2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimde ortanca kzım hastalandı baktım direnci düştü zencefilli ballı ılık su içirdim keçi bıynuzuna başladım iki günde toparladı şükür çok geçmiş olsun sizede

22:30da uyudu ve 23:30da uyandı.bu saate kadar ağladı sızladı direndi.her gece aynıyız ve ben gerçekten de inanılmaz derecede sarsılıyorum.bu durum için yapabileceğim bir şey var da ben mi bilmiyorum acaba diye kendimi çok sorguluyorum

Tmm benimki de huysuz ama sizinki daha farklı sanki.acaba did dışında başka sıkıntısı olabilir mi .idrar yolu enfeksiyonu vs ya da bazı bebeklerde pipi deligi dar oluyrmus çiş yaparken acı cekiyrms.boyle bişey olma ihtimali var mi

B Bebekannesiii canım sen artık bir doktora sor bence ya. Bu kadar ağlaması ne kadar normal doktor bir görsün yani, naçizane tavsiyem...

Katılıyorum, benim kız 7 aylıkken vajinal yapışıklık olduğunu görmüştü doktorumuz ki benim kızım bu kadar ağlamıyordu.

Bilmem 40ı çıkmadan sünnet de ettirmiştik bir de çok çok fazla idrar yapar.ama sanırım doktora götürmek cidden farz oldu.
B Bebekannesiii canım sen artık bir doktora sor bence ya. Bu kadar ağlaması ne kadar normal doktor bir görsün yani, naçizane tavsiyem...
Evet maalesef hem çok ağlıyor hem de çok çok direniyor uykuya.resmen 2:30 saat beni inletti.ve hemen hemen her gece aynı.çocuğum için hiç zor bir çocuk değil sen abartıyorsun diyenlere zaten gece boyunca neler neler saydırıyorum çünkü doğduğundan beri hep ağlak hep huysuz

Öyle olunca senin de sinirlerin harap oluyor zaten tek bakıyorsun. Doktora gitmek sadece bebeğe değil sana da iyi gelecek

B Bebekannesiii Evet canım sen iyi bir doktora götür. Bir kontrolden geçmesinde fayda var. Not al gitmeden önce. Yoksa unutuyor insan bebekle uğraşırken şikayetlerini.

Benimki de çok huysuz ama ağlama olayı seninki gibi değil. 5 dakikayı geçmez sakinleşiyor sonra. Ama hep mızlar halde evde. Vallahi kafam şişiyor zaten bedenen yorgunuz. Büyük ihtimal sıkıntıdan bize sarıyorlar. Yoksa dışarıda ya da başka yerde böyle huysuz değil. Hadi gel cicileri giyelim dediğimde hemen değişiyor modu. Bu genel hali ama şimdi ekstra diş olayı var. Yere bırakamıyorum yapışıyor boynuma

Canım sünnet üst kabuğun kesimi oluyor idrar çıkış noktasının darlığı farklı Bi operasyon oluyor diye biliyorum
Ecmel de evdeyken cız cız sürekli eline birşey veriyorum az yiyor gerisini heryere döküyor dün pankek istedi büyük kızım yaptım ecmele de verdim 5dk sonra Bi daha istedi bende yedi sandım meğer çocuk odasına parçalamış ama Ecmel nida hadi by by gidiyoruz diyince ağlıyor olsada kapıya koşuyor susup bende mecbur hergün dışarı çıkarıyorum bisaat kapının önünde yürüyor geri eve çıkıyoruz baya yoruluyor gece ii uyuyor ozmn

Yani şimdi tekrar düşündüm de benim oğlan da oykeydi meme ağzında emzik gibi duracak gece gündüz namaz kılmak yemek yemek bı lükstu
İ

Annemlere gittim bugün.5dk bile susmadı.hep ağladı ama hep ağladı.artık dengemi bile kuramıyorum.gerçekten bedenen ve ruhen çok yoruldum

Annemlere gittim bugün.5dk bile susmadı.hep ağladı ama hep ağladı.artık dengemi bile kuramıyorum.gerçekten bedenen ve ruhen çok yoruldum
Canım inşallah yoktur ama bir durum var sanki, tez vakitte çözülür inşallah kolayca

ahh canım benim ya, dişini patlattı mı? senin tarif ettiğin gibi benim kızım diş zamanı yapıyor. 4-5 gün aynı tarif ettiğin gibi kucaktan inmiyor, çok ağlıyor ama hemen ardından diş geliyor. yeni geçirdik, 7. dişi bugün patladı. Artık süreçi o kadar ezberledim ki, damaklarını kontrol etmiyorum. çok ağlamalar, mızmızlıklar ve kucağa yapışmalar maximum seviyede arttıysa 4-5 gün sonra diş patlayacak diyorum. Şişme havuzun vs var mı? balkona falan doldur koy, benim ki su ile oyanrken baya sakinleşiyor, belki işe yarar. Yalnız ben havuzu içme suyu ile dolduruyorum, çünkü bizimki hep ağzına götürüyor. Bizim burada yangınlardan sonra uzun süre su kesintisi oldu, şimdi çeşmeden akan suda pek berrak değil. Doktora gidiceğinizi yazmışsın, tahlil yapılır muhakkak, sonuçlardan bize de haberdar et. Bir de canım, bol bol ayetel kürsü oku bebeğine... bebeklerin yıldızı çok düşük olur ve çok nazar çeker..Eğer fiziksel bir rahatsızlığı yoksa belki nazar değiyordur.

Canım diş olduğunu pek sanmıuorum çünkü 7.ve 8. Dişi arka arkaya çıkardı.köpek dişlerini çıkaracaksa bilemicem iki gündür salya akıtıp dıruyor çünkü.küvetine günde iki kez koyuyorum orda da maximum 15 dk duruyor sonra ordan çıkmak için çırpınmalar popo üstü kendini kaldırmalar.bir ayağını küvetin dışına atıp sonra vücudunu da küvetten çıkarmalar falan tüm fırlamalıkları da öğrenmiş Ama ayetel kürsi çok aklıma yattı onu hemen okumaya başlayacağım canjm çok saol.iyi bir doktorq da götüereceğim yoksa ben kendi ayağımla ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidip gönüllü yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…