- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.161
Uzun zamandir okuyorum tum sayfalari fakat yazmiyordum sorunu gorunce yazmak istedim. Benim oglanin 12 disi var. 13. Yolda.Kızlar bu saat oldu bebeğim uyuyamadı, tam dalıyor ağlıyarak uyanıyor. Kulağını çekiştiriyor. Zaten 8 dişi çıktı... biraz arası açılması lazım değil mi? Topiğimizde 9.dişi çıkartan bebeğimiz var mıydı? Acaba boğaz ağrısı mı var diye düşünmeye başladım. Boğaz ağrısında kulağını çekiştirir mi bebekler?
MaşAllahhh.oğlunuz 12 aylık mı?Uzun zamandir okuyorum tum sayfalari fakat yazmiyordum sorunu gorunce yazmak istedim. Benim oglanin 12 disi var. 13. Yolda.
Evet 9 eylul dogumlu.MaşAllahhh.oğlunuz 12 aylık mı?
Dogru cikmis. Kopek dislerini atlayip ilk azilar cikicak. Benimkide oyle cikardi.kızlar benimkinin 9. dişi çıktı ama bana mı garip geldi bilmiyorum. alt çenede çıktı ki bu normal ama alt dörtlünün yanında değil arada 1 diş boşluk bırakıp arkadan çıktı. anlatabildim mi bilmiyorum kafa dişi denen diş sanırım. sıra onda mıydı yoksa benimki mi şaşırdı acaba
oy maşallah.. siz neredeyse tamamlayacaksınız. bana başta bu kadar ardarda çıkması garip geldi ya da o kadar uzun süredir diş çıkarma halindeyiz ki bir nefes almak istedim bilmiyorum. Bizde süreç şu şekilde,önce 1 hafta çıkması için huysuzluk yapıyor, tam patlatıyor rahatlayacağız diyorum bu seferde dişin uzaması için 1 hafta huysuzluk yapıyor. sonra diğer dişin sancıları başlıyor..Uzun zamandir okuyorum tum sayfalari fakat yazmiyordum sorunu gorunce yazmak istedim. Benim oglanin 12 disi var. 13. Yolda.
canım nasılsın? hastalık sonrası vücudunda bir sıkıntı hissediyor musun?kızlar benimkinin 9. dişi çıktı ama bana mı garip geldi bilmiyorum. alt çenede çıktı ki bu normal ama alt dörtlünün yanında değil arada 1 diş boşluk bırakıp arkadan çıktı. anlatabildim mi bilmiyorum kafa dişi denen diş sanırım. sıra onda mıydı yoksa benimki mi şaşırdı acaba
Korkuyorum benimki hizini alamayip normal disleride cikaracak 32 dis gezicek.oy maşallah.. siz neredeyse tamamlayacaksınız. bana başta bu kadar ardarda çıkması garip geldi ya da o kadar uzun süredir diş çıkarma halindeyiz ki bir nefes almak istedim bilmiyorum. Bizde süreç şu şekilde,önce 1 hafta çıkması için huysuzluk yapıyor, tam patlatıyor rahatlayacağız diyorum bu seferde dişin uzaması için 1 hafta huysuzluk yapıyor. sonra diğer dişin sancıları başlıyor..
Evet 9 eylul dogumlu.
Doguma kadar ara ara bu sayfayi takip ediyordum yaziyordum ama dogumdan sonra pek firsat olmadi cok nadir yazdim. Ama hep okumaya devam ettim sizleri. 4.5 yasinda kizim var onun kiskancliklari ve 6. Aydan beri surekli dis cikariyoruz araliksiz o yuzden pek firsatim olmadi
MaşAllah canım.çok zor bir süreçten geçmişsiniz analı oğullu.benim oğlum da ya hastalandı ya da diş çıkardı.hiç rahat olduğun gün olmadı gibi bir şey.zaten çok acılı günlerden geçti diye mi bilmiyorhm halaa yürümüyor.çekyatta sıralıyor çekyat bitince totoyu yere bırakıyorKorkuyorum benimki hizini alamayip normal disleride cikaracak 32 dis gezicek.
Bendede benzer durumlar var. bir hafta once bir hafta sonra derken 2/3 gun oh rahatiz simdi diyorum biraz yemek yiyor sonra yenisi geliyor ve tekrar yeme icme kesiliyor. Hic ara vermeden biran once tamamlansin diye dua ediyorum artik.
Cunku 6. Aya kadar cok guzel kilo aldi. Disler cikmaya baslayinca kilo alimida azaldi. Ve vucut direnci dustu surekli hasta oluyor.
9. Aydan sonra zorlu disler cikmaya basladigi icin hizla kilo vermeye basladi. Suan 9. Aydaki kilonunda altindayiz malesef.
evet baktım netten doğru çıkmış gerçekten de. alt çene dişlerini kolay çıkartıyodu bayağı zorladı buDogru cikmis. Kopek dislerini atlayip ilk azilar cikicak. Benimkide oyle cikardi.
allaha şükürler olsun eski sağlığıma kavuştum. ağır geçirdiğim günlerden sonra çok fazla hırıltım ve nefes darlığım vardı. tomografi çektirmeyi de düşünüyordum ama o da geçti çok şükür.canım nasılsın? hastalık sonrası vücudunda bir sıkıntı hissediyor musun?
Benimkide yurumuyor. Daha bir aydir siraliyor. Cocuklar hasta, halsiz olmaktan gelismeye adapte olamadiki. Yasindayken kizimin 6 disi vardi ve bir cok seyi oglumdan ilerdeydi.MaşAllah canım.çok zor bir süreçten geçmişsiniz analı oğullu.benim oğlum da ya hastalandı ya da diş çıkardı.hiç rahat olduğun gün olmadı gibi bir şey.zaten çok acılı günlerden geçti diye mi bilmiyorhm halaa yürümüyor.çekyatta sıralıyor çekyat bitince totoyu yere bırakıyordaha bugün elimizden tutup el desteğimizle yürümeye başladı bakalım tamamen yürümeye geçebilecek mi
Söylediğiniz gerçekten doğru, benim ilk çocuğum dişlerini geç çıkardı. 9.ayına girecekti ki ilk dişini yeni çıkarmıştı. Ama 10 aylıkkende desteksiz yürümeye başlamıştı.Küçüğü dişlerini erken çıkardı ama hala yürümüyor hatta yürümeyi denemiyor bile. Dişle yürüme arasında ters orantı var galibaBenimkide yurumuyor. Daha bir aydir siraliyor. Cocuklar hasta, halsiz olmaktan gelismeye adapte olamadiki. Yasindayken kizimin 6 disi vardi ve bir cok seyi oglumdan ilerdeydi.
Gec olsun guc olmasin napalim.
Babaannem dermiş ki “diş çocuğun gücünü alır”.mesela benim 2 numara yiğenim de 9 aylıkken dan diye bi anda yürümeye başlamış ve ozamana kadar daha bir tane dişi varmış.benimki de totosu erir diye galiba totoyu yere bırakıp duruyorSöylediğiniz gerçekten doğru, benim ilk çocuğum dişlerini geç çıkardı. 9.ayına girecekti ki ilk dişini yeni çıkarmıştı. Ama 10 aylıkkende desteksiz yürümeye başlamıştı.Küçüğü dişlerini erken çıkardı ama hala yürümüyor hatta yürümeyi denemiyor bile. Dişle yürüme arasında ters orantı var galiba
Benim oğlanda bugün olacak zaten huysuz çok gerginimaşılarımızı olduk geldik. iki koldan bi bacaktan oldu çok ağlamadı. ama artık sağlık çalışanlarını görünce ağlıyordiğer aşıları da marttaymış. marta kadar kafamız rahat
hazır çıkmışken gez dolaşBenim oğlanda bugün olacak zaten huysuz çok gerginim
Geçmiş olsun canımaşılarımızı olduk geldik. iki koldan bi bacaktan oldu çok ağlamadı. ama artık sağlık çalışanlarını görünce ağlıyordiğer aşıları da marttaymış. marta kadar kafamız rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?