küçükler şimdi biri hap kadar biri de mandalina kadar filan kaldı. Emzirmeden sonra düzelir mi eşitlenir mi bunlar 🥺
Benimki de seninki kadar canim. Malesef duzelmiyo, sadece süt gidince farki daha az farkediliyo
canım ben hiç bilmiyorum, benimkiler küçük değil ama ikimci çocuktan sonra sarktı bende ona üzülüyorum. 😔
Yine ikinci çocuktan sonra sarkmis 😊 benim olmayan göğüslerim ilkinden sonra sarkmisti

canım ben hiç bilmiyorum, benimkiler küçük değil ama ikimci çocuktan sonra sarktı bende ona üzülüyorum. 😔
Benimkiler de şimdiden sarktı. 🥺

Benimki de seninki kadar canim. Malesef duzelmiyo, sadece süt gidince farki daha az farkediliyo

Yine ikinci çocuktan sonra sarkmis 😊 benim olmayan göğüslerim ilkinden sonra sarkmisti
O kadar belli ki fark rahatsız etmeye başladı. Sanki hiç düzelmeyecek bi fark

Mutlu seneler kızlar 🥰
Şişmiş olması gerekmiyor mu sütten🤔 Benim zaten normal üstüydü. Şimdi bir beden daha büyük. Gömleklerin düğmeleri kapanmıyor😠
Aralarında fark olması normal diye biliyorum ben. Sarkma emmeyi bıraktırınca daha net anlaşılacak😞

X