• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bu arada salgın var çocuklar arasında bizimki iyileşti sayılır ama cook dikkat edin bebeklerimize bu dönemde çocuklar la yanyana getirmeyin

Dün tam 11 aylık olduk ama hamileliğimde sayarsak aralıksız 3 saat en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum dün saat başı uyandık yarım saatte bir bile uyandık defalarca neden böyle ya😭😭😭
Benimki de öyle canım.hem de gece mutlaka en az bir kez uykuya direnmesi de mevcut.dün gece yine 4:15 de uyandı ve gözler kocaman.kucağımda olmak istiyor beyefendi.uyutmayı başardığımda saat 5:30tu.ve yine 7 gibi uyandı.oyuncaklarıyla oynuyoruz şu anda 😁😁😁

6 dan sonra uyandık üstüne bir de kaka yaptı. Zerre uyku olmadığı için oyun oynadık 8 kadar. Yine yatağa götürdüm belki uyur diye. Nerde emdi enerji topladı😊 kalktık mecbur kahvaltı ettik biraz. Dün gündüz o kadar çok uykuya direndi ki meme bile almayıp ağladı. Şimdi de yatıramıyorum🥺 Biraz daha oyalansın bakalım

Bizimkide 12de uyudu 2ye kadar bi uyandı bi daha uyumak yok. 5 gibi uyudu sonra hep 10 dk 20dk uyu uyan emzir şeklinde geçti. Açtım baktım atak haftası mı değilmiş güneşli günlerimizmiş

bizim bi diş krizimiz var ki sormayın. penseyle kendi dişlerimi sökesim geliyor o ağladıkça. bi yandan sinirleniyorum bi yandan üzülüyorum çok üzülüyorum hem de. hiç istemesem de şurup veriyorum ağrısı kesilsin diye.

annemlere ve eve alıştı şükür. biz daha burdayız babamız dönene kadar alıştığı iyi oldu o yüzden. sıcaklardan benimki de iştahsız sürekli su vermeye çalışıyorum emeklerken çok terliyor çünkü 🥺
diş krizini abartıyor şimdiki anneler diyor doktorlar ama canım abartmıyorum bina inliyordu gerçekten, nerdeyse ben de ağlayacak gibi oluyordum
:smile:
diş döneminde beni en çok rahatlatan şey sağolsun eltimin kendi çocuğuna uyguladığı önerisi ile rezeneli bebek bisküvisi aldım Hero baby organik bisküvisi o rahatlatıyor en azından biraz uzun yatıyor, iki kuzen hemen hemen aynı zamanlarda diş çıkarmayı daha kolay atlattılar, tadını sevdikleri için de çok sıkıntı yaşamadık şükür. dişleri rahatlatacak faydalı besinler arayıp bulun, deneyin derim. belki iştahsızlık sorununa da çözüm olur. kolay gelsin en yakın zamanda rahatlarsınız siz de, bebişin de ağrıları diner inşallah

Bizimkide 12de uyudu 2ye kadar bi uyandı bi daha uyumak yok. 5 gibi uyudu sonra hep 10 dk 20dk uyu uyan emzir şeklinde geçti. Açtım baktım atak haftası mı değilmiş güneşli günlerimizmiş
Güneşli günlerimiz böyleyse fırtınalı günlerimizi merak bile etmek istemiyorum 😩

Kızlar 6.dişten sonra biraz nefes alırız diyordum, 7 ve 8’ler ard arda mı geliyor?

Birde bizim gibi hala ayakta duramayan var mı?
Gerçi bizim kızın tam tur dönmeside 6.ayı bulmuştu şimdi heryere dönerek gidiyor..

üst ön dişlerin yanındakiler çıkarken çıktı. 37.8 i gördük.
Benim oğlumun ateşi çıkmadı ama günlerce gecelerce uyumadı,uyutmadı,yemedi,içmedi..
Bizde ağzının içi yanıyo çocuğun, emerken farkediyorum, şimdi yine aynı, köpek dişleri çıkıyo, inşallah kolayca atlatırız hepimiz, diş zamanı bizim de uykular sıkıntılı oluyo genelde

Kızlar 6.dişten sonra biraz nefes alırız diyordum, 7 ve 8’ler ard arda mı geliyor?

Gerçi bizim kızın tam tur dönmeside 6.ayı bulmuştu şimdi heryere dönerek gidiyor..
Bizde de öyle oldu canım 7 ve 8 bir oldu.

Şuanda mesela ben sallıyordum ama döndü oturdu ve uzatma kablosuyla oynuyor, bu ara ona sardı. Tabi ki prizde değil, kablo boş.

Yine sancılı bir döneme girdik galiba. Uykusundan çığlık atıp ağlayarak kalkıyor.Memeyi falan gözü görmüyor. Yarı uyanık şekilde kucakta pişleyerek dolaştık. Şu saate kadar 3 kez kalktı. Ayağımda yatırıyorum şimdi.

Daha önce üst dişlerde böyle olmuştu😔 Şimdi de azılarda olacak gibi. Omzumda geçirmişti kaç geceyi. Biraz sakinleyince ayağıma alıyordum. Öyle uyuduğum oldu. Inşallah çabuk çıkarlar kuzumu daha fazla zorlamadan😒

bizde 7 ve 8 peş peşe geldi. sanırım 9 ve 10 da öyle olacak. çakiye döndü hanımefendi kızım 🤪🤪🤪

Back