• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki de öyle canım.hem de gece mutlaka en az bir kez uykuya direnmesi de mevcut.dün gece yine 4:15 de uyandı ve gözler kocaman.kucağımda olmak istiyor beyefendi.uyutmayı başardığımda saat 5:30tu.ve yine 7 gibi uyandı.oyuncaklarıyla oynuyoruz şu anda 😁😁😁

Yaa bu uyuyan yemek yiyen çocuklar kim ozaman maşallah diyim onlara ama benimki fena sinirlerim hop hop hopluyor hep😂
Yemek durumları ne alemde kızlar bizimki hala yemiyor. Ağzını açtığı videolara bakıp bakıp iç geçiriyorum

Sormaa yaa benimki bugün sadece 5 kaşık yoğurt çorbası yedi deliricektim az kalsın günlerdir yemek yememe tavan resmen öncesinde en azından bir iki lokma yerdi yaa

Kızlar bu ara salgın var lütfen dikkat edin biz baya kotuyuz kaç gündür iyilesemiyiruz çevremdeki tüm çocuklarda hasta salgindan. Öksürük iştahsızlık halsizlik uykusuzluk saymakla bitmez lütfen dikkat edin çocukları uzak tutun birbirinden şu donemde

Kızlar bu ara salgın var lütfen dikkat edin biz baya kotuyuz kaç gündür iyilesemiyiruz çevremdeki tüm çocuklarda hasta salgindan. Öksürük iştahsızlık halsizlik uykusuzluk saymakla bitmez lütfen dikkat edin çocukları uzak tutun birbirinden şu donemde
Bizimkinde de öksürük başladı ne salgını varmış

Kızlar canım sıkıldı bitmiyorlar valla kaynımlar şehir dışında yaşıyorlar. pazar günü dönecek kaynım tek başına. geçen hafta cumartesi davet ettim. kendimi ona göre evimin işi felan ayarladım ettim. cuma günü eltim aradı ki biz yengelere gidiyoruz c. Tesi sana gelemiycez diye. ben 3çocukla kendimi ayarlamışım etmişim son gün iptal ettiler. neymiş yengesi çalışıyormuş sabahtan öğlene kadar çalışıyor oda ve iki tane tabiri caizse eşek kadar kızı var haftaiçi alamazmış pazar günü gitseydiniz dedim neymiş bağda mangal yakacaklarmış neyse ii dedim ne dicem eşime dedim yengenin işime çomak soktuğu iki oldu yeter artık dedim abingilde bana sormadan iptal ediyorlarsa bende başka çağırmam kusura bakma dedim pazar günüde eltim mahcuplanıyor senide iptal ettik diye bende herzaman evimi kendimi ayarlıyamıyorum geçti neyse dedim bugün akşam görümcem eşimi arıyor abi abimleri çağırmıcakmısınız abim sorup duruyor ben gizli aradım diye nası sinirlendim çok istiyorlarsa gelmeyi iptal etmeyi biliyorlarsa aramayıda bilicekler diye sinirlendim eşime dedim ben çağırmayacağım beni arayıp yengede davet ediyor diyip izah edip uygunluğumu sormadan iptal ediyorlarsa beni saymıyolar bende çağırmıyorum dedim eşim kötü oldu biliyorum ama çok sinirlendim ve cumartesi akşam yemeğini evde yedirip pazar günü Erciyese kahvaltıya felan götürecektik tüm planın içine ettiler hala benden davet bekliyorlar sizce napayım çağırayım mı yinede

Ha bide benim dedem bayramda çok ciddi rahatsızlandı kalbi felan durdu yazında havası iyi diye köye gidiyorlar dedim bayramda insanlarla görüştük ettik 10gğn geçsin gidelim beni dedemler büyüttü babam gibi bu pazar oraya gidelim dedim yok abim var diyor o kadar sinir oldum onada lan dedim artık benim dedem ölse ben bidaha göremesem nası onun vicdanından kalkacaksın e pazartesi git servisle köye dedi bende pazar günü beni terminale bırak ben pazar gidicem dedim 3çocukla beni servisle yollayacak ama abisi için çok sinir oldum valla kızlar
Kusura bakmayın içimi birine dökmem lazımdı uzun uzun yazdım
Valla canım koca tarafı ne kadar az görülürse,mutluluk da o kadar fazla oluyor.tabii karar senin.ama ben olsam haklarını kaybettiler der hiç oralı olmazdım.

Yaa bu uyuyan yemek yiyen çocuklar kim ozaman maşallah diyim onlara ama benimki fena sinirlerim hop hop hopluyor hep😂

Sormaa yaa benimki bugün sadece 5 kaşık yoğurt çorbası yedi deliricektim az kalsın günlerdir yemek yememe tavan resmen öncesinde en azından bir iki lokma yerdi yaa
Valla canım yiyen bebeklerden ziyade uyuyan bebeklere imreniyorum.ben benim sıpanın doğduğundan beri tilki gibi olan uykusundan bezdim artık.dün gece de yine milyonlarcakez uyandık ve birinde 45 dakikaya yakın yine direndi ve sabah 6:30da yeni güne merhaba dedik.Allah sağlık sıhhat versin diyorum artık.gerçekten de artık vücudum kaldırmıyor ama elden gelen de bir şey yok.
Benim için oğlumun uyumamasından,yememesinden ziyade o kv lafları daha yıpratıcıymış onu anladım.artık hiçbirşekilde yukarı çıkmıyorum.oğlumun doğum günü için de eşime küçük bir pasta ile üçümüz kutlayacağız.büyük bir şey düşünmüyorum dedim.neden diye sorduğunda “ben böyle uygun görüyorum çünkü”diye cevap verdim.anasıyla da üst üste bitmek bilmeyen sorunlar yaşadığımız için üstüne daha da soru sormadı.aklımı peynir ekmekle yemedim ben.durduk yere kendi dilimle çağırıp hiç de canımı sıkmasına izin veremem.çok istiyorsa alır torununa bir pasta,ben de babasıyla birlikte oğlumu yollarım hanımefendinin evine orda torununa keser pastasını.bu dünyaya bidaha gelmeyeceğime göre,o kadının saçma sapan cümleleriyle canımı bidaha bidaha bidaha sıkmasına izin vermem kusura bakmasın.salı günü de tatile gidiyoruz.eşim pazartesi gününden itibaren izinli çarşamba günü yola çıkalım dedi.sonra kafam dank etti yahu madem iznimiz başlıyor kös kös boş yere neden evde birgün daha oturup bu kadının sesini ordan burdan duyayımki dedim.rezervasyonu salıya al salı gününden yola çıkalım dedim saolsun lafımı ikiletmedi.hemen arkasına yapıştırdı “salı günü kahvaltıyı yukarda yapalım mı ?geçen gün boşına mı okadar konuştım acaba dedim.sen istersen yukarda yapabilirsin ama ben bidaha oraya çıkmama konısında çok kararlıyım veeeeee hergün hazırladığım kahvaltıyı neden yola çıkacağımız günlerde hazırlamaktan aciz olayımki dedim sustu cevap vermedi.döndüğümüz gün de evimde yiceğim sen yşne yukarda yemek istersen sen bilirsin dedim.valla yaaa hayatımın geri kalanında sloganım şu:kvsiz hayat ohhh ne rahat 🤟🤟🤟

Beyfendiye tereyağlı peynirli omlet yaptım iki çay kaşığı kadar yedi sonra kaçtı.eline bir parça simit verdim.simidi un ufak etti hepsini yere attı 🙄🙄 iştahsızlığı devam ediyor maalesef 😩😩

Selam kızlar birinizin bebeği pişik olmuştu geçenlerde,çare buldu mu acaba?nasıl geçirdi?bizim beyaz beyaz noktalar halinde pişik olduk,ne kullanmalıyız?mustela pişik kremi kullanıyordum ama ona rağmen pişik oldu ☹️

İnsan çok kompleks bı varlık belki bizi üzdugunun bile farkında değil belki bilerek yapiyo.bi de birine sınır olursan onun her hareketi batıyı iyi niyetle de yapsa altında bit yeniği ariyrsn
Ozaman bundan sonra belki ben de kv üzdüğümün farkında bile olmayabilirim 😈 😈 benim kv iyi niyet olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum.çok iki yüzlü bir kadın.oğullarının yanında farklı,gelinlerine karşı çok farklı davranıyor.

Ozaman bundan sonra belki ben de kv üzdüğümün farkında bile olmayabilirim 😈 😈 benim kv iyi niyet olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum.çok iki yüzlü bir kadın.oğullarının yanında farklı,gelinlerine karşı çok farklı davranıyor.
Tanimiyrm bilemiycem.bazen ben de gorumcemin yaptikarina sinir oluyrm şundan yaptı diyrm bazen de onu akıl efecek kapasite nerde onda diyrm😂

Selam kızlar birinizin bebeği pişik olmuştu geçenlerde,çare buldu mu acaba?nasıl geçirdi?bizim beyaz beyaz noktalar halinde pişik olduk,ne kullanmalıyız?mustela pişik kremi kullanıyordum ama ona rağmen pişik oldu ☹️
Benim oğlanında öyle. Her kakadan sonra yıkıyorum ben artık iyice kuruluyorum bi iki kere de kantaron yağı sürdüm ya yaptıklarımdan geçti ya da zamanı geldi geçti bilmiyorum baya durdu çünkü o beyazlıklar

Ruzgaressedee Ruzgaressedee Onlar haklarını kaybetmişler😊 Hiç oralı olma. Senden çıkmış sen davet etmişsin. Valla 3 çocukla ayarlama yapmak benim için imkansız olurdu. Tek çocukla normal ev işlerini yapamıyorum. Ölmeyecek seviyede her şey😋
Bende öyle düşünüyorum canım ama ben dayanamayıp çağıranlardan oluyorum hep
İçinden ne geliyorsa onu yap çağırmak zorunda değilsin ama benim yapimdaysan hemen yumuşayıp iyilik bana kalsın dersende çağır fakat ne yaparsan yap asla yaranamaz insan o yüzden oralı olma uzaklassinlar senden yoksa böyle kendini yıpratmaya devam edersin. ben oralı olmadigimdan beri huzurluyum isteyen istediğini desin diyorum bu ara😂
Valla normal de esip gürleyip hep geri çağırıyordum önceden o yüzden çok yıpranıyordum eltim mesaj attı ardına aradı napıosun falan die bende yatıyorum dedim regl oldum ağrım var dedim abinde yarın gidiyor dedi bende hayırla gitsin dedim eğer çok gelmek istiyorlarsa akşam müsaitseniz size gelicez deseydi çok samimiyiz eltimle ama hala benden davet bekliyorlar hem kendileri erteleyip ee dedi ee si öyle dedim iimiş dedi öyleyse bişi yok dedim ve kapattık
Valla canım koca tarafı ne kadar az görülürse,mutluluk da o kadar fazla oluyor.tabii karar senin.ama ben olsam haklarını kaybettiler der hiç oralı olmazdım.
Bende çağırmıyorum isteyen size gelicez die arar çağırmadığım etmediğim kişiler değiller anlarlarsa artık saygı duymayı öğrensinler

Benim oğlanında öyle. Her kakadan sonra yıkıyorum ben artık iyice kuruluyorum bi iki kere de kantaron yağı sürdüm ya yaptıklarımdan geçti ya da zamanı geldi geçti bilmiyorum baya durdu çünkü o beyazlıklar
Sağol canım denicem kantoron yağını, inşallah geçirir.

Back