- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.741
Benimki de öyle canım.hem de gece mutlaka en az bir kez uykuya direnmesi de mevcut.dün gece yine 4:15 de uyandı ve gözler kocaman.kucağımda olmak istiyor beyefendi.uyutmayı başardığımda saat 5:30tu.ve yine 7 gibi uyandı.oyuncaklarıyla oynuyoruz şu anda
Yemek durumları ne alemde kızlar bizimki hala yemiyor. Ağzını açtığı videolara bakıp bakıp iç geçiriyorum
Bence yememesi lazım.azmettiriyrlar sonuçtaValla bilmiyormama tüm günümü mahvettiler sinirden uyuyamıyorum uzun zamandır sesleri yoktu iyiydim ama valla sinirden gözüm seyriyor
Bizimkinde de öksürük başladı ne salgını varmışKızlar bu ara salgın var lütfen dikkat edin biz baya kotuyuz kaç gündür iyilesemiyiruz çevremdeki tüm çocuklarda hasta salgindan. Öksürük iştahsızlık halsizlik uykusuzluk saymakla bitmez lütfen dikkat edin çocukları uzak tutun birbirinden şu donemde
Gribal, boğaz enfeksiyonu öksürükten uyuyamiyorBizimkinde de öksürük başladı ne salgını varmış
Ah yavrum benim geçmiş olsun canım.Gribal, boğaz enfeksiyonu öksürükten uyuyamiyor
Geçmiş olsun canım benimGribal, boğaz enfeksiyonu öksürükten uyuyamiyor
Valla canım koca tarafı ne kadar az görülürse,mutluluk da o kadar fazla oluyor.tabii karar senin.ama ben olsam haklarını kaybettiler der hiç oralı olmazdım.Kızlar canım sıkıldı bitmiyorlar valla kaynımlar şehir dışında yaşıyorlar. pazar günü dönecek kaynım tek başına. geçen hafta cumartesi davet ettim. kendimi ona göre evimin işi felan ayarladım ettim. cuma günü eltim aradı ki biz yengelere gidiyoruz c. Tesi sana gelemiycez diye. ben 3çocukla kendimi ayarlamışım etmişim son gün iptal ettiler. neymiş yengesi çalışıyormuş sabahtan öğlene kadar çalışıyor oda ve iki tane tabiri caizse eşek kadar kızı var haftaiçi alamazmış pazar günü gitseydiniz dedim neymiş bağda mangal yakacaklarmış neyse ii dedim ne dicem eşime dedim yengenin işime çomak soktuğu iki oldu yeter artık dedim abingilde bana sormadan iptal ediyorlarsa bende başka çağırmam kusura bakma dedim pazar günüde eltim mahcuplanıyor senide iptal ettik diye bende herzaman evimi kendimi ayarlıyamıyorum geçti neyse dedim bugün akşam görümcem eşimi arıyor abi abimleri çağırmıcakmısınız abim sorup duruyor ben gizli aradım diye nası sinirlendim çok istiyorlarsa gelmeyi iptal etmeyi biliyorlarsa aramayıda bilicekler diye sinirlendim eşime dedim ben çağırmayacağım beni arayıp yengede davet ediyor diyip izah edip uygunluğumu sormadan iptal ediyorlarsa beni saymıyolar bende çağırmıyorum dedim eşim kötü oldu biliyorum ama çok sinirlendim ve cumartesi akşam yemeğini evde yedirip pazar günü Erciyese kahvaltıya felan götürecektik tüm planın içine ettiler hala benden davet bekliyorlar sizce napayım çağırayım mı yinede
Ha bide benim dedem bayramda çok ciddi rahatsızlandı kalbi felan durdu yazında havası iyi diye köye gidiyorlar dedim bayramda insanlarla görüştük ettik 10gğn geçsin gidelim beni dedemler büyüttü babam gibi bu pazar oraya gidelim dedim yok abim var diyor o kadar sinir oldum onada lan dedim artık benim dedem ölse ben bidaha göremesem nası onun vicdanından kalkacaksın e pazartesi git servisle köye dedi bende pazar günü beni terminale bırak ben pazar gidicem dedim 3çocukla beni servisle yollayacak ama abisi için çok sinir oldum valla kızlar
Kusura bakmayın içimi birine dökmem lazımdı uzun uzun yazdım
Valla canım yiyen bebeklerden ziyade uyuyan bebeklere imreniyorum.ben benim sıpanın doğduğundan beri tilki gibi olan uykusundan bezdim artık.dün gece de yine milyonlarcakez uyandık ve birinde 45 dakikaya yakın yine direndi ve sabah 6:30da yeni güne merhaba dedik.Allah sağlık sıhhat versin diyorum artık.gerçekten de artık vücudum kaldırmıyor ama elden gelen de bir şey yok.Yaa bu uyuyan yemek yiyen çocuklar kim ozaman maşallah diyim onlara ama benimki fena sinirlerim hop hop hopluyor hep
Sormaa yaa benimki bugün sadece 5 kaşık yoğurt çorbası yedi deliricektim az kalsın günlerdir yemek yememe tavan resmen öncesinde en azından bir iki lokma yerdi yaa
Ayyy çok geçmiş olsun canım.inşAllahh tez zamanda atlatırsınız.Gribal, boğaz enfeksiyonu öksürükten uyuyamiyor
Ellerine ne geçiyor gerçekten de çok merak ediyorumBence yememesi lazım.azmettiriyrlar sonuçta
İnsan çok kompleks bı varlık belki bizi üzdugunun bile farkında değil belki bilerek yapiyo.bi de birine sınır olursan onun her hareketi batıyı iyi niyetle de yapsa altında bit yeniği ariyrsnEllerine ne geçiyor gerçekten de çok merak ediyorum
Selam kızlar birinizin bebeği pişik olmuştu geçenlerde,çare buldu mu acaba?nasıl geçirdi?bizim beyaz beyaz noktalar halinde pişik olduk,ne kullanmalıyız?mustela pişik kremi kullanıyordum ama ona rağmen pişik oldu
Ozaman bundan sonra belki ben de kv üzdüğümün farkında bile olmayabilirimİnsan çok kompleks bı varlık belki bizi üzdugunun bile farkında değil belki bilerek yapiyo.bi de birine sınır olursan onun her hareketi batıyı iyi niyetle de yapsa altında bit yeniği ariyrsn
Tanimiyrm bilemiycem.bazen ben de gorumcemin yaptikarina sinir oluyrm şundan yaptı diyrm bazen de onu akıl efecek kapasite nerde onda diyrmOzaman bundan sonra belki ben de kv üzdüğümün farkında bile olmayabilirimbenim kv iyi niyet olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum.çok iki yüzlü bir kadın.oğullarının yanında farklı,gelinlerine karşı çok farklı davranıyor.
Benim oğlanında öyle. Her kakadan sonra yıkıyorum ben artık iyice kuruluyorum bi iki kere de kantaron yağı sürdüm ya yaptıklarımdan geçti ya da zamanı geldi geçti bilmiyorum baya durdu çünkü o beyazlıklarSelam kızlar birinizin bebeği pişik olmuştu geçenlerde,çare buldu mu acaba?nasıl geçirdi?bizim beyaz beyaz noktalar halinde pişik olduk,ne kullanmalıyız?mustela pişik kremi kullanıyordum ama ona rağmen pişik oldu
Bende öyle düşünüyorum canım ama ben dayanamayıp çağıranlardan oluyorum hepRuzgaressedee Onlar haklarını kaybetmişler Hiç oralı olma. Senden çıkmış sen davet etmişsin. Valla 3 çocukla ayarlama yapmak benim için imkansız olurdu. Tek çocukla normal ev işlerini yapamıyorum. Ölmeyecek seviyede her şey
Valla normal de esip gürleyip hep geri çağırıyordum önceden o yüzden çok yıpranıyordum eltim mesaj attı ardına aradı napıosun falan die bende yatıyorum dedim regl oldum ağrım var dedim abinde yarın gidiyor dedi bende hayırla gitsin dedim eğer çok gelmek istiyorlarsa akşam müsaitseniz size gelicez deseydi çok samimiyiz eltimle ama hala benden davet bekliyorlar hem kendileri erteleyip ee dedi ee si öyle dedim iimiş dedi öyleyse bişi yok dedim ve kapattıkİçinden ne geliyorsa onu yap çağırmak zorunda değilsin ama benim yapimdaysan hemen yumuşayıp iyilik bana kalsın dersende çağır fakat ne yaparsan yap asla yaranamaz insan o yüzden oralı olma uzaklassinlar senden yoksa böyle kendini yıpratmaya devam edersin. ben oralı olmadigimdan beri huzurluyum isteyen istediğini desin diyorum bu ara
Bende çağırmıyorum isteyen size gelicez die arar çağırmadığım etmediğim kişiler değiller anlarlarsa artık saygı duymayı öğrensinlerValla canım koca tarafı ne kadar az görülürse,mutluluk da o kadar fazla oluyor.tabii karar senin.ama ben olsam haklarını kaybettiler der hiç oralı olmazdım.
Sağol canım denicem kantoron yağını, inşallah geçirir.Benim oğlanında öyle. Her kakadan sonra yıkıyorum ben artık iyice kuruluyorum bi iki kere de kantaron yağı sürdüm ya yaptıklarımdan geçti ya da zamanı geldi geçti bilmiyorum baya durdu çünkü o beyazlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?