• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ilk alt dişler çıktıktan sonra üst dişleri ne kadar zaman sonra çıktı bizim 2 ay olacak 2 tane çıktı daha ne gelen var ne giden 1 yaşında minicik 2 dişi var sadece 😂 yürüme desen oda yok emekledi 3 gün sonra dış çıkardı ondan sonra bir gelişme yok 😂

Kızlar ilk alt dişler çıktıktan sonra üst dişleri ne kadar zaman sonra çıktı bizim 2 ay olacak 2 tane çıktı daha ne gelen var ne giden 1 yaşında minicik 2 dişi var sadece 😂 yürüme desen oda yok emekledi 3 gün sonra dış çıkardı ondan sonra bir gelişme yok 😂
Bizde 1yaş 4dişle kaldık 😂😂

Biz de bir yaşa 5 gün kala 4 dişleyiz ve henüz yürümüyoruz.Sıralamaya devam,ayrıca tek uykuyla duruyoruz ve çok huysuzuz 😑

Canım valla yerinde olsam hiç sorgulamaz canları ne zaman istiyorsa ozaman gelsinler derdim 😥😥 yorgunluktan,uykusuzluktan bitmek üzereyim.9.diş gümbür gümbür geliyor.her gece kıvranarak uyanıyor ve 2 satten fazla uyumuyorve sadece ağlıyor 😓😓

Yazılanları okudum yürümüyor diye söylemişsiniz. Size tez canlı olan yürümeyi bırakın resmen koşan bir kızım var ben artık hiçbir şekilde zapt edemiyorum elimi bırak yürüyeceğim diyor kucakta asla durmuyor Bebek arabasini soylemiyim hiç 2 aydır yürüyoruz bu arada. Evde olsun dışarda olsun resmen kök sokturuyor bana.kosup hızlı ve heyecanlı davrandığı için sürekli düşüyor dudak patlattı, gözünü morartti dişini kanattı , burnunun ve dizlerinin etleri soyuldu tek bir kez değil defalarca yaptı halen burnu soyunmuş şekilde geziyor. Koltuklara çıkıyor koltuktan koltuğa atlıyor yani tam bir hiperaktif. Ve o yüzden sakın üzülmeyin yürümüyor diye biraz daha bilinçliyken yürürlerse belki daha az yorarlar. Ve okadar yorulan kişi gece sık sık uyanıyor düşünün halimi 🤪🤪😬😬

Bugün oğlumu ağlamaları için doktora götürdüm ve doktor neden geldiniz der gibi muamele yaptı.tek sorın ağlaması mı diyor.evet dedik.ağrısı vardır ağrı kesici verin der demez eşim “hocam her gece mi ağrısı var? Gece ağrı kesiciye rağmen kıvrım kıvrımdı çaresizlikten fitil de verdik yine zorla uyudu aradan 3 saat geçmeden yine avaza avaz kıvrım kıvrım uyandı” dedi.neyse ishal ateş var mı diye sordu.yok dedim.sıkıntı yok olarak görünüyor dediğinde avazım çıktığı kadar bağıracaktım.neysr idrar tahlili ve ultrason istedi bakalım yarın yapılacak ne çıkacak 😪 bir de alerji ilacı yazdı o uyku yapar onu da kullanın dedi.
Merhaba geçmiş olsun. Doktorları bazı şeylere inandırmak zor oluyor. Sanıyorlar ki biz sürekli uyusun istiyoruz. Alerji ilacı olarak atarax mı verdi ?
Neden alerji ilacı verdi? Alerjiden mi şüpheleniyor?

Bizim de doğum günümüz oldu. Zaman hakikaten çok hızlı ilerliyor. Aşının 3ünü de bacaktan vurdular
Yürümeye başladı ama tam kendine güvenemiyor. Pigme çok komik yürüyor. Küçücük zaten :)
Bağırarak ağlamayı öğrendi. Kafam şişiyor vallahi.
Çok fırsat bulup giremiyorum ama ara ara takipteyim sizi.

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-08-18-45-48-843_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-09-08-18-45-48-843_com.whatsapp.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba geçmiş olsun. Doktorları bazı şeylere inandırmak zor oluyor. Sanıyorlar ki biz sürekli uyusun istiyoruz. Alerji ilacı olarak atarax mı verdi ?
Neden alerji ilacı verdi? Alerjiden mi şüpheleniyor?
Teşekkür ederim.ever atarax yazdı.alerjiden şüphelenmedi.kıvranarak ağlayıp uyanıyorsa ağrj kesici ver dedi.eşim hemen atladı hocam verdik 3 saat kıvranarak ağlamaya devam etti üstüne fitil de attık çocuk çaresizce ağlıyor diye ve yine etki etmedi bu çocuğun her gece her gece doğduğundan beri hep ağlaması bize norma gelmiyor diyip doktora ses yükseltmesi sonucu doktor da atarax yazayım ozaman o uyku yapar.bugibi durumlarda atarax verin ozaman dedi 🤷‍♀️

Merhaba günaydın 🌞 konuyla ilgili değil ama öğretmen arkadaşlara sorum olacak : eğitim ödeneğinden sonra almış olacağım ücretsiz izni Acaba onu geri yatırın derler mi

Dişlerin arasında ne kadar süre geçti peki ya 😂
10aylıktı çıkardı peşpeşe canım hala tık yok üst yan diş 1aydır gözüküyor ama patlamıyor burun sürekli mukuslu patlasa çocuğum rahatlıyacak 🤦🏻‍♀️
Yazılanları okudum yürümüyor diye söylemişsiniz. Size tez canlı olan yürümeyi bırakın resmen koşan bir kızım var ben artık hiçbir şekilde zapt edemiyorum elimi bırak yürüyeceğim diyor kucakta asla durmuyor Bebek arabasini soylemiyim hiç 2 aydır yürüyoruz bu arada. Evde olsun dışarda olsun resmen kök sokturuyor bana.kosup hızlı ve heyecanlı davrandığı için sürekli düşüyor dudak patlattı, gözünü morartti dişini kanattı , burnunun ve dizlerinin etleri soyuldu tek bir kez değil defalarca yaptı halen burnu soyunmuş şekilde geziyor. Koltuklara çıkıyor koltuktan koltuğa atlıyor yani tam bir hiperaktif. Ve o yüzden sakın üzülmeyin yürümüyor diye biraz daha bilinçliyken yürürlerse belki daha az yorarlar. Ve okadar yorulan kişi gece sık sık uyanıyor düşünün halimi 🤪🤪😬😬
Aynı ecmeli anlattın canım 2.5 aydır yürüyor koltuklarım yüksek yanımda otururken Bi anda inmeye kalkıyor bazen pat düşüyor salona gidip konsoldaki tabakları indiriyor ve daha yeni takım aldım içim gidiyor sürekli koşum ve peşimde biri olsun istiyor oğlum geçen anne ecmelin yanağı nie mor diyor bilmiom nereye çarptıysa ona sor dedim takip edemiyorum daha yeni bağıra bağıra ağlıyor napıon dedim tokayı halhal gibi ayağına takıyor ayağa kalkınca çıkıyor die ağlıyor bende bileğine dolandım koşa koşa ablasına gösteriyor bide süslü 😂😂
Bizim de doğum günümüz oldu. Zaman hakikaten çok hızlı ilerliyor. Aşının 3ünü de bacaktan vurdular
Yürümeye başladı ama tam kendine güvenemiyor. Pigme çok komik yürüyor. Küçücük zaten :)
Bağırarak ağlamayı öğrendi. Kafam şişiyor vallahi.
Çok fırsat bulup giremiyorum ama ara ara takipteyim sizi.
Nice yaşları olsun prensesin canım 🥰
Demekki fark etmiyor nereden vurulduğu
Uyanınca anni felan die seslendirdi şimdi bağıra bağıra ağlıyor direk beşikten felan düştü sanıyorum dönemsel sanırım 🤔

Robot süpürgeyi icat edenden ,piyasaya sürenden Allah binlercekez razı olsun.böyle bir rahatlık yok.ben ne eziyetler çekmişim öyle yahu.dün geldi hemen evi haritalandırdık.bıgün oğlum uyurken açtım ev mis gibi şu anda.bana da sadece çamaşır bulaşık yemek işi kaldı.bilezik bozdurup aldık ama neden bugüne kadar bozdurup almamışız da kendime okadar eziyet çektirmişim diye düşünüyorum 😪
Oğlumun sabah aşıları vuruldu.çok ağladı yavrum çooookkk.aşıların üstüne uyudu şimdilik bi sıkıntısı yok bakalım inşAllahh ilerleyen saatlerde de olmaz.

Back