Ah canım ev aldığımız için kiraya çıkma olayı asla olmuyor.evimiz de güyaa Eylülde teslimdi şimdi de aralık sonu,ocak başı diyorlar
Evet biraz ablamda kalacağım.ablamla görüştüm.akşam eşimle de paylaşacağım bu durumu.biraz ayrı kalalım ikimiz de kafa dinleyelim içimizi dinleyelim.
Tavsiyelerin için çok saol canım.kayınvalideme defalarca kez söyledim kim çocuğunun susmadan ağlamasını isterki diye ama işte kafada beyin olmayınca anlamıyor.
Çok saol canım tavsiyelerin için.o çat kapı çınarı sevme bahaneleriyle gelmeleri ev boyası konusunda söylediğini inkar ettikten sonra bıçak gibi kesildi çok şükür.ama bu seferde çocuğun ağlamaları yüzünden terastan bağıra bağıra,merdiven penceresinden,kapıyı çalarak,telefon ederek tacizleri başlamıştı.ne taraftan duymamazlıktan gelsem başka bir taraftan taciz ediyordu.onun asıl sıkıntısı eşimin beni sürekli savunması,birlikte hareket etmesi,bana değer vermesi,arabasını bana vermesi,beni tatile götürmesi falan fistan.kıskançlık kadının içine işlemiş resmen.bir de üstüne büyük kızı çoluk çocuk tüm yazdan beri evinde kalınca hanımefendi patlayacak yer aradı günah keçisi olarak beni seçti ama bombası elinde patladı.eşimin ona annemi aradığı için kızacağını ve onu o noktada haksız göreceğini
Hiç hesap edememiş.evet eşim annesinin haksızlığını görmesine rağmen akşamına evimize pasta kesmeye çağırması da asla annesini %100 haksız görmediğini kanıtlıyor.şu atama haberiyle atanıp gideyim kendisi de apartmanında ne yapıyorsa yapsın.benim kayınvalidem sadece yılan değil ,kobra yılanlarının başı.ahirette iki elim yakasında olacak.hesabımdan asla vazgeçmeyeceğim.annem bile dün bana dedi ki kızım anlatırdın da bazen abarttığını düşünürdüm ama şimdi anlattıklarını bile kırparak anlattığını düşünüyıeum.böyle bir kadın ben hayatımda göemedim dedi