- 26 Nisan 2019
- 4.505
- 6.688
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.441
Canım 38 üstü diş değildir diye biliyorum bende, klima vs açılıyorsa belki çarpmış olabilir , endişelenme ateş düşürücü verebilirsinOğlum ateşlendi 38 derece yıkıyorum düşüyor tekrar çıkıyor napcam bilemedim annemlerdeyim düşer bişi olmaz diyolar kardeşimin kedileri var onlardan mı mikrop kaptı, dişten mi bilemedim
Dolven öneririm bizde o çok düşürmüştü soğuk almış olmasın ve 38 üstüne çıkınca diş olmuyor 38 ve altiysa distir demişti bana doktorum ve burdan bir arkadas söylemişti
38 üstüne çıkmadı calpol veriyorum ılık suyla yıkıyorum düşmüyor ishalde başladı şimdi 39 derece olmadan endişelenmeyin yazıyor nette şu dönemde acile götürsem mi götürmesem mi napsam şaşırdım kaldımCanım 38 üstü diş değildir diye biliyorum bende, klima vs açılıyorsa belki çarpmış olabilir , endişelenme ateş düşürücü verebilirsin
Benimkini gören herkes çok küçük cılız diyor yese bukadar takmam ama yemeyincede ayrı benim canımı sıkıyor. çeşit konusunda aslında mantıklı söylediğin. Karar verdim iki gün uyguladım ikram ederim yerse yer yemezse yemesin kendimi parçalayıp peşinde kosmucam dedim yaptım canı istediginde yedi açıkçası ikram ettim sadece sık sıkYememe olayı çok canımı sıkıyor, çeşitte sunuyorum aslında ama her öğün peşinde koşmak istemiyorum. Çeşit sunmakta doğru değil gibime geliyor... nasılsa başka birşey teklif edecek diye mi düşünüyor acabadoktor, ne yiyeceğine sen, ne kadar yiyeceğine o karar versin diyor. Sıcaklardan bizde az yiyoruz, muhakkak etkilenyordur. Ama yüzü kaşık kadar kaldı gibi geliyor
Ben götürdüm benim bebeğim ateşi çıkınca fitil verdi ve düşmezse tekrar kullan dedi iki gün sürdü sonra geçti ama benimki dişten kaynaklı enfeksiyonu geçirmis soğukta almış38 üstüne çıkmadı calpol veriyorum ılık suyla yıkıyorum düşmüyor ishalde başladı şimdi 39 derece olmadan endişelenmeyin yazıyor nette şu dönemde acile götürsem mi götürmesem mi napsam şaşırdım kaldım
Götürdüm bende boğazı kızarmış dedi. İğne oldu ateşi düştü fitil istemedim antibiyotik, ağrı kesici yazdı. İyileşsinler inş çok zormuşBen götürdüm benim bebeğim ateşi çıkınca fitil verdi ve düşmezse tekrar kullan dedi iki gün sürdü sonra geçti ama benimki dişten kaynaklı enfeksiyonu geçirmis soğukta almış
Üzülme benimki içinde aynı şeyi söylüyorlar. Daha küçükken topikti. Şimdi çok hareketlendiler, ek gıdaya geçtik, sıcaklar derken normal olarak kilolu görünmüyorlar. Ee eskisi gibi haftada kilo almadıklarına göre.Benimkini gören herkes çok küçük cılız diyor yese bukadar takmam ama yemeyincede ayrı benim canımı sıkıyor. çeşit konusunda aslında mantıklı söylediğin. Karar verdim iki gün uyguladım ikram ederim yerse yer yemezse yemesin kendimi parçalayıp peşinde kosmucam dedim yaptım canı istediginde yedi açıkçası ikram ettim sadece sık sık
Elinden bişey gelmemesi çok zor ıhlamur falan da verebilirsin istersen çok geçmiş olsun canımGötürdüm bende boğazı kızarmış dedi. İğne oldu ateşi düştü fitil istemedim antibiyotik, ağrı kesici yazdı. İyileşsinler inş çok zormuş
Sagliklarinyerinde olsun gerçekten gerisi önemli degilÜzülme benimki içinde aynı şeyi söylüyorlar. Daha küçükken topikti. Şimdi çok hareketlendiler, ek gıdaya geçtik, sıcaklar derken normal olarak kilolu görünmüyorlar. Ee eskisi gibi haftada kilo almadıklarına göre.
Sağlıklı olsunlar ne yapalım sonra düzen oturur diye umuyorum
Hiçbir şey sürdürmüyo ağzına su dahil çok zorlanıyorumElinden bişey gelmemesi çok zor ıhlamur falan da verebilirsin istersen çok geçmiş olsun canım
Anne sütü alıyorsa yada mama yiyorsa bı sure öyle yapsın üzülme toparlasin yeter ki yer Allah'ın izniyoeHiçbir şey sürdürmüyo ağzına su dahil çok zorlanıyorum
aynen canım, yese kilosunu takmıycam bende..içim de rahat olucak. birde "çocuğu yedirmiyor musun" diye söylemiyorlar mı deliriyorum. yani mümkün olabilir mi öyle birşey... bu da böyle bir süreç demek ki, Allah yardımcımız olsunBenimkini gören herkes çok küçük cılız diyor yese bukadar takmam ama yemeyincede ayrı benim canımı sıkıyor. çeşit konusunda aslında mantıklı söylediğin. Karar verdim iki gün uyguladım ikram ederim yerse yer yemezse yemesin kendimi parçalayıp peşinde kosmucam dedim yaptım canı istediginde yedi açıkçası ikram ettim sadece sık sık
oyy canım benim ya boğazı acıycak diye korkuyordur, ilaçlarını içebiliyor mu peki?Hiçbir şey sürdürmüyo ağzına su dahil çok zorlanıyorum
Zamanın en hayırlısını Allah bilir ama psikolojik olarak gerçekten senle aynı fikirdeyim umarım değilsin ama oyleysende Allah zaten sabrını verirKızlar benim günüm geçtiEşim test alacak onu bekliyorum.Ya hamileysem bu ay zaten garip bir şey yaşamıştık da eşim nedense ben kendimden eminim demişti daha vücudum hazır değil Allahım sen daha iyisini bilirsin de şu anda böyle bir şey psikolojikmen beni çok etkiler
Biz de aynı durumdayız pertim çıkıyor. Allah saglık versin de zorlanıyoruz.eşim (söylemesi ayıptır)gerekirse çift prezervatif kullanırım diyor herhangi bir kazaya karşı. ailecek perişan oluyoruz.ama biliyorum geçecek hepsi. Rabbim tüm isteyenlere versin. Arefe günlerinde yavrularım olsun diye çok dua ettim .o yüzden böyle söylemem doğru değil belki ama .selam kızlar. hala memleketteyiz. diş dönemi bi yandan sıcaklar bi yandan ki en kötüsü de bu çok fenayız. allah hepimizin yardımcısı olsun.
Öğleden sonra regli oldum canım çok şükürZamanın en hayırlısını Allah bilir ama psikolojik olarak gerçekten senle aynı fikirdeyim umarım değilsin ama oyleysende Allah zaten sabrını verirbizede haber et canim
Omlet yapıyorum yanına peynir domates vs. Sonra uyuyor uyanınca meyve püresi hazırlıyorum blenderda onu veriyorum ikindi gibi de oda sıcaklığında yoğurt düzen böyle bizdeKızlar bebeklerimize kahvalti ne veriyorsunuz? Bir ok kaşık gün içinde yemek yedirebiliyorum en azindan ama sabah kahvaltisi ne denesem olmuyor sabah sabah çorba falan mı denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?