2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Biz olduk. Ilk akşam biraz ateş yaptı. Daha önce kkk aşısı olduğumuzda döküntü yapmıştı. Çok şükür bu sefer olmadı. Genelde uykusuz ve huysuz olduğu için aşı artı etkiledi mi bilmiyorum?
3 aşı yapıldı ama herkes ikisi koldan diyor. Bizim biri koldan 2 si bacaktan yapıldı

Şuan senle aynı düşüncedeyim dün yaotik ve ölüyorum resmen ki kalabalıkta değildik toplasan 9 kişiyiz

Zaten kendini bilen bir kadın olsaydı ne derdi varsa gelip benimle hallederdi ama basitliğini ortaya serdi işte.Daha anneme ne demiş biliyor musun canım.ben kızına kayınvalidelik bile yapmıuorum ama kızın bana ancak cevap veriyor diyince annem açmış ağzını yummuş gözünü. Sen benim kızıma kayınvalidelik yapmasaydın benim kızım üç yıldır evime gelip hüngür hüngür ağlamazdı demiş.kızım evlendiğinden beri tabağına,çanağına,taktığımız altına,kızımın kadınlığına,anneliğine,temizliğine her şeyine laf söylemek kayınvalidelik yapmak olmuyor mu ayıp benim de 13 yıllık gelinim var ve bugğne kadar senin kızıma söylediklerinin birini ble söylememişimdir gelinime demiş.
O kobra yılanı kızını çekemedi koca yazdan beri ve bana patladı.özetle böyle.ama kaybetti.ailem de onunla aynı ortamda bile olmayacak bundan sonra.herkes ederi kadar artık.

Şu an görünce ayın 9unda vurulması gereken aşıları olduğunu hatırladım kv olayı beni okadar etkiledi ki aklımdan tamamen uçmuş gitmiş aşıları

Ayy deli mi New ayıp yaaa ayıp ne curetle öyle söylüyor. Aslında ben pek kız tarafının sorun yaşadığını görmedim o yüzden çok anlayamıyorum empati kuramiyorim acaba bizim erkeklerimiz vurdumduymaz mi , annesine mı düşkün yada biz olsak nasıl davranır bilmiyorum aynı şeyi yaşasak

rutin kontrole ben kovid olmadan önce gitmiştik. boyu ve kilosu 1 buçuk yaş civarı seyrediyor öğün aralarını uzak ki çok fazla kilo almasın dedi doktorumuz. ama kızıma yemek yedirmek için bi amuda kalkmadığım kalıyor ne yemek yemesi.

yarın veya salı günü de nasipse aşılarını vurdurmaya gideceğim. son doktor randevumuz çok iyi geçmedi. çok korktu ortamdan doktordan vs (kendi doktorumuz değildi) inşallah alışık olduğu ebeden de korkmaz

Gözün aydın canimm benimde annemler geldi aynı şekilde çok mutlu bir ooaym bide bizim kız rahat verse olumsuz konuşmak istemezdim diş geliyor huysuz inşallah sende öyle bir durum olmaz

Hem de zırdeli

Bizde atlattık doğum gününü bitti gitti. Uyumam lazım ama fotilere bakmakta uyuyamıyorum habire açıp açıp bakıyorum.
O kadar sancı çektim yinede sezeryan oldu, göğüs uçlarım yara kanasada emziriyorum yinede mama yiyor, kilo veremiyorum, uyumuyor derken ne yara kaldı ne mama ne de kilo bi de şu uyku işini halletsek... Bir senedir hayatımda ve bu çok garip. Hem ne ara 1 sene oldu diyorum hem de sanki yıllardır bebeğim var gibi hissediyorum..

Kızlar bu saat oldu bebeğim uyuyamadı, tam dalıyor ağlıyarak uyanıyor. Kulağını çekiştiriyor. Zaten 8 dişi çıktı... biraz arası açılması lazım değil mi? Topiğimizde 9.dişi çıkartan bebeğimiz var mıydı? Acaba boğaz ağrısı mı var diye düşünmeye başladım. Boğaz ağrısında kulağını çekiştirir mi bebekler?

Ne kadar güzel yazmışsın.. Hem ne ara 1 sene oldu diyorum hem de sanki yıllardır bebeğim var gibi hissediyorum..

Ah canım ah.tam 2 Eylülden beri oğlum kıvrana kıvrana ağlayarak uyanıyor ve resmen ağlama krizi.ne yapsak susmuyor.sadece 2 gece o şekilde uyanmadı ama her gecemiz aynu.dün gece bile..2 kez uyandı.bizim de 8 diş çıktı.anlam veremiyorum.dün ensesini kaşıdı hıncından ve ensesinin derisini kavlattı ,yaraladı.parmağını kulağının içine sokuyor kulağını kanatıyor.doktora da götürdüm ama bu halleri için ağrı kesici ver dedi.dün akşam ağrı kesici vermeme rağmen çocuk yine de zıvanadan çıktı.artık okadar çaresizim ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.ben bu kadar acı çekerken birilerinin bir de üstüme yürüyüp ailemin de canını sıkması olayını hele hiç hazmedemiyorum.dün gece mesela ben ve eşim oğlumun kriziyle uğraşırken kv de kapıda.kapıyı çalmıyor ama kapının arkasında duruyor.görüyorum merdivenin lambası yanıyor.eşime söyledim.annene söyle bu çocuk çatlasa da patlasa da şu kapıya gelmesin bidaha.hayır yani gelse bile ne yapabilecek.annesi ve babası olarak biz zaten başındayız ona ne oluyor? Tmm söylerim dedi.söylemiştin zaten de yeteri kadar etkili olmamış demekki dedim

Nice sağlıklı yaşları olur inşAllahhh canım

Gözün aydın canimm benimde annemler geldi aynı şekilde çok mutlu bir ooaym bide bizim kız rahat verse olumsuz konuşmak istemezdim diş geliyor huysuz inşallah sende öyle bir durum olmaz
zaten 9 diş yolda çıktı çıkacak delircez ikimiz de az kaldı
eli sürekli kulağında sürekli. saçlarını kulaklarını çekiştiriyo hep. bazen ağrı kesici de fayda etmiyo

Bugün oğlumu ağlamaları için doktora götürdüm ve doktor neden geldiniz der gibi muamele yaptı.tek sorın ağlaması mı diyor.evet dedik.ağrısı vardır ağrı kesici verin der demez eşim “hocam her gece mi ağrısı var? Gece ağrı kesiciye rağmen kıvrım kıvrımdı çaresizlikten fitil de verdik yine zorla uyudu aradan 3 saat geçmeden yine avaza avaz kıvrım kıvrım uyandı” dedi.neyse ishal ateş var mı diye sordu.yok dedim.sıkıntı yok olarak görünüyor dediğinde avazım çıktığı kadar bağıracaktım.neysr idrar tahlili ve ultrason istedi bakalım yarın yapılacak ne çıkacak bir de alerji ilacı yazdı o uyku yapar onu da kullanın dedi.

Oğlum resmen bana gıcıklığına uyanıyor. Kalkıyor beşiğinde ağlıyo memeye aldığım gibi bayılıyo yatağına bırakmıcam memede emerek iyice dalcak ki bu bi saat filan sürüyo uyuması 1 saat zaten sonra kalk başa dön. Diş filan değil bu ya baya alışkanlığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…