- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #36.701
Kızlar bu arada salgın var çocuklar arasında bizimki iyileşti sayılır ama cook dikkat edin bebeklerimize bu dönemde çocuklar la yanyana getirmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de öyle canım.hem de gece mutlaka en az bir kez uykuya direnmesi de mevcut.dün gece yine 4:15 de uyandı ve gözler kocaman.kucağımda olmak istiyor beyefendi.uyutmayı başardığımda saat 5:30tu.ve yine 7 gibi uyandı.oyuncaklarıyla oynuyoruz şu andaDün tam 11 aylık olduk ama hamileliğimde sayarsak aralıksız 3 saat en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum dün saat başı uyandık yarım saatte bir bile uyandık defalarca neden böyle ya
Bizimkide 12de uyudu 2ye kadar bi uyandı bi daha uyumak yok. 5 gibi uyudu sonra hep 10 dk 20dk uyu uyan emzir şeklinde geçti. Açtım baktım atak haftası mı değilmiş güneşli günlerimizmiş
Ya sorma Saat 1 oldu bak biz ne uyuyabildik ne uyanabildikBunlar iyi gunlerin yani
diş krizini abartıyor şimdiki anneler diyor doktorlar ama canım abartmıyorum bina inliyordu gerçekten, nerdeyse ben de ağlayacak gibi oluyordumbizim bi diş krizimiz var ki sormayın. penseyle kendi dişlerimi sökesim geliyor o ağladıkça. bi yandan sinirleniyorum bi yandan üzülüyorum çok üzülüyorum hem de. hiç istemesem de şurup veriyorum ağrısı kesilsin diye.
annemlere ve eve alıştı şükür. biz daha burdayız babamız dönene kadar alıştığı iyi oldu o yüzden. sıcaklardan benimki de iştahsız sürekli su vermeye çalışıyorum emeklerken çok terliyor çünkü
Güneşli günlerimiz böyleyse fırtınalı günlerimizi merak bile etmek istemiyorumBizimkide 12de uyudu 2ye kadar bi uyandı bi daha uyumak yok. 5 gibi uyudu sonra hep 10 dk 20dk uyu uyan emzir şeklinde geçti. Açtım baktım atak haftası mı değilmiş güneşli günlerimizmiş
Bizim de bugün 8.diş çıktı.bir bitse de rahata ersek dicem de sanırım artık rahatlık yokmerhaba 9. diş... elveda uykular
Bizimki de diş çıkarıyo, sizin bebeklerin de diş çıkarırken ateşi çıkıyo muBizim de bugün 8.diş çıktı.bir bitse de rahata ersek dicem de sanırım artık rahatlık yok
üst ön dişlerin yanındakiler çıkarken çıktı. 37.8 i gördük.Bizimki de diş çıkarıyo, sizin bebeklerin de diş çıkarırken ateşi çıkıyo mu
Benim oğlumun ateşi çıkmadı ama günlerce gecelerce uyumadı,uyutmadı,yemedi,içmedi..Bizimki de diş çıkarıyo, sizin bebeklerin de diş çıkarırken ateşi çıkıyo mu
üst ön dişlerin yanındakiler çıkarken çıktı. 37.8 i gördük.
Bizde ağzının içi yanıyo çocuğun, emerken farkediyorum, şimdi yine aynı, köpek dişleri çıkıyo, inşallah kolayca atlatırız hepimiz, diş zamanı bizim de uykular sıkıntılı oluyo geneldeBenim oğlumun ateşi çıkmadı ama günlerce gecelerce uyumadı,uyutmadı,yemedi,içmedi..
Bizde de öyle oldu canım 7 ve 8 bir oldu.Kızlar 6.dişten sonra biraz nefes alırız diyordum, 7 ve 8’ler ard arda mı geliyor?
Birde bizim gibi hala ayakta duramayan var mı?
Gerçi bizim kızın tam tur dönmeside 6.ayı bulmuştu şimdi heryere dönerek gidiyor..
bizde 7 ve 8 peş peşe geldi. sanırım 9 ve 10 da öyle olacak. çakiye döndü hanımefendi kızımKızlar 6.dişten sonra biraz nefes alırız diyordum, 7 ve 8’ler ard arda mı geliyor?
Birde bizim gibi hala ayakta duramayan var mı?
Gerçi bizim kızın tam tur dönmeside 6.ayı bulmuştu şimdi heryere dönerek gidiyor..